• austrijanac
    7.1k
    štete nego ZM u cijelom svom mandatu...vlatkomarkovic

Svjetska laž.

Piši što hoćeš i kako hoćeš, no ovo je ne moguće.
  • rakurs
    1.4k
    Kakav spomenik? Nema osobe koja hvali rad Marka Marića, barem se nadam da nema, čovjek je neupitno napravio štetu Dinamu od koje ćemo se oporavljat dugo.

Ali reći da je napravio veću štetu od Zdravka Mamića je bolesno, ne znam šta ti treba bit u glavi da to napišeš.
  • vlatkomarkovic
    1.4k

Milic, Jozak, cijela škola de facto, nekoliko savjetnika...
  • Enco
    434

Svi koji su bili na dvostrukim primanjima, onim Dinama i onim agenata.
  • vlatkomarkovic
    1.4k
    Ali reći da je napravio veću štetu od Zdravka Mamića je bolesno, ne znam šta ti treba bit u glavi da to napišeš.rakurs

Napisao sam možda, a gle moja procijena je da je navodno zveknuo preko dvije milje eura osobno on. Navodno suradnici bar još toliko. + navodno lova ispod stola za Sucica ispod cijene, gdje je plakao ispod stola jer mu je Como i jos neki ponudili više. + gubitak titule i ligu prvaka + gubitak na vrijednosti igrača i navodno obećanje za da će pustiti Batija za male pare u neki klub zbog čega sada dobivamo male ponude + klinci iz škole i najbolji treneri koji su prešli u Šiju jer je Bari prodao platne liste...
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Redovno se slažemo, sad si trebao birat riječi stari.

U redu je reć i bijelo, crveno, zeleno, ali ne znam…Daj bar info na čemu temeljiš, ovo je sad nagađanje…
  • vlatkomarkovic
    1.4k

Tako je. Mislim i još neki ljudi, ali navodno iz drugih razloga...
  • Enco
    434

Mali Tomasevic iz Kustosije prodan u RBL za milju + bonusi, a netko je tom klincu par mjeseci prije potpisao sporazumni raskid . Taj netko je Marić.
  • vlatkomarkovic
    1.4k
    Neki su tu jebali mater Soticeku jer nije htio potpisati za 120 i bogatim bonusima koji su lako dosegljivi. Što mislite zašto? Zato što ta lova nije bila namijenjena za Soticeka nego za njega. Preko 80% igrača koji su potpisali za Dinamo u njegovom periodu navodno imaju takve klauzule, i to ide njemu, jer je frajer zakljucio da ne može pumpati agentske naknade, jer će ga tu odmah svih skuziti.

Čuo sam ne mogu potvrditi da je navodno Mbuku dobio bonus za ulazak u LP. I zato nije doveo napadača nego 17. Krilo. Kada je došao zimski rok onda se usro da će ostati bez posla pa se osigurao s Kangom za do kraja života.

Bogu hvala pa je retard pa su ga zkuzili navodno na Peri Sucicu i na činjenici da čovjek je skrivao lovu gore od Mamica...
  • Dudu9
    1.8k
    jel zbog tih razloga i Zajec grčevito borio se za svog SD?
  • vlatkomarkovic
    1.4k

Da, da, da... samo dio priče...
  • Enco
    434

Pa tu ima posla za institucije
  • Crni86
    11k
    nemoj zamjerit stari, prvi vikend bez dinama i HNL-a i odmah smo otisli kvragu :lol:
  • vlatkomarkovic
    1.4k

Nadam se da ne, ali ako dobije pedalu znate zašto...
  • vlatkomarkovic
    1.4k

Nadam se da ima, problem je što on to navodno vrhunski sakrio...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.