• Pacho
    1.3k

Inace mislim da odlicno pises, ali ovo nema smisla. Kao korisnik necega ne moras biti strucnjak za isto da bi zakljucio da nesto ne funkcionira kako spada. Tko bi uostalom mogao biti strucnjak za sve?

Ako netko zakljuci da nam je skauting los, jel bi morao odmah u dzepu imati par skauta? Zasto bi to netko od nas navijaca morao znati?
  • Crni86
    11k
    Zasto bi to netko od nas navijaca morao znati?Pacho

Odgovorio si si sam. Ako nemamo dovoljno znanja/informacija o necemu kako znamo da je onda to lose? Znaci ako ne znas kako popravit kako znas da je lose i da moze biti bolje?

Eto primjer skautina. Dosli su dzemo i sokota. Mi tvrdimo da je to lose. A mi znamo uopce kaj njih dva rade? Kako rade svoj posao? Da li su mozda preporucili nekog bolesnog talenta al je sd odbio? Kako znamo da bas oni rade los posao?
  • fakin
    844
    sviđa mi se čistka u svlačionici jer barem pola igrača koji su igrali ove sezone nisu klasa za Dinamo.
    ne sviđa mi se trener koji nema nikakve uspjehe, titule, koji nije vodio nijedan ozbiljan klub. kovačeviću želim sve najbolje, ali on nije klasa za Dinamo.
    Jovičević je osvajao prvenstva u različitim državama, igrao ligu prvaka, kovačević mu nije ni do koljena.

nadam se samo da će doći prava pojačanja, a ne da će nam u prvih 11 u novoj sezoni igrati ekipa soldo, lisica i sl.
    trebaju nam napokon igrači koji su iznad hnl razine, koji rade značajnu razliku, nešto što smo nekad imali u oršiću, ivanušecu, olmu, petkoviću. zadnje 2 sezone takvih igrača nažalost nemamo
  • Tvrdica McTvrdi
    261
    Znam da mi majstor loše postavlja pločice u kupaoni bez obzira kaj ih ne znam sam stavit. I smijem na to upozorit. Ne kažem sad ništa za skauting, nego općenito nije da moraš bit stručnjak za neki posao da znaš da je loše obavljen
  • Crni86
    11k
    zakaj si ih onda sam ne postavis?

Velim najlakse je posrat, a ne znat nista o tom. Kak znas da je do majstora? Nije do kupaone ili plocica? Pitaj bilo kojeg majstora kak im ide na k kad tak ljudi krenu pametovat a nemaju 2% pameti kak se to obavlja i koliko stvari moze utjecat na to.

I druga stvar jer kad plocice budu finalizirane pa ti gazis po njima sve se klacka itd. Ali da se ne lazemo dok on dela da li znas da lose postavlja llocice? Ista stvarnje i tu, kovacevic nije doso, nije ni krenuo ali ljudi vec znaju da smo mogli bolje. Pa mislim okej, al daj se javite na maksimirsku 128 i pitajte mozete li bit vi PU i zaduzeni za sportski sektor.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Nietzsche i Hegel se okreću u grobu.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Čekaj, ako netko sad napiše da smatra da je Boban recimo birao Kovačevića jer mu treba netko tko će mu, po svim segmentima, biti podređen, taj automatski nije dao konstruktivnu kritiku, ne ulazi i ne želi uć u konstruktivnu raspravu ili sprda ostale?
  • Crni86
    11k
    totalno si promasio poantu. Ja pricam o situacijama: ovo je lose, ali ne znam kako da bude bolje.

Ovo tvoje ne mora biti ni kritika.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ovo “moje” je po meni dobar dio razloga ovakvog odabira.

Smatram li da je jedini razlog? Naravno da ne.

Smatram li da je zbog toga automatski flop? Opet ne i ne.

Ali, ne lažimo se, svi gledamo Bobanov modus operandi zadnjih dana i jasno nam (barem meni) zašto nije došao Tedesco, Marco Rose ili neki Bjelica koji bi se s ovim “zakačio” nakon 4 sata.
  • Fan
    1.1k
    zakaj si ih onda sam ne postavis?Crni86

Jer ne zna, ali vidi da nisu dobro postavljene i potražit će drugog da mu ih postavi.
    Čovječe, priznaj ili prestani, ali u krivu si totalno.
    Ne mora čovjek bit stručnjak da vidi da nešto ne valja.

Što se Kovačevića tiče, Boban očito misli da je on taj, ne vjerujem da nema tonu drugih veza i načina za doć do trenera puno jačeg kalibra, ali tako je odlučio i to je to.
    Vjerujete li da je Boban čovjek s najboljim CVom kojeg Dinamo može imat? Ako da (tako barem ja osobno smatram), dajmo mu onda puno povjerenje za sve odluke i o njegovoj sudbini možemo odlučivati za 3 godine.
  • Crni86
    11k
    gledamo Bobanov modus operandi zadnjih danaTongo Doumbia

Citamo ga iz novinarskih clanaka gdje je opet tesko raspoznati sto je istina, a sto nije. Kao sto je npr Baturina opovrgnuo svoju svadu s Bobanom.

I respektiram sto si razmisljao o tome zasto ne bi netko od jacih strucnjaka bio podoban za trenutacnu situaciju, eto to je jedan od boljih primjera zasto mozda neki od strucnjaka ne bi usli u izbor, a bolji su od Kovacevica.
  • Tvrdica McTvrdi
    261
    Kad kasni tramvaj, zake sam ne sjedneš u njega i voziš?
  • Crni86
    11k
    Slazemo se da se ne slazemo i to je to. Respektiram svacije misljenje. Da bezveze nejdemo dalje u off topic.
  • Captain America
    20.3k
    Kvasina tvrdi da Kovačević dovodi 3 pomoćnika sa sobom, a Ivica Landeka i još jedan nepoznati će biti pridruženi stožeru.

11 od 13 trenera iz omladinskog pogona može tražiti novi posao.
  • austrijanac
    7k

Nakon apsolutnog kiksa na svim poljima, sasvim razumno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.