• jedan u nizu
    13.5k
    Namazan i premazan sa 100 masti,sarenicvjetic

Ovo bi stajalo da je dinamo ono sto je bio nekada.
    Sada kada je klub cist, i kada imas potpunu podrsku predsjednika uprave, kada ne postoje zakulisne igre, kada PU nece poludjeti jer se trener svida navijacima, tih problema nema i ne moras biti premazan svim mastima da bi opstao.

Nisam odusevljen izborom Kovacevica, volio bih da je to netko drugi, ali se ne sekiram previse, vjerujem da moze i da nas ceka lijepa sezona i jedva cekam da pocne to ludilo :D
  • ElDorado
    4.1k
    Poslusao sam podcast s Kovom. Ok znam da su sve to bile druge, trece ali i prva liga. Ali lik doslovce nigdje nije imao neuspjeh i sve je klubove dizao na visu razinu.
  • Infinity
    18.6k
    Ne treba Kovacevic biti premazan zbog nas, nego zbog protivnika, sudaca i slicno.

Ja sam uvjeren 100% da smo se zeznuli s njim, ali se nadam da se varam. I to sto nema neki strucni stozer je isto tako minus. Danas trener iza sebe treba imati lijep broj ljudi, te s istima mora biti 'uigran'. Kovacevic po meni nema nista sto je potrebno za klub poput Dinama i mislim da ce se pogubiti, nece znati gdje je dosao.

Mi s trenerima lutamo vec pet godina, potrosili smo ih devet u tom periodu od prvog odlaska Bjelice. Ne razumijem zasto konacno ne odigramo na sigurno.
  • austrijanac
    7k
    Ne razumijem zasto konacno ne odigramo na sigurno.Infinity

Imaš neki konkretni primjer koji bi bio sigurica?
    Čisto me zanima, jer si jedan od rijetkih koji daje konstruktivne kritike.

Meni ovako Jovičević prvi pada na pamet kao logičniji izbor.
  • sarenicvjetic
    112
    nisam ju imao cijele sezone,nemam je ni sada. Zašto?
    Zato sto smatram da takav način “rada” je zastarjeli i nama trebaju vizionari.
    Smatram da Boban treba biti u klubu,ali ponavljam nit je njegova krivica ova sezona,nit je kriv za štošta stvari.
    Jednostavno mi se ne sviđa ovo sto se desava trenutno sa rosterom nit mi ulijeva povjerenje da bilokaj pozitivno napišem.
    Usprkos svemu podržavat ću Dinamo kao i do sada,jer nit je Boban Dinamo,nit je Dinamo Boban.
    Još me vise razočarava da klinci koji su dali puno vise Dinamu nego svi mi,koji ginu za dres ih se sputava bez date sanse.(Jakir,Mikic,Pavić,) godište 2004.2005.2006.(od 100 klinaca nit jednog).
    Lutamo lutamo i lutamo,jednog dana ćemo naći formulu ali naći će je i drugi.
  • NORTE
    16k
    Najprije pustimo Bobana da u miru složi momčad i posloži dinamo kako on misli da će biti uspješno.
    Kako ja vidim to zasad izgleda i dobro i obećavajuće, a nije "ni krenulo".
    Prijelazni rok traje još 3 mjeseca!

Imali smo Jakira i Bjelicu, vidjeli smo kako je to završilo.
    Naplaćali se milijune eura u ovoj sezoni za otpremnine tri trenera i stožera.
  • sarenicvjetic
    112
    uvijek će biti kombinacija samo su mozda nakon svega ljudi vidli kroz koje kanale ih se ne može teretiti.
    To je tako svugdje,tako da nit će Dinamo ikad bit čist nit bilokoji drugi klub.
  • Infinity
    18.6k
    Nemam primjer, ali isto tako mislim da ni Jovicevic nije trener za nas. Bio bi povratnik, a takvi se kod nas ne provode dobro.

Ocekivao sam trenera koji je vodio klub u jacim ligama i Ligi prvaka, te bio uspjesan tamo. Kakav god da je, Gattuso je vodio preko 200 utakmica u ligama 5 i Europi i ovi dolje ga dovedu, a mi odgovorimo s tipom koji je Udinese vodio pet utakmica. I onda ga ovaj s losijom ekipom nadigra na Maksimiru, Rijeka razvali, Osijek dobije dvaput, pa ga odskoluje i Istra. Jel realno da nasa konkurencija koja je u odnosu na nas status u Europi jadna moze dovesti bolje trenere od nas?

U jednoj sezoni su nas vodila cetiri razlicita trenera, nismo uzeli titulu, nismo uzeli ni kup, a u novu sezonu cemo uci s trenerom koji je vodio Varazdin i Belupo. Kovacevic stvarno djeluje kao ljudina i bojim se da ce ovo biti bolno i za njega i za nas.
  • Izet Hajrović
    5.2k
    I onda ga ovaj s losijom ekipom nadigra na MaksimiruInfinity

Slažem se s tvojom sumnjom u Kovačevića, nisam niti ja zadovoljan. Gattuso nije bolji trener od Cannavara i nije ga nadigrao na Maksimiru. To jednostavno nije istina, odigrali smo 2:2 gdje smo utakmicu završili s 2 igrača manje. Gattuso je bio loš gdje god da je bio kao trener i ne bih njega uzimao za primjer poželjnog trenera Dinama.
  • Infinity
    18.6k
    Ne bih ga ni ja u Dinamu, ali mislim da je bolji trener od Cannavara, barem iza sebe ima iskustvo u daleko jacim ligama, a i ima bolji score s Hajdukom nego ovaj s nama.

Ajde, neka su i u pet deka, ali ako Hajduk moze dovesti Gattusa, kako mi ne mozemo dovesti puno boljeg, jer imamo puno bolji renome od njih, a imamo i vise novaca. Mislim da se ne ponasamo u skladu sa svojim mogucnostima, a jos vise mi smeta kad vidim da i navijaci spominju imena kojima podcjenjuju Dinamo. Ocekivao bih da navijaci imaju nerealne zahtjeve. Samo kod nas navijaci spustaju ljestvicu. I evo ga, cetvrtfinale kupa, viceprvaci i najmanje bodova u 15 godina.
  • Crni86
    11k
    Nemam primjerInfinity
    Najvise u zivotu ne volim kada netko ima prigovor za nesto, ali onda nema prijedlog kako to bolje napravit. I nije to vezano samo za dinamo sada vec konkretno u zivotu ili poseri nesto i reci kako bi ti to napravio ili bolje onda suti.

Za gattusa se slazem, ali mislim da nije nista bolji trener od fabia vec je jedino imao stabilniju okolinu i bio je duze sa ekipom. Inace je u 20 deka s fabiom samo kaj mu cv izgleda kao da je rafa benitez. Doso je dole jer nije imao nikakvih ponuda, navuko ga kalinic na poznanstvo i to je to. Garttusu ce karijera ici ionako samo prema dole. Ne bi me cudio angazman negdje na istoku.

A kaj se tice kove, naravno da je sumnja opravdana. Vjerojatno 99,9% navijaca sumnja i nije sto posto uvjerena u njegov uspjeh. Ali da nema sumnji i da je toliko ocito da je on brutalan strucnjak mi bi se sada za njega borili npr s salzburgom, sturmom i augsburgom - i tu bi borbu vrlo vjerojatno izgubili jer financijski ne mozemo konkurirati. Zato Zvone i je tu, da vidi prije i investira u to. Cisto stvaranje dodatne vrijednosti. Ista stvar kao i sa igracima - kada svi vide da je taj igrac za dinamo vrijednost je vec 5 miljki, treba ga prepoznat u samome startu dok jos ne eksplodira i privest za kikiriki.
  • Infinity
    18.6k
    Najvise u zivotu ne volim kada netko ima prigovor za nesto, ali onda nema prijedlog kako to bolje napravit. I nije to vezano samo za dinamo sada vec konkretno u zivotu ili poseri nesto i reci kako bi ti to napravio ili bolje onda suti.Crni86

Zar moram imati konkretno ime da bih mogao reci da Kovacevic nije taj? Nisam istrazivao, nemam vremena, ali vjerujem da na trzistu ima dostupnih trenera koji bi s Dinamom napravili veliki rezultat. Razocaran sam sto uprava nije ucinila sve da nam dovede vrhunskog strucnjaka, nego su se okrenuli prvom koji se ucinio dostupnim.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Ako Boban toliko želi Kovačevića i spreman je iza njega stati i pružiti mu podršku onda sam i ja siguran da je to najbolji izbor. Svi smo vidjeli kakav je način i stil njegove igre. Na Zvoni je da mu stvori preduvjete za to.
  • Common Sense
    885
    Imam pozitivno mišljenje o Gattusu, rijetki su ljudi koji imaju dovoljno mentalne snage, samopouzdanja i samopoštovanja za izdržat 12 mjeseci dolje, a da pritom psihički ne obole. On je objektivno izvukao maksimum od te limitirane ekipe i držao ih u igri do zadnjeg kola. Da nije bilo njega na klupi, oni bi implodirali tamo negdje već u prvoj polovici rujna.
  • Crni86
    11k
    pa tako se daje konstruktivna kritika. Kako se trebalo nesto bolje napraviti. Okej, ri kazes sam da sada nisi imao vremena i razumijem to. Ali vecina ljudi nazalost poseres nesto i onda kaze a ne znam kako to napravit ali ovo je lose.

vjerujem da na trzistu ima dostupnih trenera koji bi s Dinamom napravili veliki rezultatInfinity
    Da li su slobodni? Da li su financijski dostupni? Da li zele doc radit u dinamo? Da li se vide dugorocno ovdje? Puno je tu upitnika pa da bi rekli oni bi dosli u dinamo. Ima strucnjaka, pitanje je da li se vide ovdje na duge staze ili da li se uopce vide.

Na kraju i Zvone zna zakaj je htio covjeka s nasih prostora. Specifican smo narod, ostali nas bas i ne razumiju. I upravo na tom mentalitetu i pocivaju najveci rezultati u modernoj dinamovoj povijesti kada nitko od stozernih igraca nije ni zelio cut da ide iz dinama.

nego su se okrenuli prvom koji se ucinio dostupnim.Infinity

Mislis da je Zvone na temelju toga odlucio? Covjek koji je radio u italiji, fifi i uefi? Covjek koji ima nogometnih poznanstava vise nego dinamo folowera? Kovacevic tek nije dostupan jer je bio u Belupu, mogo je nac nekoga tko nema uopce ugovor da su se vodili time. A onda mogao je uzeti i nekoga sa kime ima mnogo cvrsce i bolje odnose. Na kraju pisalo je i u vise tekstova da je Zvone pratio Kovacevicev rsd i da se vidio obris igre kakvu on zeli punu trke i inteziteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.