• Agramc
    47
    posudi negdje gdje bi imao garanciju nastupa.Sajla

Ovo bi možda bila najbolja opcija, ukoliko ga Dinamo otkupi uz uvjet kak je crni rekao da pristane na nekakvu solidnu placu. I njega su spomenuli danas kad je objavljeno da odlazi rile
  • Sajla
    9k
    posudba 30-godišnjaka da bi se vratio kao 31-godišnjak? koliko god mi Marko bio drag igrač, ne vidim svrhu.
  • Agramc
    47
    pa jesi sam to naveo u svojem postu? Ovaj dio na koji sam se referirao. Ako se vrati u formu može 2,3 godine još odradit na najvišoj razini.
    Međutim, ništa nema garanciju, drag je i meni al neće presudit sentiment, i teško da će se Dinamo upuštat u taj proces jer je prerizican
  • Sajla
    9k
    jesam, ali vidim da nisam do kraja raspisao. da se to stvarno tako odigra, u Dinamo bi se vratio 2 godine stariji nego što je to Pjaca bio prošlo ljeto. je li za Roga igranje u 3/4. ligi u Hrvatskoj u drugoj Dinamovoj momčadi? tko će ga uzeti na godinu dana i trpjeti njegov dolazak u formu da bi ga nama vratio nakon toga? što više o tome razmišljam, sve mi se besmislenije čini :(
  • Agramc
    47
    da kako stvari stoje oprostit ćemo se od njega :sweat:
  • vjeko1701
    15.4k
    Meni je užasno žao kaj je ispalo da ipak više ne može, čak ni u HNL-u. Uvijek drag igrač kojeg su ozlijede jednostavno uništile.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Hvala Markane na drugom mandatu i sretno.
  • ElDorado
    4.1k
    Ako mi je ikoga žao od starijih onda je to Marko. Nekako mi se još uvijek čini da bi mogao. Čak je u onoj tekmi protiv Slavena i jako dobro odigrao. Šteta. Trebao je biti jedan od nosilaca.
  • Jay
    1.6k
    Da nije bilo ozljeda, u nekom paralelnom svemiru bi mozda sad zazivali njegov povratak u klub. Ali zivimo u ovom svemiru i tu jednostavno nije na razini. Steta jer je super decko i sretno dalje, ali premalo je to za Dinamo
  • Agramc
    47
    Nadam se da ce nac neku dobru sredinu i da će se vratit u formu.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ne bi me čudilo da završi u Rijeci ovaj rok.
  • Crni86
    10.9k
    mislim da sad kad je rijeka uzela titulu da iz nekog respketa prema nama, Markan nece otici tamo.
  • vjeko1701
    15.4k
    Moguće. Mada iskreno ne vidim neke moguće destinacije a da se igra više od samo domaće lige osim Cipra koji voli naše u zadnje vrijeme.
  • Paggini
    51.3k
    Nema sanse da Rijeka će dati te pare za Roga.
  • Krizy
    56.9k
    102 nastupa (27 europskih)
    12 golova
    9 asistencija
    2x HNL
    2x Kup

Sretno dalje Marko, nadam se da će pronaći klub u kojemu će igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.