• Agramc
    47
    posudi negdje gdje bi imao garanciju nastupa.Sajla

Ovo bi možda bila najbolja opcija, ukoliko ga Dinamo otkupi uz uvjet kak je crni rekao da pristane na nekakvu solidnu placu. I njega su spomenuli danas kad je objavljeno da odlazi rile
  • Sajla
    8.9k
    posudba 30-godišnjaka da bi se vratio kao 31-godišnjak? koliko god mi Marko bio drag igrač, ne vidim svrhu.
  • Agramc
    47
    pa jesi sam to naveo u svojem postu? Ovaj dio na koji sam se referirao. Ako se vrati u formu može 2,3 godine još odradit na najvišoj razini.
    Međutim, ništa nema garanciju, drag je i meni al neće presudit sentiment, i teško da će se Dinamo upuštat u taj proces jer je prerizican
  • Sajla
    8.9k
    jesam, ali vidim da nisam do kraja raspisao. da se to stvarno tako odigra, u Dinamo bi se vratio 2 godine stariji nego što je to Pjaca bio prošlo ljeto. je li za Roga igranje u 3/4. ligi u Hrvatskoj u drugoj Dinamovoj momčadi? tko će ga uzeti na godinu dana i trpjeti njegov dolazak u formu da bi ga nama vratio nakon toga? što više o tome razmišljam, sve mi se besmislenije čini :(
  • Agramc
    47
    da kako stvari stoje oprostit ćemo se od njega :sweat:
  • vjeko1701
    15.1k
    Meni je užasno žao kaj je ispalo da ipak više ne može, čak ni u HNL-u. Uvijek drag igrač kojeg su ozlijede jednostavno uništile.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.