• Mihaljević
    11.2k
    Nije dobio nijedan duel danas ali je bitan u svlačionici i svi ga vole :up:
  • Zg123
    833
    Ne znam jel covjek odigrao ijednu dobru utakmicu otkad je dosao u Dinamo.
  • Captain America
    19.3k
    Nije dobio nijedan duel danas ali je bitan u svlačionici i svi ga vole :up:Mihaljević

Uvijek je pozdravljao na hodniku.

Lukas Kačavenda ne smije biti u hijerarhiji iza Marka Roga. Onog Marka Roga koji je prije 8 i pol godina otišao u Napoli više nema. Marko Rog danas igra veteranski nogomet i velika greška je bila produžiti posudbu kad smo mogli kaparit Selahija ovu zimu.
  • Paggini
    35k
    Cannavaro ga šmeka jer je igrao u Italiji, a i u njegovom Napoliju. Strah me da taj preferans ne zaslijepi našeg trenera jer Kačavenda puno više daje trkački, obrambeno i prema naprijed, a kamoli Sucic.

Dobar je Rog, ali puno boljih imamo.
  • Jurki
    14.6k
    Nije dobio nijedan duel danas ali je bitan u svlačionici i svi ga voleMihaljević

Boli me kiki al je bitan u svlacionici ili nije.. a jos me vise boli kiki dal ga svi vole/ne vole.
    U treningu je, zdrav, igra malo manje od godinu dana ima preko 1000 minuta odigranih u 2024. godini i jedno veliko nista.
    To je 11 punih utakmica i da bas u niti jednoj nije nist isporucil.
    Rog mi je drag igrac, al nama trebaju igraci koji isporucuju igre koje nas budu dovele do cilja.
    Rog to ocito nazalost nije.
    Razmem da se ftopil u sivilo ekipe, al takav igrac mora potegnuti kad nejde. A to nije napravil ni protiv Istre, Belupa, Varazdina, Gorice.
    Nadam se da se varam al mislim da od njega tesko da bumo vidli nekaj konkretnog.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.