• Agramc
    139
    posudi negdje gdje bi imao garanciju nastupa. — Sajla

Ovo bi možda bila najbolja opcija, ukoliko ga Dinamo otkupi uz uvjet kak je crni rekao da pristane na nekakvu solidnu placu. I njega su spomenuli danas kad je objavljeno da odlazi rile
  • Sajla
    24.8k
    posudba 30-godišnjaka da bi se vratio kao 31-godišnjak? koliko god mi Marko bio drag igrač, ne vidim svrhu.
  • Agramc
    139
    pa jesi sam to naveo u svojem postu? Ovaj dio na koji sam se referirao. Ako se vrati u formu može 2,3 godine još odradit na najvišoj razini.
    Međutim, ništa nema garanciju, drag je i meni al neće presudit sentiment, i teško da će se Dinamo upuštat u taj proces jer je prerizican
  • Sajla
    24.8k
    jesam, ali vidim da nisam do kraja raspisao. da se to stvarno tako odigra, u Dinamo bi se vratio 2 godine stariji nego što je to Pjaca bio prošlo ljeto. je li za Roga igranje u 3/4. ligi u Hrvatskoj u drugoj Dinamovoj momčadi? tko će ga uzeti na godinu dana i trpjeti njegov dolazak u formu da bi ga nama vratio nakon toga? što više o tome razmišljam, sve mi se besmislenije čini :(
  • Agramc
    139
    da kako stvari stoje oprostit ćemo se od njega :sweat:
  • vjeko1701
    30.2k
    Meni je užasno žao kaj je ispalo da ipak više ne može, čak ni u HNL-u. Uvijek drag igrač kojeg su ozlijede jednostavno uništile.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Hvala Markane na drugom mandatu i sretno.
  • ElDorado
    15.6k
    Ako mi je ikoga žao od starijih onda je to Marko. Nekako mi se još uvijek čini da bi mogao. Čak je u onoj tekmi protiv Slavena i jako dobro odigrao. Šteta. Trebao je biti jedan od nosilaca.
  • Jay
    3.2k
    Da nije bilo ozljeda, u nekom paralelnom svemiru bi mozda sad zazivali njegov povratak u klub. Ali zivimo u ovom svemiru i tu jednostavno nije na razini. Steta jer je super decko i sretno dalje, ali premalo je to za Dinamo
  • Agramc
    139
    Nadam se da ce nac neku dobru sredinu i da će se vratit u formu.
  • vjeko1701
    30.2k
    Ne bi me čudilo da završi u Rijeci ovaj rok.
  • Crni86
    25k
    mislim da sad kad je rijeka uzela titulu da iz nekog respketa prema nama, Markan nece otici tamo.
  • vjeko1701
    30.2k
    Moguće. Mada iskreno ne vidim neke moguće destinacije a da se igra više od samo domaće lige osim Cipra koji voli naše u zadnje vrijeme.
  • Paggini
    101k
    Nema sanse da Rijeka će dati te pare za Roga.
  • Krizy
    77k
    102 nastupa (27 europskih)
    12 golova
    9 asistencija
    2x HNL
    2x Kup

Sretno dalje Marko, nadam se da će pronaći klub u kojemu će igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet