• Eduardo
    24.4k
    shvaćam što hoćeš reći i u mnogočemu se slažem, ali nije svaka situacija ista... naravno, nije nikome u interesu da se otvori "sezona oprosta" pa da svatko tko je banan očekuje da se vrati samo zato jer je prošlo neko vrijeme ili ima ekipu koja ga gura... međutim, u par slučajeva o kojima je riječ, nije se radilo o čistom trolanju, vrijeđanju forumaša ili namjernom sabotiranju rasprava. Da, bila su kršenja pravila, ali rekao bih ne i "zla namjera"... doduše, ni to ne briše "prekršaje", ali daje kontekst. Kad se tome doda da dobar dio "zajednice" zapravo želi da se određeni forumaš vrati jer je - budimo realni - imao što za reći smatram da vrijedi bar razmotriti drugu priliku uzimajući pri tome u obzir blaže sankcije za slične (ili znatno teže) prekršaje nekih drugih članova.

I, da... osobno smatram da su određeni forumaši kažnjeni preoštro u odnosu na "prirodu" i težinu prekršaja... ok, u jednom trenutku je prijeđena granica, ali nije to nešto što se ne može izgladiti i zbog čega se nekom ne bi mogla pružiti posljednja prilika.
  • Krizy
    56.7k
    Ispričavam se svima koje sam na bilo koji način uvrijedio ili naljutio u ovoj turbulentnoj sezoni.

Forum služi za razmjenu mišljenja, a pošto je jako puno registriranih članova često dođe i do "žešćih" neslaganja koje ponekad odu na nepotrebnu razinu.

Pokušavam biti što pristojniji, ali nekada je jako teško moderirati toliki broj ljudi pa ti pukne film.

Da se ne lažemo toga će uvijek biti, ali ljudski je pokušati riješiti.

Nadajmo se boljoj sljedećoj sezoni i živjeli svi Dinamovci :heart:
  • Paggini
    51k
    Prihvaćam ispriku
  • Droljo
    16.3k
    I ja
  • prefontaine
    2.2k
    jesi to s ispovijedi jučer došao?
    :rofl:
  • E46
    1.3k
    i ja se nadam s obzirom da si mi umjesto napisanih 14 dana za ban dao ocito 30 dana jer nisam mogo ući mjesec dana na forum
  • Krizy
    56.7k

Baniran si 6 puta od 3 različita moderatora, s kaznama u rasponu od 7 do 14 dana.
    Na forumu si godinu dana.

Dobar dosje, neki toliko ne skupe za par godina na forumu.

Pošto ručno radimo brisanje baniranja dogodi se propust pri kojem se ne obriše na vrijeme, ali to je već spomenuto i imate mail na koji možete javiti.
  • E46
    1.3k
    odlicno, svakako kazem nadam se boljoj godini s obzirom na to da jedno pišeš a drugo radiš kako ti se sprdne, a u novu sezonu si vidim ponovno krenuo jako.
  • Krizy
    56.7k
    Sigurno ne radim kako mi se sprdne, već sam ti u postu iznad objasnio zbog čega se mogao dogoditi duži ban od napisanog.

https://www.zonadinamo.com/discussion/115/prijedlozi-kritike-pohvale

Slobodno svi koji su nezadovoljni mojim moderiranjem ostavite komentar na temi iznad, svojevoljno ću napustiti "funkciju" moderatora ako bude veliki broj nezadovoljnih.

Nije problem.
  • E46
    1.3k
    ako se mogao dogoditi duži ban od napisanog onda napises banan si na 30 dana a ne na 14. Jer ja pokusavam uc i mislim frajer mi zaljepio trajni i onda odem za 10 dana opet pokusat i kao samo uđem i to je to. Mogo sam hladno mislit da je trajni i nikad vise ne probat uc zbog toga, svakako necu ulaziti u razloge zasto bi to netko napravio, lp.
  • NORTE
    15.9k
    i ja se nadam s obzirom da si mi umjesto napisanih 14 dana za ban dao ocito 30 dana jer nisam mogo ući mjesec dana na forumE46

Ak je bilo psovanje Boga onda mu ne možemo zamjerit.
  • Krizy
    56.7k
    Propust je bio jer ručno radimo baniranja.
    Ali imao je tri psovanja Boga, da sam ja prvi naletio sigurno bi letio zauvijek.

I "btj" svi znamo što znači, ista stvar.

Ali nisam ti dao trajni, iako sam mogao.
  • vjeko1701
    15.4k
    Joj molim te, ak je bila kakva greska, ispravljena je. Ove teorije da te Krizy nekaj namjerno ostavio duze su smijesne.

Vi zbilja mislite da mi u zivotu nemamo pametnijeg posla nego da tu spletkarimo kako da neke od vas zaj*bemo? Ajde malo smirit ego. Uostalom, da ti je Krizy htio opalit trajni, apsolutno bi bio opravdan i nitko od admina mu ne bi prigovorio.
  • E46
    1.3k
    nije bilo.
  • E46
    1.3k
    vidim, dobro je ispravljena, umjesto 14 dana proveo sam 30 dana na hladenju, ne znam cemu pravdanje recite sjebali smo i gotovo. I ja sam napisao da necu ulazit u razloge zasto bi to netko radio bas iz tog razloga sto sam znao da ce se netko od vas zakacit na te "teorije zavjere" koje vi volite koristit. I ako je sad zadnje postojao razlog za trajni ban kako ti kazes onda me banaj sad trajno pa da smo i to riješili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.