• Jaro
    10.1k
    Sta je Xabi Alonso napravio prije nego je postao trener Leverkusena?Laugreano

Nista, ssmo je imao malo drugacije predispozicije koje je objasnio jedan tip koji nesto zna o treniranju i nogometu
    https://youtube.com/shorts/0Nn-ZyNhWQc?si=cFpzd0-v73tkIV6O

A jos se malo usavrsavao kao omladinski trener u Real Madridu, pa je nakon 50+ godina uveo R.Sociedad u Segundu, da bi eto na temelju prvenstveno igracke karijere, ali ocito i neceg prepoznatog u kratkoj trenerskoj karijeri dobio sansu u Leverkusenu koji je krenuo u sezonu najlosije u zadnjih 35 godina. Ostalo je povijest..
  • scooniepenn
    4.5k

Je li Lisica bolje krilo nego je to bio Kadzior kad je dosao u Dinamo. Ja bez ustezanja tvrdim da nije, a taj isti Kadzior je dosao kao zamjena Hajrovicu. Ocito mi gledamo neki drugi HNL i neke druge igrace, jer Lisica nije instant pojacanje za Viktoriju Plzen ili Lech Poznan pa ne vidim kako bi to trebao biti za Dinamo.
  • Laugreano
    4.1k
    ali ocito i neceg prepoznatog u kratkoj trenerskoj karijeri dobio sansu u Leverkusenu koji je krenuo u sezonu najlosije u zadnjih 35 godina. Ostalo je povijest..Jaro

Očito su to nešto prepoznali i u Kovačeviću, koji je dobio sansu u Slavenu koji je u sezonu krenuo najlošije u zadnjih 10 godina.
  • Jaro
    10.1k
    a sretno nam svima...
  • Hebimir Strašni
    73
    Ja isto mislim da Lisica nije za nas (ako bi uzimao krilo Rozić je taj), ali da je lošiji od Kadziora (kada je dolazio kod nas) je jedna od od većih gluposti (mora da je bilo previše alkohola jutros :) ).
  • rokikaciga
    1.5k
    Ja isto mislim da Lisica nije za nas (ako bi uzimao krilo Rozić je tajHebimir Strašni

Jedan je lijevo krilo, jedan je desno krilo
  • Hebimir Strašni
    73
    Ja govorim o tipu igrača koji bi nama bolje odgovarao. To je trebala biti poanta. Lisica je vjerovatno najveći (ili barem jedan od najvećih) talenata koji je izašao iz istrine škole, ali nažalost zaustavile su ga ozljede i iskreno ne mogu vjerovati da je izgurao jednu sezonu bez njih. Uz to po meni je "presvilen" za dinamo dok je s druge strane Rozić zvijer i egzistirati će u bilo kojoj ligi vani bez beda (barem što se fizike tiče) pa nije čudo što ima ozbiljne ponude iz Engleske.
    Sad sam malo otišao offtopic i mislim da rasprava nije za ovu temu.
  • scooniepenn
    4.5k

Ne pijem u radne dane, hvala na pitanju. Hajdemo raspravljati konkretnim brojkama.
    Kadzior seniorski reprezentativac Poljske, u sezoni prije dolaska u Dinamo u jačoj ligi od HNL-a 11 golova (9 liga i 2 kup) plus još dosta asistencija (nemam točan podatak). U Dinamu u 58 nastupa 16 golova kroz dvije sezone. Imao je i puno asistencija, dapače najbolji izvođač prekida u tom periodu. Lisica je 3 godine mlađi, 4 nastupa u U21 hrvatskoj reprezentaciji i u dresu Istre (računao sam mu samo zadnje dvije sezone kad je prestao biti klinac) ima u 66 nastupa 9 golova. Neka me slobodno netko nadopuni asistencijama, ali one mogu samo još dodatno staviti uteg na vagu kad je riječ o Kadzioru. Poljak se zeznuo odlaskom u Španjolsku, jer da nije mogao nam je biti bitan faktor još godinama i ne bi mu karijera krenula silaznim putem. No, ne vidim osim godina niti jedan parametar po kojem je Lisica bolji u odnosu na Kadziora u trenutku dolaska u Dinamo.
  • Hebimir Strašni
    73
    Meni je Kadizor bio drag i pošten dečko, dao je veliki obol u rezultatima Dinama, ali budimo realni on puno toga mora zahvaliti Bjelkanu koji je svakom igraču znao sakriti mane a potencirati on u čemu je dobar (po meni jedna od glavnih karakteristika dobrog trenera). K. realno osim tog centaršuta nije imo ništa ekstra.
    Kad uspoređujemo statistiku ovaj dio proveden u dinamu možeš zanemarit jer Lisica još nije naš i tek ako dođe i odigra xy utakmica možemo uspoređivati. Što se tiče statistike do dolaska u dinamo Lisica će je po meni prestići ako ga zdravlje posluži jer kao što ti kažeš 3g. je mlađi i ovo mu je prva prava sezona u kojoj nije imao ozljede.
    Edit: ovo za piće je naravno bila šala. Ni ja nisam pio osim vikendom, ali od kad sam se prebacio i na radne dane nekak mi je svijet ljepši. :smile:
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Stranica HNL transferi na instagramu je napravila poll sa pitanjem jel bolji Garcia il Kovacevic. Kovacevic je dobio 31%, a Garcia 69%.
  • skener
    2.8k

Da se Garcia povezuje s Dinamom, a Kovačević s Hajdukom rezultat bi bio obrnut
  • Noel
    11.8k

Kako su im gurnuli PR ovci Garciju. Odma po završetku sezone sva priča ide na Garciu. Da se makne priča sa još jedne fritule, očajne sezone, dugova i minusa u blagajni i ruba do propasti. Već ekipa smišlja taktike kako će igrat pod Garciom, kaj budu sve osvojili sa njim. Isti modus operandi kao prije sa Gatussom, Lekom, Dambrausaksom.. Nevjerojatno kako je ekipa glupa i kako desetljećima puše istu mantru. Činilo mi se da su se nakon ove sezone stvarno odlučili pozabavit nekim drugim stvarima a ne terenom ali oni su popušili još jednu priču da je tamo problem..
  • Davieboy86
    517
    Citam bas Jutarnji pa me zanima sto znaci ova recenica :” Bilo je dosta natezanja oko raskida i dogodio se nakon što su naposljetku u Istri 1961 odlučili da mu neće tražiti odštetni zahtjev po ugovoru.” Znaci covjek ih dva puta ostavi kao mladozenja mladu nakon svadbe i oni se ( Bjelanovic) kao odricu novaca te naprotiv tom gestom zahvaljuju Garciji i porucuju Hajduku da nisu duzni platiti extra ni centa radi privremenog krsenja ugovora Garcie nego ponavljam tom simbolicnom gestom zahvaljuju . Objema stranama. Jer Istra najvise u ovoj situaciji dobija. Ili sam ja totalno glup i ne kontam nista… @Noel Jos je bolje sto oni biraju 15.06 novi NO i sto ce danasnja uprava biti cijela maltene bivsa. To znaci da im nova Uprava dobija trenera kojeg oni nisu voljom izabrali. Sto dalje znaci sto cemo ako krenu stvari po zlu? A krenut ce kao i uvijek :lol: Koja smjehurija je jogobella nasa juzna za nepovjerovat :sweat:
  • Crni86
    10.8k
    Ovaj tekst najbolje opisuje zasto je Kovacevic bolji izbor od Garcie. Garcia bi na prvi poziv neko mrvu jaceg kluba dignuo sidro, cim bi zaskocio neki pozic iz lige 5 on bi bio bivsi dok je kova eto na zimu bio odvio one arape.

Prvo otkantas istru, pa nigdje nemres nac poso osim u portugalu di si izletio nakon 10 kola. Pa se opet vratis, dobis apsolutno sve na pladnju, grad se budi, imas bolesne uvjete, istra je bas u teskom procvatu i nakon 3 mjeseca opet dizes sidro… I razumio bi da je to Rijeka, razumio bi da je Ferencvaros, ali po meni nije bas neki skok trenirat hajduk umjesto istre u zadnje dve godine. Nestabilno, financijski nemocno…

Radi tog nekog karaktera i pristupa mi se cini Kova mnogo dugorocnije rjesenje od Garcie. Jednostavno imam feeling da je kova tip za projekte. Dok Garcia gdje zasuka, on tamo leti.
  • Danko
    2.1k

To je bilo kad je prvi put otišao, tad nisu tražili
    Sad traže odštetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.