• Captain America
    20.2k
    Medić nije imao mjesta u najgorem Ajaxu u zadnjih dosta godina. Onda je otišao na posudbu u najgoru momčad Bundeslige u kojoj je odigrao 52% mogućih minuta.

Mogli bi brzo doći od ''Boban valjda zna bolje od vas'' do ''WTF''. Nadam se da transfer nema veze s rodbinskim vezama Medića s potpredsjednikom odbora za sponzorstvo.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Mikic treba minute a ne biti backup..
    Isto tako i Jakir i Zivkovic.

Valincic moze biti i backuo lijevo
    Medic ev free, ne vidim neku kvalitetu u njrmu
  • Paggini
    51k
    Medić mi je tip igrača za kojeg smo svi ovdje znali, ali kao ne registriramo da może ili želi doći kod nas, pa na neku foru ode u Rijeku (a ta fora je da su ga zvali na mobitel), pojede ligu u Rijeci i mi godinu dana seremo šta ga se nije dovelo i vrištimo da ga se treba dovesti iz Rijeke za 3, 4 milijuna eura.

Drago mi je da se preskače taj međukorak, pa dolazi odmah kod nas. Ima kvalitete u njemu, ali ono što sam ga gledao u Ajaxu mi ne daje neko vanserijsko oduševljenje, doduše i Šutalo je te sezone izgledao kao panjina pa sad koliko je to relevantno gledati samo uzorak te sezone je pitanje
  • Haza
    9.1k
    Napišem nešto na forumu samo kad sam dojma da neću zajebati stvar. Lisica i Valinčić se pregovaraju u paketu, obojica žele doći, nemamo konkurenciju, i to bi moglo biti do kraja tjedna dogovoreno. Ne vidim rizik što sam ovdje napisao.
    Medić, mislim da će ići posudba s mogućnosti otkupa, pa je i rizik manji. On se sad vraća u Ajax.
    Nisu to loša imena, ali nisu bombastična, znam kako Zona razmišlja, ako nije neko jako ime odmah drvlje i kamenje.
    Ako admini misle da sam napisao nešto previše, neka me upozore i izbrišem post, vrlo jednostavno.
    Što se tiče Jagušića, Dinamo je samo pitao Belupo koliko traže, a traže koliko sam napisao. Dojma sam da nismo previše zagrijani za Jagušića, ili nam je 2 mil eura puno za dati, iako, mislim da bi nam ga dali i za 1.5 plus bonuse.
  • Enco
    345
    Valinčić :up:
    To je ono što nama fali ,dečko je definicija za karakter.
    Svi vi što sumnjate u njega raspitajte se o njegovom putu .
  • rokikaciga
    1.5k
    Valincic moze biti i backuo lijevoDinaminjo

Ne. Treba nam netko tko je ljevi bek a ne krpanje. Ne želim više vidjeti dešnjaka na poziciji ljevog bočnog osim ak se ne zove Philip Lahm.
  • Dinaminjo
    1.4k

Pa backup pravom beku.. to je def rijeci backup
  • Paggini
    51k
    Valincic i Lisica u kombinaciji ogroman palac gore, njihova strana u Istri defanzivno i ofenzivno je vrhunska.
  • don
    13.1k
    sviđa mi se smjer u kojem Boban ide po pitanju novih igrača šta traži u njima. Da zadovoljavaju brzinom, motorikom i igrom bez lopte. Upravo ono šta je nama najviše nedostajalo.
  • rokikaciga
    1.5k
    I kaj onda kada prvi ljevi bek dobije 3 žuta ili se ozljedi? Opet gledam krpanje? Dajte najte.

Po meni bi trebalo zadržati Perkovića kao ljevog beka i dovesti ofenzivnijeg ljevog beka koji može i probit tu stranu i centrirati, predriblat nekoga. A ne krpanje sa dešnjacima.
  • Olmic
    4.6k
    ako dode morris mislim da rpg ide na lijevog beka i da se tu nece trazit pojacanje
  • Marley
    4.1k
    nazalost ovo je i jedino sto smo te sezone vidjeli od njega :confused:

Kakav je sad, jel ga netko gledao? Sofa je postala lazljiva ko *****, pa mi nije relevantno.

Ako ne bi bilo tesko kolegi @Omake napraviti "ono svoje" za Medica 24/25, hvala :blush:
  • Paggini
    51k
    da se tu nece trazit pojacanjeOlmic

Hoće hoće, ne brini.

Izglednije opcije su mi:

1) RPG i Valincic duo, Mikić posudba
    2) Prodaja RPGa ovo ljeto, te igranje s Mikićem kao zamjenom
  • CastAway1986
    2.9k
    Medic je sasvim solidno ime kao i Valinčić ..Što se Lisice tice nisam baš toliko odusevljen..
  • NitkoBitan
    26.9k
    Mislim da ćemo puno puno lakše dovesti igrače, nego se riješiti viškova.Nogo

Peric, Bockaj, Zagorac... obicni sisaci proracuna, nikakve koristi od njih, sramota. Maricevi "promasaji" su barem tu, treniraju i spremni. Ovi su profesionalni igraci na ugovorima a fizicki nespremni, i to konstantno!

Inace mi se svida "smjer" i spomenuti igraci, ali smatram da krilne igrace ne mozemo pronac u ovom podneblju. Orsic nam se dogodi jednom u 5 godina (a malo sam i rekao).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.