• Droljo
    18.3k
    100% cemo igrati brži nogomet od iduce sezoneGeorg Koch

Ja bih radije da igramo brži nogomet od protivnika a ne od iduće sezone :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Trenutno mozda jesu. Samo sto Peric i Zagorac ne mogu u istu recenicu sa maricevim "pojacanjima". A vjerojatno ni Bockaj.

Ali barem prva dvojica su nemjerljivo vise dali Dinamu nego ovi poluigraci. Tako da mi sada pljuvati Perica jer je imao peh sa ozljedama i usporedivat ga sa maricevim promasajima nema previse smisla.

Dapace da ih se trebamo rijesiti. Ali malo vise respekta prema nekim igracima.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    100% cemo igrati brži nogomet od iduce sezone :cool:Georg Koch

Ja vec s ovim zadovoljan.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Medić mi je tip igrača za kojeg smo svi ovdje znali, ali kao ne registriramo da może ili želi doći kod nas, pa na neku foru ode u Rijeku (a ta fora je da su ga zvali na mobitel), pojede ligu u Rijeci i mi godinu dana seremo šta ga se nije dovelo i vrištimo da ga se treba dovesti iz Rijeke za 3, 4 milijuna eura.Paggini

Alkar Paggini u sridu :cool:
  • Nogo
    8.1k
    Ja sam samo za to da se dovedu igrači koji mogu napraviti iskorak pa makar došli iz hnl-a. Nebih volio samo da se nagomilamo igračima koji su prosjek.

Iskreno, za sada bih volio samo da se riješimo viškova.
  • Crni86
    12.4k
    Pa dajte ljudi bar napisite izvor, totalni disrespect prema zoni…
  • badjibadara
    6.3k
    Valincic je top karakter i fizicki mocan igrac. Definitivno bi dao dodatnu energiju ekipi.
    Istra je mozda trkacki najbolja ekipa u HNL-u, Mauric moze trcati do sutra, puno toga pokriju Radosevic i Loncar, krila su potentna, a jos da su imali pravog killera naprijed, bez problema bi pokupili 4 mjesto.
  • Paggini
    58.1k
    bez problema bi pokupili 4 mjesto.badjibadara

Na trenutak si me trznuo da si sve ovo napisao da ides prema punchlineu da ce dinamo s njima bez problema pokupiti 4. mjesto
  • Damir1986
    166
    Tportal saznao od Haze inforokikaciga

Tako nekako, iako ovo je ako se ne varam lik koji je prvi javio za Galešića u Dinamo pa moguće da su Haza i on u istoj grupi na Whatsappu. :rofl:
  • badjibadara
    6.3k
    Na trenutak si me trznuo da si sve ovo napisao da ides prema punchlineu da ce dinamo s njima bez problema pokupiti 4. mjestoPaggini

U grupnoj fazi EL sezone 25/26 :cool: Za to je Tottenhamu trebalo 17 bodova ovu sezonu.
  • Omake
    10.4k
    izvolte mlada damo

KN4VXbn.png

Lijevo ova sezona u Bundesligi, desno zadnja sezona u 2. Bundesligi prije transfera u Ajax. Djeluje kao kompletan defenzivac, kojem je veći forte progresija driblingom negoli pass igrom. Fizički bi trebao biti jako dominantan u HNLu, pogotovo što se tiče snage i skoka. Mislim da je brži i od KTC-a, da će posle Galešića biti naš najmobilniji stoper. Na Capology piše da u Ajaxu ima svega 500K. Pišem svega jer je porez tamo 49,5%. 600K u Dinamu na 4 godine bi bilo odlično i za nas i za njega. Stoperi su u većini slučajeva na vrhuncu od 26-31 godine. Malo kartona i malo ozljeda su isto plus. Momak se sam izborio za super karijeru, iako je mogao ići nepotistički, a nije.
  • Marley
    4.5k
    hvala, uvijek iscrpan i koristan odgovor :clap:
  • NORTE
    17.3k
    Mikic treba minute a ne biti backup..
    Isto tako i Jakir i Zivkovic.

Valincic moze biti i backuo lijevo
    Medic ev free, ne vidim neku kvalitetu u njrmu
    Dinaminjo

Boli nas kifla kaj Mikić treba.
    dinamo treba pobjede, jaku momčad i uspjeh na svim frontovima.
  • Captain America
    20.4k
    Tak da sam ja po tom pitanju optimistican.GeneralNapoleon

Meni on smrdi na Torrente 2.0. Još jedan stoper koji je spor ko blato i koji će ispadati ko ratkapa na širokom prostoru.

Radije bi upario Perkovića s Galešićem jer obojica mogu dobro braniti tranziciju nego gurao Medića. Medić bi eventualno bio koristan ako jednog dana opet budemo sudjelovali u LP pa se odlučimo za igru s 3 stopera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.