• Beowulf112
    373
    Lanjska godina katastrofa sto se tice pojacanja....ja se samo nadam da ce boban imat vise strpljenja sa Perkovicem i Bernauerom...vjerujem da njih dvojica mogu biti od pomoci
  • PatrikDirektor
    32
    otkupit ce poljaci perkovica ako ovako nastavi
  • Paggini
    50.4k
    Neće ga otkupiti ako on ne želi ostati, toliko je jednostavno. Neka dečko odigra još jednu polusezonu, sazrije bez pritiska i čeka ga prvih 11 Dinama
  • Big Daddy
    1.5k
    Ja bih u novoj sezoni zadrzao samo Stojketa, Theofila, mozda i Galesica jer je jos gladan, i to je to, sve ostalo rasprodati, dovesti decke koji ginu za Dinamo i imaju kvalitetu.
  • Orc123
    11.6k
    sto se tice izjave da mi muka od transfer roka potpisujem i dalje! Pod tim sam mislio da mi muka od onoga sto nam neminovno slijedi a to su novinarske izmisljotine i fake news....izmisljanje imena dolaznih i odlaznih transfera te bombardiranje sa 10 clanaka dnevno o tome kako smo u lošoj situaciji i da dovodimo sve i svasta!

Sutra bih potpisao da se veli evo ovo je 10 igraca koji su ru za novu sezonu, ovo su igraci na koje se ne racuna i ovo su oni koji ce se prodati.....to bi iskomentirali par dana, neki zadovoljni, neki ne i tjt...a ovako cemo se sad patiti 3mjeseca, imati realna i nerealna ocekivanja, mozda cak i prevelika ocekivanja, a na kraju mozda cemo dobiti jako malo s obzirom na ista ...
    Eto na to sam mislio da mi muka od prijelaznog roka, ne od samog dovođenja i odlazaka nego od tog samog procesa koji me prije veselio, a sad mi samo stvara grc u zelucu.....

Prije bi se veselio kad bi iskocilo novo ime pa smo to analizirali i sve i svasta, nadali se nekim vanserijskim igracima a na kraju dobili jako malo....iz same statistike koju Krizy vodi valjda smo povezani sa 500 igraca zadnjih par sezona, a od tih doveli mozda 10-20...

Ovaj prijelazni rok ce biti jos burniji, jos tezi.....slijede burna 3 mjeseca...
  • Infinity
    18.4k
    Preporucam ti onda da ne ulazis na ovu temu, kao i da ne citas do devetog mjeseca ni jedan clanak koji ima veze s transferima Dinama.
  • Orc123
    11.6k
    hvala ti na brzi ali izdrzat cu, neboj se, cak i ako mi bude muka...moj gastritis, hernija, gerb i iritabilna crijeva su me naucila kako se nositi sa mucninom i grcevima....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.