• Nogo
    8k

Sviđaju mi se imena i plan dovođenja.
    Na kraju za Mikića je bolje da igra za Dinamo 2 jer iskreno ga nebih volio vidjeti u rijeci/hajduku/osijeku.

Mislim da ćemo puno puno lakše dovesti igrače, nego se riješiti viškova.

Haza, nadam se samo da ovim upisom nećeš poremetiti dovođenje ovih igrača.
  • Crni86
    12.3k
    Valincic i medic veliki plus od mene. Znaci da bi stoperski par trebali cinit medic i galesic, zvuci dobro na papiru.

Valincic desno uz rpga isto top. Pitanje je isto kaj bu s rpg-om. Jos jagusic. Meni se svida.

Lijevi bek, spica i reko bi sasvim solidan roster.
  • Droljo
    18.2k

Da. Jer nema između ništa. Ili da se ja skinem sa 40+ i stanem na stopera ili dovodimo gvardiola.
  • Nogo
    8k

I Galešić ima pljucu. Mogla bi ovo biti dobra kombinacija.
  • OsamŠest
    5.7k
    Medić ima 193cm, vjerujem da će se napokon i defanzivni skok riješiti.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Medic mi zvuci ok i nakon bezbroj propustenih domacih stopera cemo valjda jednog dovesti.
  • Droljo
    18.2k
    Jel nismo medića već prekrižili kao pre skupog?
  • Nogo
    8k

Mariću su svi naši bili skupi osim stranaca.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Ne bih znao. Ipak ce ga se Ajax vjerojatno htjet rijesit. A mislim da ga nisu platili neku veliku cifru.
  • rokikaciga
    2.7k
    To sigurno ne mozes znati na tako mal broj minutaBBB Mataa998

Moje ekspertno oko je to zaključilo i čvrsto stojim pri tome.
  • Captain America
    20.4k
    Medić nije imao mjesta u najgorem Ajaxu u zadnjih dosta godina. Onda je otišao na posudbu u najgoru momčad Bundeslige u kojoj je odigrao 52% mogućih minuta.

Mogli bi brzo doći od ''Boban valjda zna bolje od vas'' do ''WTF''. Nadam se da transfer nema veze s rodbinskim vezama Medića s potpredsjednikom odbora za sponzorstvo.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mikic treba minute a ne biti backup..
    Isto tako i Jakir i Zivkovic.

Valincic moze biti i backuo lijevo
    Medic ev free, ne vidim neku kvalitetu u njrmu
  • Paggini
    57.7k
    Medić mi je tip igrača za kojeg smo svi ovdje znali, ali kao ne registriramo da może ili želi doći kod nas, pa na neku foru ode u Rijeku (a ta fora je da su ga zvali na mobitel), pojede ligu u Rijeci i mi godinu dana seremo šta ga se nije dovelo i vrištimo da ga se treba dovesti iz Rijeke za 3, 4 milijuna eura.

Drago mi je da se preskače taj međukorak, pa dolazi odmah kod nas. Ima kvalitete u njemu, ali ono što sam ga gledao u Ajaxu mi ne daje neko vanserijsko oduševljenje, doduše i Šutalo je te sezone izgledao kao panjina pa sad koliko je to relevantno gledati samo uzorak te sezone je pitanje
  • Haza
    10k
    Napišem nešto na forumu samo kad sam dojma da neću zajebati stvar. Lisica i Valinčić se pregovaraju u paketu, obojica žele doći, nemamo konkurenciju, i to bi moglo biti do kraja tjedna dogovoreno. Ne vidim rizik što sam ovdje napisao.
    Medić, mislim da će ići posudba s mogućnosti otkupa, pa je i rizik manji. On se sad vraća u Ajax.
    Nisu to loša imena, ali nisu bombastična, znam kako Zona razmišlja, ako nije neko jako ime odmah drvlje i kamenje.
    Ako admini misle da sam napisao nešto previše, neka me upozore i izbrišem post, vrlo jednostavno.
    Što se tiče Jagušića, Dinamo je samo pitao Belupo koliko traže, a traže koliko sam napisao. Dojma sam da nismo previše zagrijani za Jagušića, ili nam je 2 mil eura puno za dati, iako, mislim da bi nam ga dali i za 1.5 plus bonuse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.