• JMastermind
    713
    Ljudi svi podivljali, forumski kolega i dalje miran, kaze "znao sam da ce se ovo dogoditi".Marley

@BBB Baranja hladan kao don Carlo, samo digao obrvu. :lol:
  • don
    13.1k
    oćemo uzet ovaj san kao pozitivan ili negativan znak za danas? :rofl:
  • BBBaranja
    3.5k

Dobro jutro plava nacijo..
    Lijepo je biti ženama u snovima moram priznati :grin:
    Samo da znaš kolegice da pidžamu nemam,pivo ne pijem a ovo s kitom necu komentirati :rofl:
    Idemo danas po tu jebenu titulu :strong:
  • Marley
    4.1k
    evo nemam pojma odakle sam te izvukla hahaha...
    Ok, pidzamu nemas, pivo ne pijes.... onda jedino sto sigurno znamo za veceras je da NECEMO odigrati 0-0 i nece biti nikakvih penala.

(Nemas pidzamu :yikes: pa u cemu onda spavas, pomisli ona naivno...ne moras odgovoriti na ovo vrlo osobno pitanje, to se ja samo iscudjavam :blush: ...)
  • mali M
    7.5k
    Nemas pidzamu :yikes: pa u cemu onda spavasMarley

95% muškaraca zakoluta s očima... :lol: mislim da je većina nas zadnji puta nosila pidžamu u osnovnoj školi najkasnije do 4 razreda... Tu taj nepotreban komadić platna prestaje imati svrhu u našim životima... Možda kad postanemo ponovo stari prdonje oko 80-e iz praktičnih razloga je ponovo obućemo (jer ćemo 99% vremena biti u njoj) jer ćemo samo spavati, ležati i jesti :lol:
  • Marley
    4.1k
    ma znam znam, zezam se, pa okruzena sam doma iskljucivo muskarcima :razz:
    Evo najstariji potomak ju je upravo ove godine poceo bojkotirati, tocno ta granicna dob koju si naveo hahaha....
  • BBBaranja
    3.5k

Kao sto Rozga u pjesmi kaze samo u parfemu spavam ja :lol:
  • Droljo
    16.2k
    Šibenčani. Jel mogu preko nekog od vas rešit 30 litara plavog za barku? U petak ujutro sam tamo. Piva i kroasan se podrazumijevaju.Droljo
    Jebiga dalmatinci stvarno ne služite ničemu.. :wink:
  • BBBaranja
    3.5k

Dodi u Baranju ja ti ga rjesim koliko ti srce zeli :wink:
  • Droljo
    16.2k
    Ma neda mi ga se vozit za Šibenik. Sve znam :lol:
  • badjibadara
    4.7k
    Dodi u Baranju ja ti ga rjesim koliko ti srce zeli :wink:BBBaranja

Sredi mu pidzamu ako si faca
  • BBBaranja
    3.5k

Alfa mužjaci poput Drolje i mene ne nose pidzame :cool:
  • Paggini
    50.3k
    Alfa mužjaci ne spavaju opcenito
  • Marley
    4.1k
    Nema sanse. Droljo ju nosi, sigurna sam jedno 99,9%.
    Cini se dovoljno siguran u sebe, da nema problem navuci na sebe pidzamu!!!
    Zamisljam i kakvu otprilike. Neku na vertikalne pruge, koja izduzuje figuru ili tak nesto.

Samo se nadam da ipak ne nosi roze majice, ni on ni itko drugi od vas ovdje. Toliko sigurni ipak nemojte biti :lol:
  • BBBaranja
    3.5k

Nadam se da pruge nisu crno-bijele :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.