• Marley
    4.1k
    Nekad u povratku sa utakmice ako je bilo lose, vracam se doma pjesice.
    I onda ako je vec kasno, jos ako je vani minus, a ja pokisla ko kokos, e to je poseban bonus. Kao, "ja nisam normalna".
    A ja se tako fino ispusem do doma, milina.
    Ne kuzi covjek da je to i za njegovo dobro!
    Pa sad vi recite tko je tu lud, eto...
    Jel i vi tako maltretirate svoje dame s glupostima :roll:
  • deda
    36.8k
    Naravno. :smile:
  • Sajla
    8.9k
    u povratku sa utakmice ako je bilo lose, vracam se doma pjesice.Marley

želim ti da se više ne vraćaš pješice :)
  • Georg Koch
    6.1k
    Screenshot-20250522-223527-Facebook.jpg

Ubode ga Ryanair ko @ksapi drugu islandsku rukometnu ligu jug - žene :lol:
  • flexXy
    2.9k
    A je proziran ovaj Thompson, u novoj pjesmi spominje Zagreb. Garant je dodao te stihove nakon sto ga je dio zonasa raskrinkao za njegovu antizagrebacku agentu.
  • Dino
    3.6k

Jako amaterski od njega. Napravio je to samo da se dodvori zagrepcanima...

Inace, top mi je pjesma. Napokon jedna novija s malo vise zeljeza i struje od zadnjih par.
  • masacusec
    5.4k
    antizagrebacku agentuflexXy

Nisam u toku. Pojasni
  • Dino
    3.6k

Na temi Grad Zagreb ili glazbeni intermezzo imas raspravu o tom kak je Thompson mrzitelj Zagreba i tovarcina.
  • Droljo
    16.2k
    Šibenčani. Jel mogu preko nekog od vas rešit 30 litara plavog za barku? U petak ujutro sam tamo. Piva i kroasan se podrazumijevaju.
  • nemapredaje
    5.2k

Čitam i mislim kakvo je to sad plavo vino i onda skužim :monkey:
  • Marley
    4.1k
    molim te prosvjetli i mene :chin:

(Inace, ja procitala "plavog za baku", reko wtf..)
  • Dino
    3.6k

Pretpostavljam da misli na plavi dizel za brodic, to baki nebi dobro sjelo :lol:
  • Marley
    4.1k
    Sad procitala "plavi dizel za brodica", a u p.m.
    Nista, aj bok ljudi, ovo je previse, vidimo se sutra na tribinama :lol:
  • Marley
    4.1k
    Znam da cu pozaliti, ali kak da ne podijelim ovaj san :yikes:

Dakle u mojoj osnovnoj skoli je bilo organizirano gledanje utakmice i bili smo svi iz kvarta, u pidzamama (?) i ja sam gledala s @BBBaranja (??). Svi su odigrali 0-0, i prvaka su trebali odluciti penali na sve tri utakmice. Naravno ja sam na spomen penala pocela povracat, kolega je i dalje mirno pio svoju pivu. Taman prije nego je krenuo nastavak, komentator je promijenio program (???) i stavio na neki dokumentarac, poceo pricati o zasticenim vrstama kitova. Ljudi svi podivljali, forumski kolega i dalje miran, kaze "znao sam da ce se ovo dogoditi".
    Dalje nema, jer me taman probudio alarm. Mozda i bolje, ne zelim znati kako su prosli ti penali.

Dobro vam jutro ekipa :yikes:
  • mali M
    7.5k
    Na temi Grad Zagreb ili glazbeni intermezzo imas raspravu o tom kak je Thompson mrzitelj Zagreba i tovarcina.Dino

Ma to jedino Majki tvrdi... Stoput je objašnjeno da frajer pjeva po regijama i njemu je Zagreb=Zagorje, kao i 90% Dalmacije... Nije da u svojim pjesmama 900 puta spomene Split...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.