• Marley
    4.5k
    Nekad u povratku sa utakmice ako je bilo lose, vracam se doma pjesice.
    I onda ako je vec kasno, jos ako je vani minus, a ja pokisla ko kokos, e to je poseban bonus. Kao, "ja nisam normalna".
    A ja se tako fino ispusem do doma, milina.
    Ne kuzi covjek da je to i za njegovo dobro!
    Pa sad vi recite tko je tu lud, eto...
    Jel i vi tako maltretirate svoje dame s glupostima :roll:
  • deda
    38.3k
    Naravno. :smile:
  • Sajla
    10.4k
    u povratku sa utakmice ako je bilo lose, vracam se doma pjesice.Marley

želim ti da se više ne vraćaš pješice :)
  • Georg Koch
    6.3k
    Screenshot-20250522-223527-Facebook.jpg

Ubode ga Ryanair ko @ksapi drugu islandsku rukometnu ligu jug - žene :lol:
  • flexXy
    3k
    A je proziran ovaj Thompson, u novoj pjesmi spominje Zagreb. Garant je dodao te stihove nakon sto ga je dio zonasa raskrinkao za njegovu antizagrebacku agentu.
  • Dino
    4k

Jako amaterski od njega. Napravio je to samo da se dodvori zagrepcanima...

Inace, top mi je pjesma. Napokon jedna novija s malo vise zeljeza i struje od zadnjih par.
  • masacusec
    5.7k
    antizagrebacku agentuflexXy

Nisam u toku. Pojasni
  • Dino
    4k

Na temi Grad Zagreb ili glazbeni intermezzo imas raspravu o tom kak je Thompson mrzitelj Zagreba i tovarcina.
  • Droljo
    18.1k
    Šibenčani. Jel mogu preko nekog od vas rešit 30 litara plavog za barku? U petak ujutro sam tamo. Piva i kroasan se podrazumijevaju.
  • nemapredaje
    5.5k

Čitam i mislim kakvo je to sad plavo vino i onda skužim :monkey:
  • Marley
    4.5k
    molim te prosvjetli i mene :chin:

(Inace, ja procitala "plavog za baku", reko wtf..)
  • Dino
    4k

Pretpostavljam da misli na plavi dizel za brodic, to baki nebi dobro sjelo :lol:
  • Marley
    4.5k
    Sad procitala "plavi dizel za brodica", a u p.m.
    Nista, aj bok ljudi, ovo je previse, vidimo se sutra na tribinama :lol:
  • Marley
    4.5k
    Znam da cu pozaliti, ali kak da ne podijelim ovaj san :yikes:

Dakle u mojoj osnovnoj skoli je bilo organizirano gledanje utakmice i bili smo svi iz kvarta, u pidzamama (?) i ja sam gledala s @BBBaranja (??). Svi su odigrali 0-0, i prvaka su trebali odluciti penali na sve tri utakmice. Naravno ja sam na spomen penala pocela povracat, kolega je i dalje mirno pio svoju pivu. Taman prije nego je krenuo nastavak, komentator je promijenio program (???) i stavio na neki dokumentarac, poceo pricati o zasticenim vrstama kitova. Ljudi svi podivljali, forumski kolega i dalje miran, kaze "znao sam da ce se ovo dogoditi".
    Dalje nema, jer me taman probudio alarm. Mozda i bolje, ne zelim znati kako su prosli ti penali.

Dobro vam jutro ekipa :yikes:
  • mali M
    8k
    Na temi Grad Zagreb ili glazbeni intermezzo imas raspravu o tom kak je Thompson mrzitelj Zagreba i tovarcina.Dino

Ma to jedino Majki tvrdi... Stoput je objašnjeno da frajer pjeva po regijama i njemu je Zagreb=Zagorje, kao i 90% Dalmacije... Nije da u svojim pjesmama 900 puta spomene Split...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.