• vlatkomarkovic
    1k

Ok to je ok, ali evo kažem za sebe meni zna ostati upaljen, a da ga zaboravim iskljuciti, ali ako ćete gledati nove ok...

Također, nadam se, bez korištenje softvera za točnu geolokaciju...
  • serbus
    5k
    Također, nadam se, bez korištenje softvera za točnu geolokaciju...vlatkomarkovic

Zašto ne, ja bi baš volio znati gdje je na kraju završio Vlatko Marković :lol: ? Reci nam sam gdje si nemoj da te tražimo.
  • vlatkomarkovic
    1k

Pa jer je to ilegalno i podlozno i privatnoj tužbi.
  • NORTE
    15.8k
    ovo je NOGOMETNI forum. N-O-G-O-M-E-T-N-IEduardo
    Prvenstveno forum dinamovštine, a onda i nogometni.
    Lijepo ključ svega što uvodi razdor i podjele na zoni.
    I banovi za svakoga ko zausti o politici.
  • vjeko1701
    15.1k
    Bez brige, administracija i moderatura ovog foruma neće raditi ništa protivno zakonu.
  • Droljo
    16.2k
    Radite šta želite i bok. Svi smo ovod svojevoljno.
  • Paggini
    50.2k
    @Eduardo, hoćemo napraviti jednu anketu kojeg od trajno baniranih ćemo vratiti ako osvojimo naslov? Damo par izbora pa nek ljudi odaberu :cool:
  • jedan u nizu
    13.3k

sori Poncije, nisam te prepoznao ....
  • NitkoBitan
    26.5k
    Da odmah pripremim teren...moj glas ide legendardnom Maksimu Maksimirskom!
  • Orc123
    11.5k
    A di je Neli tip? Graž? Di su ti ljudi? Fale bas
  • Crni72
    29
    Daj Dalibana/ Bana/itd…
  • jedan u nizu
    13.3k
    Ne razumijem zasto bi se razmatralo ukidanje banova nekim korisnicima.

Jesu li prekrsili pravila foruma?
    JESU
    Jesu li pretjerano prekrsili pravila foruma?
    JESU (koliko znam popustanje je bilo na max)
    Jesu li nekima nakon banova dopustani drugi profili?
    JESU (prvi banana, a ja se pitam koja je korist onda trajnog bana kada mozes otvoriti drugi profil i nastaviti po svom)
    Jesu li drugi korisnici uspjeli iskontrolirati svoje emocije nakon ovakve sezone, brojnih poraza i zelje da se svima naj*bu sire familije?
    JESU

Ako se 2000-3000 korisnika moze sudrzdati i postivati pravila foruma, zasto bi se onda manjini dopustalo da krse ta pravila bez ikakvih posljedica?
    Uvijek sam se protivio dopustanju drugog, treceg, cetvrtog profila bana/banane/dalibana ali nisam nikad nista pisao o tome.
    Ako covjek ne moze imati kontrolu nad svojim tipkanjem ovdje, onda mi je zao, ali ne zasluzuje da tipka i dalje.

Ako se krenu odbanirati korisnici, mislim da je to veliki korak nazad za zonu i pogresan smjer za ovu zajednicu koja se stvorila.
  • Paggini
    50.2k
    Neće se nikoga odbanirati, zajebancija je bila
  • SAS1987
    17.5k
    hoćemo napraviti jednu anketu kojeg od trajno baniranih ćemo vratiti ako osvojimo naslov? Damo par izbora pa nek ljudi odaberu :cool:Paggini

Ako ne osvojimo mozemo birati koga dodatno trajno banirati? :lol:
  • Paggini
    50.2k
    Ako ne osvojimo mozemo birati koga dodatno trajno banirati? :lol:SAS1987

Jebiga @Orc123, ljudi su rekli svoje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.