• LA BOMBA
    245
    Como bi bio odličan klub za Modrića.

Cesc Fabregas tamo radi nevjerovatne stvari. Za Modrića odlična prilika da radi još s jednim odličnim trenerom i da se još šta nauči, ako ima u životu ambicije sam postati trener. Mogao bi imati sličnu ulugu na terenu koju sad ima Nico Paz.

Gledao sam taktičku analizu prije nekoliko dana kako ih je Fabregas posložio, u ovom sistemu igre Modrić bi totalno uživao i imao bi slobodu da radi šta želi.

Jedan od boljih savjeta za nogometaše koje sam čuo je ne biraj klub, biraj trenera. Tako da Modrić bi trebao samo pogledati pod kojim trenerom trenutno bi mogao najbolje doći do izražaja njegov stil igre. Ako se Como stvarno zanima za njega i Fabregas ostane tamo još jednu godinu, to mu je idealna opcija. A o lokaciji grada ni da ne pričamo, najlepši dio Italije.
  • über alles
    1.9k

Bas zato kaj su se borili zbog ideala se treba postivat, a ne odma podjebavat i ponizavat.
  • ElDorado
    3.8k
    Ova tema prerasta u shizofreniju.
    Ako se ne vraća boli me kurac kam ce otic, a zicer ne treba savjete od bilo koga.
  • Bosskovitz
    16.4k
    Pogledajte kako je cijeli svijet prenio vijest o njegovom odlasku iz Reala, on je zvijezda koja je davno nadišla okvire onoga što mi uopće percipiramo. Čovjek samo na Instagramu ima 10 puta više pratitelja nego što Hrvatska ima stanovnika. Najtrofejniji igrač i kapetan možda i najboljeg kluba na svijetu, jedan od najvećih igrača u povijesti nogometa. Šansa za njegov dolazak je gotovo ravna nuli i nemojte to zaboraviti ako nekim ludim slučajem u koji ne mogu vjerovati zaista završi u našem dresu, jer to bi bio najveći transfer u povijesti hrvatskog klupskog nogometa - i to veličinom neusporediv s prvim sljedećim.

Da ne govorim kakva bi to bila prilika za klub na svim poljima. Poklon kakav možemo samo sanjati.
  • Mihaljević
    12.9k
    Živim za tren kada ćeš doći...
  • Noel
    11.6k

Osobno sam prošao sve što si napisao i puno više od toga pa si dajem za pravo kako ti kažeš da kažem nešto o ovoj temi.

Želim dolazak Modrića u Dinamo.
  • Dinaminjo
    1.4k
    O Luki je dovoljno reci da su u Santiago muzeju Real Madrida odvojili mjesto za jos uvijek aktivnog igraca kluba.

Let that sink in.
  • vlatkomarkovic
    1k
    Svi imaju pravo rec kaj hoce ,al rijeci imaju vecu tezinu kad iza njih stoje postupci i dijela ,a ne laprdanjem na internetu.über alles

Moze ja sam za to, ali onda ajmo cijelu demokraciju onda po tim principima graditi. Ak imaš doktorat glas ti na izborima vrijedi puta 3, ak imaš običnu diplomu puta 2, ak radiš u javnom sektoru kao recimo doktor, policajac, vojnik ide ti još puta 1,5. Također bi se i koliko poreza plaćaš trebalo valorizirati i staviti u razrede.

Oprezno s idejama, jer ako odaberes jedan princip moraš ga se držati i na drugim poljima.
  • Filip85
    205
    Želim dolazak Modrića u Dinamo.Noel

Ako sa 22 godine nije mogao biti prevaga protiv Branna i Basela, ne znam što nam igrački može donijeti sada sa 40. To što je on ostvario u Realu me baš i ne zanima, jer nisam navijač reala nego Dinama. Ok, marketinški bi to potez, no nekako sumnjam da bi popunili i 5% (puno sam rekao) budžeta prodajom njegovih dresova.
  • Dudu9
    1.7k
    Čovjek igra u real Madridu nebi bio pojačanje za ovakav kriminalan dinamo? Daj ne piši gluposti
  • deda
    36.8k
    Razumijem svakojake emocije po pitanju Modrića, ali reći da ne bi bio pojačanje Dinamu je čista blasfemija.
  • vlatkomarkovic
    1k

Ispravak netocnog navoda, ovo je ipak shit of the day
  • Dudu9
    1.7k
    Modrić dolazak bi dinamo bi imao jebene koristi u više milijuna eura, sam njegov dolazak saznati će cijeli nogometni svijet za dinamo, koliko guglanja dinama dolazaka stranaca da vide Modrica na Maksimiru, sponzora koji će doći jer će to biti bomba, di je tu marketing, internet stranice koje će dozivit enorman skok, pa i sam porast cijena igrača, jer drugačije će i drugi klubovi gledati na dinamo, a i lakši dolasci novih igrača koji će i za manje novaca igrat, jer znaju da će igrat sa jednim od najboljih igrača u povijesti nogometa
  • Heisenberg1986
    323
    Nemjerljivo je koliko bi moćno bilo da se desi povratak modrica na svim segmentima. To bi klub lansiralo u orbitu.
  • badjibadara
    4.7k
    Luka danas, na pragu 40, bez problema moze igrati u bilo kojem klubu na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.