• prefontaine
    2.2k
    Jednu jako bitnu stvar zaboravljamo, to da je sada Zvone ovdje, a ona mijenja sveDoktor Kunić

Zvone ga nije uspio dovesti u Milan, a kamo li će u Dinamo.

Pričate o Zvoni kao da je Mesija, Papa, Putin i Trump u jednom.
  • DrawTube
    6.9k
    Ja bih prije htio da imamo PR i marketing po svijetu kad krenu scene s punog novog Maksmira s koreografijama i navijanjem nego da Modrić igra za nas na hladne kišne noći u Gorici
  • mosad
    1.4k
    Zvone ce se o ovome posavjetovati sa grupom. O ovoj odluci ne odlucuje sam!!!dzis

Baš čudno koja se ekipa najviše zakačila na ovo i ako znaju da nema veze s vezom ali amo srat
  • vlatkomarkovic
    1k
    Zvone ga nije uspio dovesti u Milan, a kamo li će u Dinamo.prefontaine

Watch and see...

Pričate o Zvoni kao da je Mesija, Papa, Putin i Trump u jednom.prefontaine

Preko 8 milijardi ljudi živi na ovoj zemlji. Od tih svih ljudi ne postoji bolji čovjek za voditi Dinamo od Zvonimira Bobana.
  • über alles
    1.9k
    Svatko ko je u borbi za klub osjetio na svojim ledima torturu od strane kluba i policije ima itekakvo pravo rec kaj hoce na ovu temu.

A vi koji kurcem niste mrdnuli bi trebali imat bar malo postovanja prema ljudima koji su riskirali itekako puno dok ste vi manje vise svi gledali u drugom smjeru i pravili se glupi.
  • GOAT
    2.7k
    Zvone ga nije uspio dovesti u Milanprefontaine

Ozbiljno? Koje godine je to bilo
  • gledatelj
    920
    Zvone ga nije doveo u Milan jer ga nisu željeli tamo, a ne jer Modrić nije htio
  • rokikaciga
    1.3k
    Ne nego je Modric htio ostat u jebenom Real Madridu a ne ici u krljavi Milan. Dajte najte boze dragi. Pa dan danas bi popusili Modricu da ga mogu dovest, o cem pricamo jebote
    Covjek je i danas najbolji vezni igrac na svijetu kad ga Don Carlo ne izmuci sa previse utakmica.

---

A ovo za oprost...vec sam pisao mozda cak i na ovoj temi. Ne moze mu se previse zamjeriti jer je bio mlad, pod utjecajem karizmaticnog glavonje. A takvi kao Mamic uvjere svakoga da ono kaj radis nebu lose zavrsilo, ono kaj radis nije lose makar ti znas da je to suprotno od toga kaj ti Mamic govori. Upoznao sam se s takvim ljudima, cak i poslovno bio povezan sa jednom takvom osobom ali sva sreca nisam dosao pod takav slican utjecaj. Vidio sam kaj su ljudi sposobni napraviti kad im ta osoba kaze da ce sve biti oke, nece nitko znat da si to ti napravio, ja cu sve rijesit itd pa te casti sa nadimcima ljubavi, milo, zlato, frende, brate...pa ti obecaje tko zna sta... i tako dalje i tako dalje. Snop lazi i uvjeravanja je beskonacan. Svjetska manipulacija a da nisi toga niti svjestan.

Onaj tko se nije blisko susreo s takvom osobom bolje neka suti.
  • Pacho
    1k

Drugi nemaju to pravo?
  • Tom Hanks
    3.8k
    Onaj tko se nije blisko susreo s takvom osobom bolje neka suti.rokikaciga

Ovo primjeni na sebe,jer ima ljudi koji su prošli puno više toga sa bjeguncem pa nisu posustali negoli modric.Tako da bolje ti šuti na tu temu
  • rokikaciga
    1.3k
    Nisi shvatio poantu upisa niti malo. Ali niti 1%. I gledas samo jednu recenicu a ne cijeli upis.

Takvima svaka cast sto su uspjeli unatoc svemu ostati cistog obraza. Ali Luki se ne moze previse prigovoriti zbog toga "ne sican se". Jer je stitio sebe i svoju guzicu, jer je znao da je zajebao. Niti ti niti ja ne znamo kakav je pritisak 2015/16 Mamic stavljao na Modrica i njemu bliznje da svjedoci na nacin na koji je svjedocio. Kao da Mamic nije povezan sa nekim malo zlocestijim ljudima. I ljudi koji se s tim nisu susreli to niti ne mogu percipirati kao mogucnost jer misle da se to dogada samo u Sopranosima
  • vlatkomarkovic
    1k

Ako je onome ko je dobio od bivše države pendrekom ovo ok, onda je i meni ok. Ako je onome bez koga demokratizacija kluba ne bi bila moguća ovo ok, onda je i meni ok.

Ovo prozivanje kako su se neki borili za klub, a drugi kurcem nisu mrdnuli.... Nemam riječi...
  • crophantom
    464
    ti pišeš ko da lik stvarno dolazi :D
  • über alles
    1.9k

Ko ti je reko da nemas ? Ne stavljaj mi rijeci u usta ,ak nemas kaj pametnije za napisat.

Svi imaju pravo rec kaj hoce ,al rijeci imaju vecu tezinu kad iza njih stoje postupci i dijela ,a ne laprdanjem na internetu.
  • Papastrumf
    16.4k
    Svatko ko je u borbi za klub osjetio na svojim ledima torturu od strane kluba i policije ima itekakvo pravo rec kaj hoce na ovu temu.über alles

Naravno da imaju pravo reci sto misle o ovoj temi, ali grupa je sto se tice nekih stvari i razmisljanja miljama ispred “obicnog” puka.
    Modric je iz dinama otisao 2008. godine, Mamic s klubom nema vise nikakve veze niti ce ikada vise imati. Na tribini su sada nove generacije i nema nikakve potrebe da nekoliko desetaka ljudi koji su iz tog vremena i dalje aktivni na tribini namece novim generacijama nepotrebne borbe.

A vi koji kurcem niste mrdnuli bi trebali imat bar malo postovanja prema ljudima koji su riskirali itekako puno dok ste vi manje vise svi gledali u drugom smjeru i pravili se glupi.über alles

Oni koji su se borili i riskirali, radili su to zbog svojih ideala i dinama, a ne da nekome to kasnije nabijaju na nos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.