• Chempers
    645

Ni ti ni drugi nemate pojma što Modrić stvarno misli o Dinamu, čista nagađanja. Da se razumijemo, ne poznam ga ni ja osobno al pouzdano znam da nije baš tako ravnodušan prema Dinamu kao što se ovdje tvrdi. Da li će doći, teško, al nije točno da čovjek ne prati i ne "navija" za Dinamo.

Za tovare se slažem, al isto tako ne vjerujem da bi ikakvih problema bilo među našim navijačima osim možda negodovanja šačice lažnih moralista na forumu.
  • dzis
    1k
    Zvone ce se o ovome posavjetovati sa grupom. O ovoj odluci ne odlucuje sam!!!
  • Paggini
    50.2k
    Da li će doći, teško, al nije točno da čovjek ne prati i ne "navija" za Dinamo.Chempers

Pa eto, imamo suprotne informacije.

osim možda negodovanja šačice lažnih moralista na forumu.Chempers

Da, zamisli ne podržavati krađu kluba, lažni moral očito
  • Time
    1.2k

Čuj to bogati...normalno da odlučuje sam tj klupsko vodstvo,zašto ce se navijacka grupa ili bilo koja tribina na stadionu pitati hoceli netko od igraca doci ili ne ?!?!
  • Ludovic IX
    8.5k
    jel se i oko ademija grupa pitala? Mislim, Ademi jos i više duguje mamicima i to nikad nije skrivao..i barem 10 puta je u intervjuima hvalio glavu
  • M94
    1.7k
    Koja je razlika između Modrića i Ademija... Ili Petkovića i njegove "tišine" na trgu? Pa pola trenutne momčadi, ako ne i više ima nekakve veze sa Daltonima.
    Šta ćemo se vračati na mrtve bankomate još 100 godina?

Krenuli smo novim, boljim putem, ajmo se okrenuti budućnosti i boljitku Dinama.
  • DiddyGuela
    3.4k

Tuzno ako je ovo istina.
    Ovo bi bilo tipicno "ulica vodi klub" stanje.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Modrića ne bi volio samo iz razloga zbog kojeg nisam bio ni za Bobaba, a to je da nismo ni sami svjesni koliko smo jako bolestan i patološki puk. Bojim se da samo kola ako krenu nizbrdo da ce po Bobanu krenut drva, isto za Modrića. Ne trebaš dolazit da ti neki Stipo ili Mato psuju mater, zovu te ovakvim,onakvim i bilo ičime.

Bojim se da bi ga tskođer tovari dočekali kao i mi Rakitića(ista percepcija komentara), a ovdje bi ga ljudi kukom i motkom, ako bude 40.godišnjak odigrao ispod nekog omaginarnog nivoa, jer će mislit da može isporučit sa 40 koliko je sa 30- 32 godine.

Iz pogleda svakog oblika marketinga, bi to bio itekako vrhunski potez(prodaja dresova, dobar PR kluba, rast stranican na drustvenim mrezama i slično)

el se i oko ademija grupa pitala? Mislim, Ademi jos i više duguje mamicima i to nikad nije skrivao..i barem 10 puta je u intervjuima hvalio glavuLudovic IX

A šta tek reći za Zeku, koji je bio u dva mandata za vrijeme istog tog Mamića, a onda frontman DP-a i u konačnici predsjednik kluba. :smile: :grin:
  • Crle
    948
    Ja sam za to da on brzo objavi gdje ide. Neka dođe ili ne, no neka to bude brzo samo da ova rasprava oko njega u Dinamu završi.
  • slavkomao
    39
    Potpis Modrica olaksava potpise mladih domacih igraca.
    Nadite mi igraca tko ne bi htio provesti 1 mjesec kao suigrac Luki.
    Ja ga zelim i ako postoji 1% sanse da dode, udimo u taj fajt.
    Ja vidim samo velike efekte koji mogu nastati od razvojnih mjera mladim igracima, kao i marketinskim bonusima.
  • Crni86
    10.5k
    krađu kluba, lažni moral očitoPaggini

Povratkom bi se mogao oduziti, utjecaj modrica bi sigurno bio enorman kako marketinski tako i stvaraju reputaciju i viziju u svijetu.

Zajebo je, bio je klinac, eto mu idealne prilike da vrati klubu koji ga je izbacio u orbitu, da se iskupi za te grijehe.
  • vlatkomarkovic
    1k
    Zvone ce se o ovome posavjetovati sa grupom. O ovoj odluci ne odlucuje sam!!!dzis

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je shit of the day. Zvoni, ako itko na itijedan način pokuša opstruirati neku njegovu odluku on odlazi iz kluba i zalupa vratima zauvijek.
  • Paggini
    50.2k
    Povratkom bi se mogao oduziti, utjecaj modrica bi sigurno bio enorman kako marketinski tako i stvaraju reputaciju i viziju u svijetu.

Zajebo je, bio je klinac, eto mu idealne prilike da vrati klubu koji ga je izbacio u orbitu, da se iskupi za te grijehe.
    Crni86

A mislim, iskupiti za grijehe je predramatičan konstrukt hahah, ali ono što bi klubu donio bi bilo enormno, a nastavljajući se na gornje komentare, cijele generacije su odrasle i odrastaju bez kompleksa mamića i tko je šta je - klincu od 5, 6 godina dolazak Modrića je najveća ekstaza u svemiru i valjda će to dodatno pojačati ljubav prema klubu među tom generacijom.

Kažem, sumnjam da će biti previše drame od bilo kojeg dinamovca, tovari će revati, ali brzo će i to proći.
  • Captain America
    20.2k
    Zvone ce se o ovome posavjetovati sa grupom. O ovoj odluci ne odlucuje sam!!!dzis

Imaš još 8 minuta, daj editiraj ovo :rofl:
  • vlatkomarkovic
    1k
    Također da se nadovežem u zasebnom postu, znaci vi svi koji zamjerate Luki to što zamjerate uopće niste upoznati s tadašnjom situacijom koju ja neću ovdje iznositi jer se radi o privatnim naravima ili ako slučajno jeste onda ne znam šta da kažem osim da dao Bog da se vi isto nađete u takvoj situaciji.

Tako da imati želju da Luka ne dođe je suludost na svim mogućim razinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.