• dinamo u srcu
    2.1k
    Ja Emreliju vjerujem, sve sto je ovdje stavio bilo je tocno. Marketinski, igracki bi bio svjetski potez, ali ocito je nista od togaEfes Pilsen

A da Emrelija dovedemo? Bio bi pojačanje.
  • ElDorado
    3.8k
    Šola možda pušta balone za Zvonu ali sigurno to ne bi napisao bez neke pozadine. Jednostavno nikad to ne radi za razliku od Olivarija i slicnih
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    pa @emreli21bi poludil kad bismo Emrelija dopeljali, Ali ne u pozitivnom smislu:rofl: on ga ne moze podnjeti haha
  • Medvedgrad
    601
    Na index nogometu 18 zadnjih članaka, svi o Modriću.
  • fakin
    722
    Znaci modric ima stvarno para za 10 svojih generacija potomaka, ako ode u saudijsku arabiju ili ameriku zesci je kreten. Jedino normalno mi je da se vrati u Hrvatsku ili ostane u Spanjolskoj, sve ostalo nema smisla
  • NORTE
    15.8k
    Na index nogometu 18 zadnjih članaka, svi o Modriću.Medvedgrad

Od 3890 članaka o njemu u karijeri ne znam jesam li ih dva otvorio.
    Šanse da se vrati su male i uopće mu se ne nadam.
    Da dođe jasno je kakav bi to imalo utjecaj na dinamo, neviđeni.
  • Paggini
    50.2k
    ako ode u saudijsku arabiju ili ameriku zesci je kreten.fakin

Ha gledaj, šta mu treba na kraju karijere da dolazi ovdje i pola zemlje ga mrzi jer je šurovao s Mamićem, uz potporu tovarske mašinerije koja će ga pokapati svaki tjedan.

Da voli Dinamo, ne bi mu to bio problem, ali ne voli Dinamo jbg i ovako je lakše
  • NitkoBitan
    26.5k
    šta mu treba na kraju karijere da dolazi ovdje i pola zemlje ga mrzi jer je šurovao s MamićemPaggini

Da kojim slucajem ode u Hajduk na poziv Rakete Jurisicev prvi status bi glasio...

Tko nije zgrijesio nek prvi baci kamen :rofl:

Ajde, ajde... Ne bi ga mrzili jer je surovao sa Mamicem nego zato sto je obukao dres Dinama. Ima Dinamovaca koji ga ne vole zbog toga ali Boze moj, njegov povratak pored drugih izdasnijih ponuda bi bio eben "Sorry guys, I messed up."

Vrlo jednostavno, njegov povratak bi podignuo klub na razinu vise i to je cinjenica, ne znam tko zeli suprotno svom klubu i koji ce uzasno uskogrudno gledat na sve. Al da cemo plakat, cvilit i moljakat... necemo.
  • Ludovic IX
    8.5k
    Pitao malog što misli o tome da modric odigra zadnju sezonu u dinamu. Ima 8 godina. Ni ne zna za mamića. Oduševljen je samo time što pričamo o tome.

Napravio je što je napravio. Nek vrati na terenu u toj jednoj sezoni i nek više nitko od nas to ne spominje...
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Jednu jako bitnu stvar zaboravljamo, to da je sada Zvone ovdje, a ona mijenja sve
  • Dudu9
    1.7k
    Bila bi eksplozija prodaje broja 10, otjerati bi tate u bankrot :)
  • jedan u nizu
    13.3k

dodaj milion pratitelja na drustvenim mrezama, vjerovatno i vecu posjecenost Maksimira zbog njega, medijska eksponiranost, i to ne samo nasa nego i europska.
    Marketinski potencijal nemjerljiv
  • El Madrigal
    379

Moj mali ima niti 5, a lud je za Modricem. Dresovi se nose, ja mu kažem da će Luka u Dinamo, a on: "Stvarno tata?"

Što se tiče drugoga dijela objave, serete svi. Da oprostite na izrazu. Pitam Vas, da si bio na njegovom mjestu, bi li postupio kao on, ili kao pi...a drukao čovjeka bez kojeg nitko ne bi znao za tebe, zato što su u tom trenutku to željeli navijači?

Budite malo realni. Ako Luka ne želi doći jer mu Dinamo nije prioritet,.neka onda ide gdje želi, to mu možemo prigovarati... Ali ovo što se njemu spočitava, totalno glupo. Mamićevac nisam, dakako, ne podnosim toga čovjeka. Ali što se Modriću zamjera je totalna glupost.
  • Dudu9
    1.7k
    sad gledam na instagramu njegova objava ima 256 tisuća komentara bolesno
  • M94
    1.7k
    Nisam ni ja vjerovao da ce se Boban vratiti pa eto ga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.