• Svi na Sjever
    2.8k
    Mario Kovačević je na klupu Slavena sjeo u šestom kolu. Slaven je u prvih 5 kola imao jedan bod.

U sljedećih 30 kola je Slaven osvojio 47 bodova ili 1,57 po utakmici. U tih 30 kola je Dinamo osvojio 49 bodova ili dva više od Maria Kovačevića. Hajduk je u tih 30 kola također osvojio 49 bodova ili dva više od Slavena.
    marcio amoroso

I treba navesti, da je Slaven jedina ekipa koja može reći da su joj sudačke greške uzele solidan broj bodova(sad bi sigurno imali osiguranu europu), s tim da se prva oružana pljačka dogodila u prvom kolu bez Kovačevića, jel'te slučajno baš na Titu.
  • mrgud
    418
    Ma Kovačević je top trener.Samo mu treba počistiti svlačionicu od senatora i dovesti mu mlade i potentne igraće.Bitno je da Boban stane čvrsto iza njega i da mu dozvoli da provede sve svoje zamisli
  • BBB Mataa998
    2.4k
    Znanje ( od igraca koji je igrao pod njim, kaze nije to nista bajno, pogotovo takticki )Olmic

Jel igrao ili sjedio na klupi?
  • Dudu9
    1.7k
    Mario ako uzme sad bodove u Rijeci i Dinamo bude prvak samo zbog toga zaslužuje dobit trenersko mjesto, a kakav će bit to ćemo vidjeti lako se zamjeni ako ne ide kako treba
  • Olmic
    4.6k
    Igrao u vz pod njim
  • Droljo
    16.1k
    lako se zamjeni ako ne ide kako trebaDudu9

To je glupost! Ove sezone smo vidjeli kako je to super!
  • Peškaman
    7k
    Ako je istina, Kova sretno :grin:

https://streamable.com/egpaey
  • Dudu9
    1.7k
    Di je veća motivacija Mariju ako zna da je novi trener dinama, i uzimanjem bodova pomaže dinamu a i samom sebi jer on će preuzeti, realno Slavenu prvenstveno je nebitno naprama osvajanju kupa
  • NKDZ86
    4.1k
    ko je ovaj stari s dredovima :scream:
    koja ekipa majko moja, pokvariše nam trenera (proglašenog od strane stručnjaka sa zone)...
  • Peškaman
    7k
    ko je ovaj stari s dredovima :scream:NKDZ86

Gargamel :lol:
  • Droljo
    16.1k

Kerum

Jesi ti vidio koji sam dio tvoga posta quotao?
  • tp1997
    1.4k
    Tomislav Ivković je s Lokomotivom bio 2. u HNL-u i u finalu Kupa.

Zoran Zekić je s Osijekom izbacio PSV i bio na pragu ulaska u EL protiv Austrije Beč, sjebao ga realno promašeni penal doma. Ima titulu iz Izraela, osvajao po Moldaviji, evo sad i BiH kup.

Željko Sopić je izveo povijesni pothvat ostanka u ligi s Goricom, s Rijekom dugo bio prvi, realno nesretno izgubio od Dinama u prvenstvu, igrao finale Kupa.

Željko Kopić je sasvim solidno vodio i Belupo a bome i Hajduk, s Dinamom pobijedio West Ham i Sevillu, 2024. proglašen trenerom godine u Rumunjskoj.

Je li itko od njih trener za Dinamo?

Možemo ovako unedogled. Ne razumijem ikakvo zadovoljstvo trenerom od 50 godina i jednom i pol dobrom sezonom u HNL-u. Pod pretpostavkom da je Kovačević taj, da je istog tog Kovačevića dovela bivša garnitura, teško da bi se našao itko tko bi branio taj potez, već bi se pričalo o ponovnom dovođenju HNL polovnjaka bez autoriteta. Imam dojam da mnogi ovdje opravdavaju (u najmanju ruku) upitnu odluku samo zato jer ju je donio Boban.
  • CUCAK
    491
    bilo bi se fora vratiti nekoliko mjeseci unazad i citati hvalospjeve na Kovačevića po temama
  • Olmic
    4.6k
    Imam dojam da mnogi ovdje opravdavaju (u najmanju ruku) upitnu odluku samo zato jer ju je donio Boban.tp1997

Upravo to, radimo od Bobana mesiju
  • Ludovic IX
    8.5k
    ne, nego vjerujemo čovjeku. ja neznam koga bi vi doveli a da budete zadovoljni.. iskreno , da mourinho ovakav kakav je sad dođe, ja bi radije Kovačevića npr.

dižu se neki treneri olimpije a pljuje se po ljudima bez osnove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.