• Droljo
    16.1k

Da. Ali ove sezone dinamo izgleda kao drugoligaš. Sve 5. Bumo videli. Sada jedino možemo imati nekakvo mišljenje o treneru a budućnost će pokazati. Ja ovako na prvu nisam zadovoljan. Ako stvarno ne zna engleski onda mu fali puno više od karizme, iskustva i javnog nastupa.
  • Crni86
    10.5k
    Slaven Belupo je prosle sezone bio predzadnja momcad prvenstva. Sa osvojena 33 boda od prosle sezone borili bi se sa sibenikom za ostanak. Isto tako su i usli u sezonu sa jednim bodom u 5 kola.

Ove sezone su u borbi za trofej i za europu do zadnjeg kola.

S Varazdinom je osvojio drugu hnl i prve sezone u shnl osigurao ostanak i to dijeleci 5. mjesto s istrom kojoj je tada trener bio Garcia. Znaci vec tada je Kovacevic po meni u mnogo tezoj situaciji od Garcie osvojio isto mjesto kao i on s Istrom.

Onda kad se usporedi situacija kada je varazdin trenirao kovacevic, ekipu koja je tek usla u prvu ligu i sada safaric koji trenira ekipu koja je vec konstantna u prvoj ligi su dva razlicita svijeta. I lako je onda pricat da Safariceva ekipa igra bolje, a uvjeti su im bili sasvim razliciti.

Razumljivo je da nije bomba ime, kuzim i skepsu, ali covjek nije bas neki jazavac kako ga se pokusava prikazati.
  • Paggini
    50.1k
    Ako stvarno ne zna engleskiDroljo

Jel nisi ti prvi ovdje koji govori "ne vjerujmo novinarima" i onda ponoviš ovo više puta
  • Orc123
    11.5k
    ja ti samo velim da nije nikakav upgrade na Canavarra....a ove sezone i Bjelica je ispao smijesan....mislim da ova sezona nije nikakvo mjerilo kvalitete trenera...poglavito ne onih kojimau tu bili par mjeseci.....Canavaro nije opravdao povjerenje ali kao sto sam reko klub renomea Dinama je mogao i morao dovesti jace trenersko ime.....i to jos Boban trazio.....
  • Olmic
    4.6k
    Ako se pokaze Kovacevic flop onda ce Boban dobit tretman Zajeca sto javnosti sto medija
  • Droljo
    16.1k

Vidim to kao veliki problem ako je istina. Nadam se da nije.
  • marcio amoroso
    41.7k

Da se Mario Kovačević zove Alfredo Montiel cijela zona bi navijala da dođe i sada bi bila euforija. Međutim zove se Mario, a stručnjaci su tu toliko stručniji od Bobana da su milijun posto sigurni da je Kova Fail i da Boban nema pojma.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    aj ti sad meni reci koga bi to fabio trenirao da se ne preziva cannavaro?Paggini

Da je Cannavaro iz Jablanice ne bi do Mandinog Sela stigao...

Od mene ponovno podrška novom treneru i IŠČEKIVANJE REMONTA PART 45425225
  • IstokKa96
    857
    Sve kaj se tražilo, to se i dobilo po najavama iz medija (neka samo dio bude točan), od zahvale Senatorima, čišćenja svlačionice do nerecikliranog trenera.
    Slijedi dugo, toplo ljeto, a prije svega vrući vikend.
  • Olmic
    4.6k
    dovoljno je pogledat bilo koji njegov uzivo nastup i vidis da ima problema sa izrazavanjem na hrvatskom, a kamoli engleskom
  • Mr Anderson
    11.7k
    Međutim zove se Mario, a stručnjaci su tu toliko stručniji od Bobana da su milijun posto sigurni da je Kova Fail i da Boban nema pojma.marcio amoroso

Vratite Bo(Dali)bana na Zonu da mu vrli forumski stručnjaci objasne neke stvari.
  • Droljo
    16.1k

Ma znam. Ali nisam ga htio dodatno omalovažavati, dosta se i ovak sere po čovjeku.
  • Ludovic IX
    8.5k
    nakon objave novinara da je sljedeči trener dinama je mislim samo jednu pobijedio, i to sad zadnju.. da je uzeo bodove u tih par utakmica di je objektivno i mogao, sad bi bio 4. sigurno i nista mu nebi značila tekma u nedjelju.. ovako se bori za nešto tak da je to dobro.. s druge strane da ima tih 10tak bodova više, sad bi bajke ovdje bile o njemu i svako malo "dobrodošao , mister" i slično. jer euforija je bila kad je objavljeno . neda mi se tražit ali ovdje se 90% bilo za njega..
  • plavi devet
    522
    šta se podrazumijeva da ne zna engleski?
    Ako je išao na tečajeve engleskog, zna osnove, sporazumjeti se, objasniti igraču neke stvari. Jel to dosta ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.