• Svi na Sjever
    2.9k
    Mario Kovačević je na klupu Slavena sjeo u šestom kolu. Slaven je u prvih 5 kola imao jedan bod.

U sljedećih 30 kola je Slaven osvojio 47 bodova ili 1,57 po utakmici. U tih 30 kola je Dinamo osvojio 49 bodova ili dva više od Maria Kovačevića. Hajduk je u tih 30 kola također osvojio 49 bodova ili dva više od Slavena.
    marcio amoroso

I treba navesti, da je Slaven jedina ekipa koja može reći da su joj sudačke greške uzele solidan broj bodova(sad bi sigurno imali osiguranu europu), s tim da se prva oružana pljačka dogodila u prvom kolu bez Kovačevića, jel'te slučajno baš na Titu.
  • mrgud
    449
    Ma Kovačević je top trener.Samo mu treba počistiti svlačionicu od senatora i dovesti mu mlade i potentne igraće.Bitno je da Boban stane čvrsto iza njega i da mu dozvoli da provede sve svoje zamisli
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Znanje ( od igraca koji je igrao pod njim, kaze nije to nista bajno, pogotovo takticki )Olmic

Jel igrao ili sjedio na klupi?
  • Dudu9
    1.8k
    Mario ako uzme sad bodove u Rijeci i Dinamo bude prvak samo zbog toga zaslužuje dobit trenersko mjesto, a kakav će bit to ćemo vidjeti lako se zamjeni ako ne ide kako treba
  • Olmic
    4.8k
    Igrao u vz pod njim
  • Droljo
    16.8k
    lako se zamjeni ako ne ide kako trebaDudu9

To je glupost! Ove sezone smo vidjeli kako je to super!
  • Peškaman
    7.2k
    Ako je istina, Kova sretno :grin:

https://streamable.com/egpaey
  • Dudu9
    1.8k
    Di je veća motivacija Mariju ako zna da je novi trener dinama, i uzimanjem bodova pomaže dinamu a i samom sebi jer on će preuzeti, realno Slavenu prvenstveno je nebitno naprama osvajanju kupa
  • NKDZ86
    4.3k
    ko je ovaj stari s dredovima :scream:
    koja ekipa majko moja, pokvariše nam trenera (proglašenog od strane stručnjaka sa zone)...
  • Peškaman
    7.2k
    ko je ovaj stari s dredovima :scream:NKDZ86

Gargamel :lol:
  • Droljo
    16.8k

Kerum

Jesi ti vidio koji sam dio tvoga posta quotao?
  • tp1997
    1.6k
    Tomislav Ivković je s Lokomotivom bio 2. u HNL-u i u finalu Kupa.

Zoran Zekić je s Osijekom izbacio PSV i bio na pragu ulaska u EL protiv Austrije Beč, sjebao ga realno promašeni penal doma. Ima titulu iz Izraela, osvajao po Moldaviji, evo sad i BiH kup.

Željko Sopić je izveo povijesni pothvat ostanka u ligi s Goricom, s Rijekom dugo bio prvi, realno nesretno izgubio od Dinama u prvenstvu, igrao finale Kupa.

Željko Kopić je sasvim solidno vodio i Belupo a bome i Hajduk, s Dinamom pobijedio West Ham i Sevillu, 2024. proglašen trenerom godine u Rumunjskoj.

Je li itko od njih trener za Dinamo?

Možemo ovako unedogled. Ne razumijem ikakvo zadovoljstvo trenerom od 50 godina i jednom i pol dobrom sezonom u HNL-u. Pod pretpostavkom da je Kovačević taj, da je istog tog Kovačevića dovela bivša garnitura, teško da bi se našao itko tko bi branio taj potez, već bi se pričalo o ponovnom dovođenju HNL polovnjaka bez autoriteta. Imam dojam da mnogi ovdje opravdavaju (u najmanju ruku) upitnu odluku samo zato jer ju je donio Boban.
  • CUCAK
    523
    bilo bi se fora vratiti nekoliko mjeseci unazad i citati hvalospjeve na Kovačevića po temama
  • Olmic
    4.8k
    Imam dojam da mnogi ovdje opravdavaju (u najmanju ruku) upitnu odluku samo zato jer ju je donio Boban.tp1997

Upravo to, radimo od Bobana mesiju
  • Ludovic IX
    8.8k
    ne, nego vjerujemo čovjeku. ja neznam koga bi vi doveli a da budete zadovoljni.. iskreno , da mourinho ovakav kakav je sad dođe, ja bi radije Kovačevića npr.

dižu se neki treneri olimpije a pljuje se po ljudima bez osnove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.