• Haza
    8.9k
    Nama nije problem ove sezone bio trener (greška je bila što smo ih mijenjali kao čarape), problem su igrači, potreban je totalni remont, a ako ga napravimo kako treba, bit ćemo prvaci i da nam trener bude Džemal Mustedanagić;)
  • badjibadara
    4.7k
    Koji bi bio tvoj izbor, obzirom da sada imamo trenera za novu sezonu pa vise nije ni bitno.
  • Haza
    8.9k
    Moj odabir definitivno ne bi bio niti jedan trener iz aktualne HNL baze, obzirom da nitko nema karizmu i iskustvo za biti trener Dinama, ali naravno, treba novom treneru dati podršku. Sad nema smisla naklapati tko bi bio idealan izbor, većina jakih imena nam je ionako nedostupna.
  • Captain America
    20.1k
    Boban se moguće zaigrao s ovim izborom ko MM s Fabijanom. Kovačević će mu obilježiti mandat jer prvi se pamte :smile:

Nadam se da će Kovačević ipak polučiti rezultat za razliku od Fabijana te da neće ovaj topic goriti krajem kolovoza/početkom rujna.
  • Droljo
    16.1k
    KovačevićCaptain America

Usrat će se u gaće kad izađe na Emirates recimo. Jel ima putovnicu uopće?
  • Bernard
    760
    Al ga ti sereš sad, ja znam ime novog trenera al nebum vam rekao, bolje da nisi ništa pisao.
    .
  • NitkoBitan
    26.5k
    Jel ima putovnicu uopće?Droljo

:rofl: :rofl:

To su prava pitanja!
  • Tongo Doumbia
    6.5k
    Treba doć do Emiratesa…
  • Twisted1
    703
    Sretno Kovačeviću,

On moj odabir ne bi bio, ali treba čovjeku dati priliku nakon ove sezone koju je imao s Belupom.
  • Nolifer
    11.2k

N.Bjedan u nizu

kolega @NitkoBitan? Jel on taj novi trener?
  • Odani Zgd
    528
    Znam,al vam neću reć....koje glupe fore,bolje da niste ni pisali onda ništa.Ako je uistinu i odabran,budemo pročitali u medijima do kraja dana sigurno...
  • jedan u nizu
    13.3k

kolega @NB86 , prije poznat kao Nino Bule

Kad smo vec krenuli sa zaposljavanjem preko zone kao @Kujtim Shalla , idemo samo jako dalje.

Nazalost @Paggini , nas Polovanec nije uspio, previse mu je bilo moderirati zonu i voditi juniore.

@Eduardo se jos uvijek nije odlucio ba bude skaut, vidjevsi neuspjeh Pagginija, odlucio je da nece uci u klub dok ne preda administratorsku funkciju foruma nekom drugom. Makar se prica da je sina vec ubacio u klub.

Kada se ubaci dovoljno zonasa u klub, i kada zona bude imala dovoljno ruku, prva tocka dnevnog reda skupstina je promjena imena iz GNK u Z dinamo, ilitiga zona dinamo .
  • Paggini
    50.1k
    nas Polovanec nije uspio, previse mu je bilo moderirati zonu i voditi juniore.jedan u nizu

Je, ja nisam uspio a to što su senatori juniori mene izbušili, to ćemo šutiti jel??? Pošaljite upit na "Pušačka soba d.o.o., Maksimirska 128", pa ćete dobiti odgovor od Marlboro bojne (Šunta, Jakir Jr., Zebić, Orlić)
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Uff, sad me baš zanima jel je Kovačević ili ne... Ne bi bio nužno oduševljen, ali moglo je i gore. Dajem Bobanu benefit of the doubt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.