• Haza
    9.5k
    Nama nije problem ove sezone bio trener (greška je bila što smo ih mijenjali kao čarape), problem su igrači, potreban je totalni remont, a ako ga napravimo kako treba, bit ćemo prvaci i da nam trener bude Džemal Mustedanagić;)
  • badjibadara
    5.1k
    Koji bi bio tvoj izbor, obzirom da sada imamo trenera za novu sezonu pa vise nije ni bitno.
  • Haza
    9.5k
    Moj odabir definitivno ne bi bio niti jedan trener iz aktualne HNL baze, obzirom da nitko nema karizmu i iskustvo za biti trener Dinama, ali naravno, treba novom treneru dati podršku. Sad nema smisla naklapati tko bi bio idealan izbor, većina jakih imena nam je ionako nedostupna.
  • Captain America
    20.4k
    Boban se moguće zaigrao s ovim izborom ko MM s Fabijanom. Kovačević će mu obilježiti mandat jer prvi se pamte :smile:

Nadam se da će Kovačević ipak polučiti rezultat za razliku od Fabijana te da neće ovaj topic goriti krajem kolovoza/početkom rujna.
  • Droljo
    16.7k
    KovačevićCaptain America

Usrat će se u gaće kad izađe na Emirates recimo. Jel ima putovnicu uopće?
  • Bernard
    786
    Al ga ti sereš sad, ja znam ime novog trenera al nebum vam rekao, bolje da nisi ništa pisao.
    .
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jel ima putovnicu uopće?Droljo

:rofl: :rofl:

To su prava pitanja!
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Treba doć do Emiratesa…
  • Twisted1
    760
    Sretno Kovačeviću,

On moj odabir ne bi bio, ali treba čovjeku dati priliku nakon ove sezone koju je imao s Belupom.
  • Nolifer
    11.4k

N.Bjedan u nizu

kolega @NitkoBitan? Jel on taj novi trener?
  • Odani Zgd
    566
    Znam,al vam neću reć....koje glupe fore,bolje da niste ni pisali onda ništa.Ako je uistinu i odabran,budemo pročitali u medijima do kraja dana sigurno...
  • jedan u nizu
    13.7k

kolega @NB86 , prije poznat kao Nino Bule

Kad smo vec krenuli sa zaposljavanjem preko zone kao @Kujtim Shalla , idemo samo jako dalje.

Nazalost @Paggini , nas Polovanec nije uspio, previse mu je bilo moderirati zonu i voditi juniore.

@Eduardo se jos uvijek nije odlucio ba bude skaut, vidjevsi neuspjeh Pagginija, odlucio je da nece uci u klub dok ne preda administratorsku funkciju foruma nekom drugom. Makar se prica da je sina vec ubacio u klub.

Kada se ubaci dovoljno zonasa u klub, i kada zona bude imala dovoljno ruku, prva tocka dnevnog reda skupstina je promjena imena iz GNK u Z dinamo, ilitiga zona dinamo .
  • Paggini
    52.2k
    nas Polovanec nije uspio, previse mu je bilo moderirati zonu i voditi juniore.jedan u nizu

Je, ja nisam uspio a to što su senatori juniori mene izbušili, to ćemo šutiti jel??? Pošaljite upit na "Pušačka soba d.o.o., Maksimirska 128", pa ćete dobiti odgovor od Marlboro bojne (Šunta, Jakir Jr., Zebić, Orlić)
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Uff, sad me baš zanima jel je Kovačević ili ne... Ne bi bio nužno oduševljen, ali moglo je i gore. Dajem Bobanu benefit of the doubt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.