• Paggini
    49.6k
    Čovjek koji u svojih 50 godina nije bio u stanju naučit engleskiCaptain America

Odakle ova priča? Ako se referiraš na novinske članke, ne zaboravi da su isti ti novinari to govorili za Jakira, tako da bih uzimao to sa rezervom.
  • Captain America
    20.1k
    Odakle ova priča?Paggini

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/660838

Kolega je tu stavio cijeli članak u ponedjeljak.

ne zaboravi da su isti ti novinari to govorili za JakiraPaggini

Ja stvarno nisam vidio članak u kojem su novinari potezali Jakirovo znanje engleskog. Ovdje se pisalo o tome stalno, ali nijedan članak nisam vidio. Doduše, ne bi me ništa čudilo.
  • Paggini
    49.6k
    Ja stvarno nisam vidio članak u kojem su novinari potezali Jakirovo znanje engleskogCaptain America

Moguće, znam da se ovdje pisalo, pretpostavljao sam na temelju članaka. Ali ne bi me čudilo ni da je izmišljeno, klasika.

Ali isto tako, cinjenica da covjek prica "brzo i smijesno" ne bi trebala biti odrednica za biranje trenera, barem ne u zdravoj svlačionici. Isto kao što ni Perkovićeve slatke riječi nisu pokazatelj njegovog znanja kao trenera.

Možemo mi pričati jel on trener za Dinamo ili ne, tu nisam siguran, ali povlačiti ovo kako čovjek priča i pozivati se na zlobne članke da ne zna engleski je bezveze, pogotovo što je trenirao igrače koji ne znaju hrvatski.
  • NVKOD
    4.9k
    Neovisno tko će biti trener, želim da ima neupitnu podršku Bobana u provođenju svojih zamisli, a ne da igrači kroje taktike i tko će igrati.

Ispadamo kao smiješan klub promjenom 4 trenera u jednoj sezoni, gdje igrači buše trenera ako im zada malo jače treninge ili ako ne stave nekoga od miljenika u igru. Pa gdje toga ima?

Trener mora biti autoritet. Onaj tko ga neće slušati, onaj tko ne želi trenirati, onaj koji radi nemir u svlačionici i huška na bušenje - pravac tribina uz oduzimanje s plaće. Pa da vidimo tko će koga slušati. Jedini smo klub u HNLu gdje igrači (čitaj: senatori) vode kolo i slažu prvu momčad!

Također, novi trener mora stvoriti momčad, koheziju između igrača da ginu jedni za drugoga. Kada svi igraju kao jedan, nema te momčadi na svijetu koju ne bi mogli pobijediti. Sličan primjer je PSG, odu im sve zvijezde i sad igraju kao cjelina, nitko ne iskače, već su svi dio podmaznog stroja.
  • Mihaljević
    12.9k
    Marino Pušić bi mogao dobiti nogu u Shaktaru nakon očajne sezone. Evo još jednog imena.
  • emilperska
    10.5k
    dobiti nogu u Shaktaru nakon očajne sezone.Mihaljević

Koji ce nam kurac prvi luzerski trener u Šahtjaru nakon 10 godina. Ako tamo nije uspio osvojit naslov s barem duplo skupljim kadrom i paralelno je u LP imao manje bodova nego Bjelica u 6 od 8 utakmica, koji ce nam kurac on.
    Neka ga Hajduk uzme, to je kadar za njih.

Mi trebamo trenere pobjednike, koji ce dogodine zgazit HNL..
  • Odani Zgd
    510
    Izgleda da smo mi magnet za otpatke
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Ovaj put se nikako ne smije promašiti sa izborom trenera i zato mislim da je vrijeme za iskorak na tom području i potrebno je dovesti pravo ime. Očekujem bitno promijenjenu momčad i jednostavno treba cijelu filozofiju igre promijenit. Ovo sada je samo eskaliralo zbog užasnih prijelaznih rokova, ali jednostavno treba promijeniti mentalitet ove momčadi. Već godinama se igrači u HNL-u šetkaju i stanu većinom kada vode 1-0. Koliko puta smo na taj način ispustili pobjedu? Jednostavno nam treba trener koji će tjerati igrače da gaze i da pobjeđuju utakmice u hendikepu i da igraju svih 90 minuta.

Potrebno je promijeniti mentalitet momčadi, trebaju se dovesti pravi igrači koji će se uklopiti u taj mentalitet i trener koji će uvesti takav način. Mi u Hrvatskoj trebamo biti ono što je Bayern u Njemačkoj. Mi protiv Lokomotive moramo biti ono što je bio Bayern protiv nas.
  • Mihaljević
    12.9k
    Ni ja ga ne bi doveo. Samo navodim ime.
  • Odani Zgd
    510
    Kralju,mogao si bacit koji prijedlog za trenera Dinama onako po svome guštu,kao što predlažeš i igrače.Nekoga tko je realan,ambiciozan i financijski se uklapa....p.s. ako si već negdje pisao,budem pretražio,samo reci gdje....hvala
  • Mihaljević
    12.9k
    Ma nema od mene meda. Vraćam se starim scout reportima... A kad bi mogao birati mislim da je ZZ najbolji.
  • Jaro
    9.9k
    Zoran Zekic ili Zinedine Zidane?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.