• badjibadara
    6.2k
    Odlican posao je napravljen dolaskom Ljubicica. Definitivno moze pokriti Perine kilometre, a ima sto reci i u napadackom dijelu. Nadam se da dolaskom polivalentnog veznjaka nismo dobili lijevog beka.
  • ElDorado
    4.5k
    A nadam se i da jos uvijek ima mjesta za ozbiljnu šesticu. Koliko god to bogohulno zvuci mislim da Misic vise nema motiva za Dinamo i da je prespor za ideje i vizije nase igre.
  • rioda
    9k
    Baturina ide u Italiju najvjerojatnijeElDorado

Po meni najgora liga za njega, Njemačka bi mu bila puno bolji izbor
  • Crni86
    12.1k
    Pitanje je vise kakav je deal uopce oko mbukua, prvo je bilo receno da moze augsburg aktivirat otkup na kraju sezone, sad se pise da mora otkupit nazad mbukuoa pa da dinamo moze kontrirat i otkupit ga do kraja.

Ukoliko ostaje bez da se mora ista dodatno platit, bilo bi mu korektno dat mozda jos jednu sezonu, ali ako moramo nesto dodatno placati za njega kako bi ostao onda po meni nema smisla.
  • Laugreano
    4.4k
    A dobro, svakako bolje reference od prodavača stiropora i bivšeg pandura.
  • Dadox
    517
    Zdravko,jesi to ti?
  • dinon7
    1.9k

Mbuku je Dinamov igrač. Augsburg ima pravo otkupiti ga ako želi na sto smo mi možemo ponuditi neki određenu cifru da bi ostao naš.
  • scooniepenn
    5.1k

On je po svemu što sam o njemu našao 10-ka (primarna pozicija) ili povučena špica (sekundarna pozicija). Za poziciju 10-ke i u trkački i motorički boljem Dinamu on u rotaciji ima što ponuditi. U to sam najiskrenije dosta siguran.
  • badjibadara
    6.2k
    Nathanaël Mbuku ima tek 23 godine, i u jednom trenutku je po TM vrijedio 9 milijuna.
    Ako ostaje, na nama je da ga vratimo na staze stare slave. Krilo moze pokriti zlu ne trebalo, ali krilo definitivno nije.
  • Dadox
    517
    Gledam sad isječke iz Ljubičićevih tekmi u Njemačkoj.Stvarno moraš imati želudac da sa 27 godina dođeš u HNL nakon ovih stadiona u Njemačkoj.Doduše,ne pruža se često prilika u životu da igraš u Dinamu.
  • Crni86
    12.1k
    to se prvotno pisalo, zadnjih mjesec dana se ne pise tako vec se pise da ga augsburg mora otkupit. I da je to na taj nacin izvedeno jer je augsburg imao previse igraca na posudbi pa klasicna posudba nije bila moguca
  • Captain America
    20.4k
    zašto bi mu se dala prilika na 10-ki što mu je prirodna pozicijascooniepenn

Prema podacima s TM, Mbuku ima 12 utakmica (15 ako SS tretiramo kao AM) u čitavoj karijeri. Znači da je odigrao 15% (19% ako SS gledamo kao AM) u svojoj kratkoj karijeri na toj poziciji. Uzevši u obzir da je prošao 5 klubova u svoje 22 godine, malo je pretjerano smatrati ga desetkom nakon 15% utakmica u kojima je igrao tu poziciju. Pa nisu ga svi treneri škartirali i šaltali na sve moguće ofenzivne pozicije jer su ga smatrali prirodnom desetkom.
  • Zagi
    10.5k
    Mbuku je desetka otprilike koliko je to bio i Emreli.
    Jednako toliko je i desno krilo.

Gotovo isti igrač.
  • sarenicvjetic
    122
    kao sto ste uzdizali i svrsavali na Marića kad je doveo Mmae uz godišnju placu od 800-900k€,pa kasnije vrijeđali to isto.
    Sad kad dođe tip iz 2.bundeslige za te iste novce. Sad je Okej..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.