• Crni86
    10.4k
    to se prvotno pisalo, zadnjih mjesec dana se ne pise tako vec se pise da ga augsburg mora otkupit. I da je to na taj nacin izvedeno jer je augsburg imao previse igraca na posudbi pa klasicna posudba nije bila moguca
  • Captain America
    20.1k
    zašto bi mu se dala prilika na 10-ki što mu je prirodna pozicijascooniepenn

Prema podacima s TM, Mbuku ima 12 utakmica (15 ako SS tretiramo kao AM) u čitavoj karijeri. Znači da je odigrao 15% (19% ako SS gledamo kao AM) u svojoj kratkoj karijeri na toj poziciji. Uzevši u obzir da je prošao 5 klubova u svoje 22 godine, malo je pretjerano smatrati ga desetkom nakon 15% utakmica u kojima je igrao tu poziciju. Pa nisu ga svi treneri škartirali i šaltali na sve moguće ofenzivne pozicije jer su ga smatrali prirodnom desetkom.
  • Zagi
    9.7k
    Mbuku je desetka otprilike koliko je to bio i Emreli.
    Jednako toliko je i desno krilo.

Gotovo isti igrač.
  • sarenicvjetic
    97
    kao sto ste uzdizali i svrsavali na Marića kad je doveo Mmae uz godišnju placu od 800-900k€,pa kasnije vrijeđali to isto.
    Sad kad dođe tip iz 2.bundeslige za te iste novce. Sad je Okej..
  • ElDorado
    3.8k
    kad netko ovak lupa ko ti onda je uvijek pošteno zapitati se a tko je alternativa?! Koga bi ti doveo?!
  • rokikaciga
    1.3k
    Daj se odjavi sa foruma i baci u smeće korisničko ime i lozinku.

Mmaee koji je došao kao besplatan igrač iz Ferencvaroša i povremeni reprezentativac jebenog Maroka....ili Ljubičić koji je po svim metrikama vrh svoje lige i iznadprosječan u Bundesligi?

Baš je jednaka situacija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • GOAT
    2.7k
    Sad kad dođe tip iz 2.bundeslige za te iste novce. Sad je Okejsarenicvjetic

Taj tip je godinama igrao prvu i drugu njemačku ligu na skoro svim mogućim pozicijama i bio starter. Metrike su mu odlicne i takav tip igraca nama treba.

Treba ti izvaditi statistiku, koliko puta si do sada nešto pozitivno odnosno negativno napisao. Ne znam kako uzivate paliti forum svakodnevno, a i ja sam debil što idem uopće odgovarati na tako što
  • modri7
    223
    Da se i ja zaigram football managera:

Trener: Garcia

GK: Nevistić, Čavlina, treći golman (iz škole)
    CB: Galešić, pojačanje (Smolčić), KTC, Jakirović, Torrente
    RB: RPG, Valinčić, Mikić
    LB: pojačanje (Sosa), Štefulj
    CM, DM: Ljubičić, pojačanje (Selahi/Šunjić), Mišić, Soldo
    AM: Fruk, Mudražija
    LW: Stojković, Pjaca
    RW: Jagušić, pojačanje (Lisica)
    SS: Matanović, Mierez, treći napadač (iz škole)

Dolasci: stoper, Valinčić, lijevi bek, zadnji vezni, Ljubičić, Soldo, Mudražija, Fruk, Jagušić, desno krilo, Matanović, Mierez
    Odlasci: Filipović, Zagorac, Mmaee, Perić, Ristovski, Moharrami, Bočkaj, Ademi, Pavić, Baturina, Hohxa, Špikić, Cordoba, Kulenović, Petković, Kanga
    Igrači na odlasku: Sučić, Franjić, Belcar, Rog, Mbuku
    Povratnici: Štefulj

Prijedlozi:
    stoper: Smolčić
    lijevi bek: Sosa
    zadnji vezni: Selahi/Šunjić
    desno krilo: Lisica
  • Izet Hajrović
    5k
    Kaže Kvasina da Pafos za Šunjića traži 4 mil. Ako je to istina, izbacite ga iz svih kombinacija.
  • tp1997
    1.4k
    Vjerojatno to pročitao na Zoni od onog Pafos insajdera koji je to tu prvi tvrdio pa sad ponavlja
  • Zagi
    9.7k
    A i taj Kvasina isto. Bio mi je drag i dosta je znao o juniorima , kadetima itd ali odkad je postao posvuduša razvodnila se kvaliteta.
    Treba izigravati insajdera , a sviježih info ni za lijek.

Nije lak taj influenserski kruh.
  • sarenicvjetic
    97
    bas me zanima kaj to igrač od 27 godina iz druge lige za 800k€ godišnje može pokazati vise od misica…
  • Crni86
    10.4k
    Germanijak se vjerojatno oslanja na Leporea za odstetu za Lisicu. Tako da nista novo osim nagadanja.
  • Papastrumf
    16.3k
    Ljubičić nije zamjena za Mišića nego za Sučića.
  • NB86
    16.7k

Vec su ti odgovorili al ne igraju istu ulogu/poziciju misic i ljubicic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.