• Paggini
    49.9k
    Kada se uopće spominjao Hoffenheimscooniepenn

Ruganje forumaša da će mu vrh karijere biti Hoffenheim, pa otuda i taj nadimak.

Mogao bih ja dodati još jedan - Faturina s obzirom na sve uži dres hehehe
  • Dudu 9
    693

Nije baš prava usporedba jer su ova dvojica za razliku od Baturine veliki radnici, ali nemaju pola njegovog talenta.

Kad bi Baturina svom talentu pridodao njihov mindset postao bi vrhunski igrač.
  • scooniepenn
    4.5k

Sve jasno, nisam to ubrao.
  • Crni86
    10.4k
    pa velika je razlika simuliranje protiv prvoligasa u skoku do kojeg ne mozes do lopte pa jbga probas nekaj izvuc ili protiv nizeligasa u kupu gdje imas loptu u nogama u dosta dobroj situaciji. Zaradujes dnevno kolko ti decki vjerojatno zarade u par mjeseci i ti se ides bacat protiv njih jer ocito ne vjerujes da mozes nesto konkretno napraviti protiv njih s loptom u nogama. Tako da mi te dvije situacije nisu bas tako slicne iz mog pogleda.

Ali ni na to ne gledam bas blagonaklono, ali opet od kace sam vidio dosta vise pozitivnog ove sezone od mbukua pa mi onda to i lakse sjedne, ali nije da odobravam i podpirem.
  • OsamŠest
    5.1k
    Odlična cifra u igri. Još ako se dogovori % od iduće prodaje, prošli smo fenomelano.

Eintracht je ove sezone 3. momčad Bundeslige i igrat će Ligu prvaka. Njemačka je jako dobra sredina za iskorak (Olmo, Gvardiol..), a i Eintracht prodaje za ozbiljne novce.

Win win situacija..
  • Sajla
    8.8k
    https://www.transfermarkt.com/sergej-levak/profil/spieler/892165

pišu da je ovaj 19-godišnjak na izlaznim vratima Rome. igra za mlađe reprezentacije Hrvatske, a zanimaju se talijanski velikani i Borrussia D. ne možemo se s njima natjecati financijski, ali možda imamo neke druge adute? ili ionako imamo gužvu u vezi...
  • NitkoBitan
    26.5k
    Baturina u Leeds, one sezone iza Čempionšip, a s obzirom na zalaganje u londonskim suburbima moguce je i da zavrsi u drugoj momcadi u sunday league.

Doci ce jeftinije uzet ryanair za London i platit kartu 10 funti da se pogleda Baturina nego gledat Dinamo na Kranjci u Ligi prvaka :rofl:
  • Dudu 9
    693

Sjećam se da se za tog malog pisalo da rastura u mlađim uzrastima Rome, čak ga je Mourinho zvao da trenira sa prvom ekipom kad je bio trener tamo.
    Što se dogodilo u međuvremenu?
  • marcio amoroso
    41.6k
    Smiješni ste i dosadni sa Baturinom. Baturina je naš dečko koji je izašao iz naše škole i koji je najbolje ocijenjeni igrač lige. Vrlo vjerojatno će nam donijeti bar 15-20 milijuna, a nije ni među 10 najbolje plaćenih igrača Dinama.

Baš me zanima šta ste vi sve postigli u životu da se tako rugate dečku.
  • Crni86
    10.4k
    Koliki postotak od transfera na kraju pripada baturini i agentima?
  • Pacho
    1k

Meni je bolji scenarij u kojem tamo bude odlican pa ostvari transfer u top klub za ogroman iznos od kojeg mi dobijemo xx%.

Cordobe si nikako ne bi vec rjesavao. Moze i posudba Lokomotivi ili Istri uz neki % buduceg transfera njima.
  • sarenicvjetic
    97
    možemo mu ponudit 5k bruto i posudbu u jarun,kaj cemo mu mi ponuditi..nema barem 30 godina ili nije na zalasku karijere pa nije zanimljiv.
  • Captain America
    20.1k
    Kad vidim kolko se nudi za Baturinu, možda MM i nije najgori SD.

S ovakvim tutlekima u drugim klubovima će i taj uspjeti naći posao negdje.
  • Krizy
    56.4k
    Ponovit cu, Spika u prvoj sezoni u Dinamu 23 utakmica 2 g, 1a....
    Mbuku 15 utakmica 2g, 1a
    Cordoba 11utakmica 2g, 2a......
    Orc123

Odličan pokazatelj da sva tri igrača karijeru mogu nastaviti na drugome mjestu.
  • Orc123
    11.5k
    samo je Spikic dobio 5 sezona a ove se tjera nakon 1. Sezone.....da bi opet doveli mozda jos losije koje ces opet morati platiti, a ove vec imas.

Koliko mozes dobiti za igraca kojeg si kao otpisao? Nista....umjesto da mu das priliku da igra pa cws mozda i vratiti nesto na njemu, a mozda i eksplodira pa imas igraca za 1. Momcad.
    Tako smo se odrekli Emrelija, otpisali ga pa je morao otici za 0 eura, da bi na kraju on imao jako dobru sezonu i mogao je imati Kangine minute....

Stvarno jebena strategija....

Kad bi se secirala ova sezona do najsitnijih detalja onda bi 3/4 momcadi bilo za otpis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.