• scooniepenn
    4.5k

Znači, staviš igrača na njemu neprirodnu poziciju, jer ti sportski direktor nije doveo igrača kojeg je trebao, a to je prvo desno krilo. Taj isti igrač isporuči čak i vrlo pristojne brojke u minimalnoj minutaži i onda je valjani argument kako ga četiri trenera nisu šmekala (što baš i nije istina, jer je kod Bjelice dobio određene minute, a Jakiru je doveden pet do 12 i čovjek je išao na sigurno s igračima koje dobro poznaje) pa zašto bi mu se dala prilika na 10-ki što mu je prirodna pozicija. Inače, nastupati za sve mlađe dobne kategorije francuske reprezentacije i imati do 21 godine 80 nastupa u Ligue 1 pokazuje da baš i nije dibidus kakvim ga pokušavaš prikazati.
  • sarenicvjetic
    97
    Dinamo će bez baturine biti slabiji barem 30%,nismo se pripremili na njegov odlazak. Igrač koji izlazi fenomenalno iz pritiska i radi višak,tu ga nema niko u ligi.
    Da je lijen to znaju svi.
    Dali će se promjeniti ako ode van,mislim da ce bit prisiljen.
    Ali i takav baturina je nama zlata vrijedan.
    Sumnjam da bivši sportski direktor Istre,i uefin povjerenik imaju znanja poslozit klub od A-Ž.
    Svaka čast na karijeri i na svemu,ali gospodin Boban je isto nedokazan “strucnjak” kao i ekipa koja se bavila tim poslom unazad 2-3 sezone.
  • sarenicvjetic
    97
    Bojim se da ce nas opasno opizdit po glavi u početku nove sezone.
  • ElDorado
    3.8k
    slazem se. Daleko ozbiljniji igrac od Cordobe i uopce mi je bilo suludo da igra desno krilo. Cak je naTM vise lijevo krilo a prije svega ta neka desetka. Potanje je samo koliko se uklapa u viziju igre sljedece sezone.
  • badjibadara
    4.7k
    Odlican posao je napravljen dolaskom Ljubicica. Definitivno moze pokriti Perine kilometre, a ima sto reci i u napadackom dijelu. Nadam se da dolaskom polivalentnog veznjaka nismo dobili lijevog beka.
  • ElDorado
    3.8k
    A nadam se i da jos uvijek ima mjesta za ozbiljnu šesticu. Koliko god to bogohulno zvuci mislim da Misic vise nema motiva za Dinamo i da je prespor za ideje i vizije nase igre.
  • rioda
    8.4k
    Baturina ide u Italiju najvjerojatnijeElDorado

Po meni najgora liga za njega, Njemačka bi mu bila puno bolji izbor
  • Crni86
    10.4k
    Pitanje je vise kakav je deal uopce oko mbukua, prvo je bilo receno da moze augsburg aktivirat otkup na kraju sezone, sad se pise da mora otkupit nazad mbukuoa pa da dinamo moze kontrirat i otkupit ga do kraja.

Ukoliko ostaje bez da se mora ista dodatno platit, bilo bi mu korektno dat mozda jos jednu sezonu, ali ako moramo nesto dodatno placati za njega kako bi ostao onda po meni nema smisla.
  • Laugreano
    4k
    A dobro, svakako bolje reference od prodavača stiropora i bivšeg pandura.
  • Dadox
    270
    Zdravko,jesi to ti?
  • dinon7
    1.7k

Mbuku je Dinamov igrač. Augsburg ima pravo otkupiti ga ako želi na sto smo mi možemo ponuditi neki određenu cifru da bi ostao naš.
  • scooniepenn
    4.5k

On je po svemu što sam o njemu našao 10-ka (primarna pozicija) ili povučena špica (sekundarna pozicija). Za poziciju 10-ke i u trkački i motorički boljem Dinamu on u rotaciji ima što ponuditi. U to sam najiskrenije dosta siguran.
  • badjibadara
    4.7k
    Nathanaël Mbuku ima tek 23 godine, i u jednom trenutku je po TM vrijedio 9 milijuna.
    Ako ostaje, na nama je da ga vratimo na staze stare slave. Krilo moze pokriti zlu ne trebalo, ali krilo definitivno nije.
  • Dadox
    270
    Gledam sad isječke iz Ljubičićevih tekmi u Njemačkoj.Stvarno moraš imati želudac da sa 27 godina dođeš u HNL nakon ovih stadiona u Njemačkoj.Doduše,ne pruža se često prilika u životu da igraš u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.