• tp1997
    2.5k
    Ne znam jesi li sarkastičan, ali odlaskom Baturine Stojković postaje prva opcija na toj poziciji i treba nam rotacija za njega. Mudražija i Mbuku nisu isti tip igrača.
  • Pacho
    13.6k

Jel pokusavamo uzeti i postotak od sljedeceg transfera?
  • Omake
    15.4k
    Hvala svima na lijepim riječima. Nisam se nadao da ću toliko pogoditi s zadnjim postom.

Slažem se da je Ljubicic jedini od ta 4 igrača koji je istinski nositelj igre i pojačanje. Ostala 3 su vjerojatno bliže rotaciji. Ovo su imena koja su izašla u javnost. Suludo bi bilo da se i sada ne traži neki lijevi bek. Ali, ne igra se nogomet u vakumu. Protiv Gorice se to najviše vidjelo. Motiv je bitan faktor. Uz kvalitetne igrače, trebaju nam i igrači koji će dati sve od sebe protiv Gorice radnim danom u 3 sata dok sunce prži, a imam osjećaj da bi ova 3 rotacijska u takvim utakmicama mogli biti prevaga.

Slažem se da Soldo nije tehnički najpotkovaniji, ali i dalje je mlad i može tu napredovati. Njegov razvoj po meni je najviše zeznuo Dinko Jelcic koji ga ja vozao s pozicije na poziciju u Gorici. Sada u Osijeku se od njega traži da konstantno nešto s loptom na pravi. Pogotovo kada ne igra s Dantasom. S Dantasom je ima više čistih situacija za kreaciju, jednostavnijih. Mislim da mu zbog toga pati postotak dodavanja. Livaja je često ispod 70% s postotkom dodavanja.

Mbuku je odigrao premal uzorak minuta da bi ga se usporedilo s Lisicom. Uz to je i stariji 2 godine, ako se ne varam. Mislim da je tu više stvar atleticizma, gdje ga Lisica šiša u većini, pa se u klubu nadaju da će i po pitanju tehnike i taktike biti tu negdje kroz vrijeme. Meni se doduše Mbuku sviđa, mislim da bi koristinij bio u sredini, kao neki 8/10 hybrid. Ne moraš nužno imati invertirana krila u 433, kao što ni Istra tako ne igra. S invertiranim krilom doduše imaš više opcija. Sve ovisi tko će biti trener. Teško je naći ljevaka, i što ih taktika zahtjeva manje, to je lakše napuniti roster kvalitetom.
  • ElDorado
    9.7k
    Baturina ide u Italiju najvjerojatnije
  • Olmic
    5.5k
    nek mu je sa srecom, trebat ce mu
  • Mlađi referent
    15.1k
    Ne vidim da je Stojković dobra zamjena za Baturinu

Ja bi njega vratio na poziciju gdje je šarmirao sve, koja je njemu najdraža i prirodna - lijevo krilo.

I s Baturinom smo teško uspostavljali dominaciju na lopti i kontrolirali ritam, a Stojković ili Mudražija ne mogu replicirati ni 10% toga. Trebat će nam tu igrač.
  • Captain America
    20.4k
    Mudražija i Mbuku nisu isti tip igrača.tp1997

Statistika kaže da Mudri ima 24 utakmice kao AM, 4 kao RW, 1 kao LW i 1 kao DM. Čovjek je čista desetka i time rotacija za Stojkovića.

Nakon što se Mbuku pokazao promašajem na desnom krilu, sad tinja nada među djelom navijača da neće biti promašaj na desetki. Iako ignoriranje od strane 4 različita trenera kažu da se jednostavno radi o lošem i netalentiranom igraču, a ne o neshvaćenom genijalcu.
  • ElDorado
    9.7k
    Pitanje je da li nama uopce treba 10ka Baturininog tipa. Igracemo s novim trenerom sigurno neku drugu igru. A Stojke mi bas i nije to.
  • scooniepenn
    6.3k

Znači, staviš igrača na njemu neprirodnu poziciju, jer ti sportski direktor nije doveo igrača kojeg je trebao, a to je prvo desno krilo. Taj isti igrač isporuči čak i vrlo pristojne brojke u minimalnoj minutaži i onda je valjani argument kako ga četiri trenera nisu šmekala (što baš i nije istina, jer je kod Bjelice dobio određene minute, a Jakiru je doveden pet do 12 i čovjek je išao na sigurno s igračima koje dobro poznaje) pa zašto bi mu se dala prilika na 10-ki što mu je prirodna pozicija. Inače, nastupati za sve mlađe dobne kategorije francuske reprezentacije i imati do 21 godine 80 nastupa u Ligue 1 pokazuje da baš i nije dibidus kakvim ga pokušavaš prikazati.
  • sarenicvjetic
    122
    Dinamo će bez baturine biti slabiji barem 30%,nismo se pripremili na njegov odlazak. Igrač koji izlazi fenomenalno iz pritiska i radi višak,tu ga nema niko u ligi.
    Da je lijen to znaju svi.
    Dali će se promjeniti ako ode van,mislim da ce bit prisiljen.
    Ali i takav baturina je nama zlata vrijedan.
    Sumnjam da bivši sportski direktor Istre,i uefin povjerenik imaju znanja poslozit klub od A-Ž.
    Svaka čast na karijeri i na svemu,ali gospodin Boban je isto nedokazan “strucnjak” kao i ekipa koja se bavila tim poslom unazad 2-3 sezone.
  • sarenicvjetic
    122
    Bojim se da ce nas opasno opizdit po glavi u početku nove sezone.
  • ElDorado
    9.7k
    slazem se. Daleko ozbiljniji igrac od Cordobe i uopce mi je bilo suludo da igra desno krilo. Cak je naTM vise lijevo krilo a prije svega ta neka desetka. Potanje je samo koliko se uklapa u viziju igre sljedece sezone.
  • badjibadara
    8.8k
    Odlican posao je napravljen dolaskom Ljubicica. Definitivno moze pokriti Perine kilometre, a ima sto reci i u napadackom dijelu. Nadam se da dolaskom polivalentnog veznjaka nismo dobili lijevog beka.
  • ElDorado
    9.7k
    A nadam se i da jos uvijek ima mjesta za ozbiljnu šesticu. Koliko god to bogohulno zvuci mislim da Misic vise nema motiva za Dinamo i da je prespor za ideje i vizije nase igre.
  • rioda
    13.3k
    Baturina ide u Italiju najvjerojatnijeElDorado

Po meni najgora liga za njega, Njemačka bi mu bila puno bolji izbor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.