• Miro Vugrinec
    8.4k
    sad je pola stozera bilo protiv toga da bude u pozvan u repku, Dalic ga ipas spasio.emreli21

Di si Corluka, nisam te prepoznao
  • BBB Mataa998
    2.4k

Nije mi jasno zbog cega napadas ili ismijavas svakoga koji kaze nesto protiv Martina. Sto je on,sveta krava?
    Igra ispod svake razine i vidljivo je da bira utakmice.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Miro Vugrinec
    Nije mi jasno zbog cega napadas ili ismijavas svakoga koji kaze nesto protiv Martina. Sto je on,sveta krava?
    Igra ispod svake razine i vidljivo je da bira utakmice.
    BBB Mataa998

Ne ismijavam, nisam komentirao nijednu kritiku u ovom momentu, nego znam da ova info od emrelija nema veze s vezom, pa se sprdam. To je ono kad svi nešto seru, pa moras i ti nešto svoje nadodat da se izdvojis
  • Mihaljević
    12.9k
    Hahahahaha ali kakvi ste vi likovi da imate obraza doktora nogometa Martina Baturinu ismijavat, čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.

A ovom kretenu od novinara koji priča o gostovanjima u HNL-u i golovima tamo, neka malo pogleda ko je dao golove protiv Engleske , Sparte, Poljske na gostovanjima, na vidiš slučajnosti normalnim terenima na kojima nema krtičnjaka i na kojima ne možeš slomit nogu nakon dva sprinta.

A jesu se našli ko će pričati o golovima, golove ekipama kojima je Martin Baturina zabio, vrijede više nego komplet karijere 97% igrača u HNL-u.

Jebo vas Toni Fruk, njemu je ovo vrh vrhova karijere, dok je Martin igrao po Europi, ovaj je pasao travu tamo po goričkim pašnjacima.
  • Droljo
    16k

Zakaj nam nije neku bitnu pobjedu donio unazad mjesec dva kad je najviše trebalo? Čisto ono na klasu.
    Hajduk, istra, gorica, lokomotiva i tak te tekmice...
  • Blueshadow86
    3.2k
    čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.Mihaljević

To bi mi svi htjeli, ali realnost kaže da će biti drugačije. Nažalost.
  • ElDorado
    3.7k
    Baturina prije svega korigirati svoj mind set. Bez toga jedna velika kurčina. Možda je i bolje da ode u ovom trenutku i Dinama i njegove karijere.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    čovjek hladno bez pardona ide za 20M€.Mihaljević

Majer je išao za 12M€ a dominantna je bio na istoj ili bar sličnoj razini kao Baturina, al puno konstantniji nego je to ovaj ove sezone.

Gledajući modernu inflaciju, 14-16M€ i eventualno poneki bonusi bi za ovakvog Martina bila puna šaka brade, obzirom da je Sučić prodan za 14 milja, a na znatno većoj i kontantnoj je razini nego Baturina, plus jer je ovo sezina Baturini kao i Sučiću, gdje se profiliraš za taj veliki transfer koji te čeka i koji hoćeš.
  • ElDorado
    3.7k
    nisam se referirao na njega nego na karijeru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.