• rokikaciga
    1.4k
    Daj pojačaj svjetlo na Modrića molim te.
  • Dudu9
    1.7k
    Od njega se očekivalo da ove sezone nosi dinamo riješava utakmice ali slabo je to bilo, morat će on nešto posložiti u glavi da nebi bio još jedan u nizu talenata koji su propali, jer u jakim ligama neće sigurno trpit loše utakmice
  • jakov1
    633
    Kao prvo, Modricu igrac ide iza leda, a kao drugo, on je moze stajat u krugu na centru 90 minuta i drugi imaju trcat za njega, pogotovo "mlada nada" koja je usla prije 10 min.
  • rokikaciga
    1.4k
    Aha, Modriću - koji je najbolji vezni igrač ikad - se može oprostiti šetnja i neobraćanje pažnje na 20-30 metara od svog gola, a Baturinu se stavlja na križ? I kakvo je to vraćanje u obranu da završiš između tri protivnička igrača a ne čuvaš nijednog kao srednji vezni? Ako ne može trčat neka izađe van.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Kritizirao sam više puta Baturinu ove sezone i smatram da je trebao puno više doprinijeti u HNL-u u nekim utakmicama jer se to od njega očekivalo, al stvarno je dno dna šta se sve danas moglo pročitai i koliko ga pojedinci mogu vrijeđati. U nekim situacijama čovjek bi pomislio da je igrač hajduka, a ne Dinama kad pročita te komentare.
  • Zg123
    1.8k
    a koliko smo tek mi ove sezone takvih golova primili? Pa ja bih rekao barem 10-15, ako ne i vise. Vecina je pljuvala stopere, ali povratna trka nasih veznih i njihova obrambena odgovornost je bas losa bila i niti jedan trener to nije uspio rijesiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.