• mosad
    1.4k
    cekamo debile iz hns-a da objave termine
  • ShanKu
    1.6k
    Se slaže bina u subotu na trgu unatoč tome kaj prvak nije 100% poznat?
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Sad upadam da malo zamutim vodu, koliko vas misli da je ova sezona umjetno napravljena zanimljivom da bi se skuplje prodala TV prava na kraju sezone.

Užasno mi je teško povjerovati da se toliko puta ove sezone dogodilo da ovaj trojac kiksa baš iz kola u kolo. Nekako mi je to statistički užasno teško povjerovati. Ne znam sad koja je vjerojatnost da dvije od tri ekipe kiksaju, ali tipa da sve tri kiksaju je napamet moguće jednom u sezoni, možda jednom i pol.

Cijela ova sezona mi smrdi na nekakvu tešku namještaljku da se skupo prodaju TV prava i da se umjetno nabije gledanost i zanimljivost.
  • Orc123
    11.8k
    Kakva sramotno losa liga
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jel mogu moderatori napraviti neki sticky ili linkati na post koji objasnjava scenarije iz zadnjeg kola?Pacho

Sta tu ima objasnjavat? Dinamo je prvak samo ako ima najvise bodova.
  • reziser
    7.5k
    Skoro siguran nedjelja 18 ili 19 sati svi u isto vrijeme
  • recikaj86
    637
    Da i pehar čeka tamo
  • IceMan
    3.1k
    Znači :

Ako svo troje završimo s 63 boda - Hajduk prvak
    Ako mi i Rijeka završimo s istim brojem - Rijeka prvak
    Ako Hajduk i Rijeka završe s istim - Rijeka prvak
    Ako mi i Hajduk završimo s istim - Hajduk prvak

Jel sad jasnije ? :smile:
  • rokikaciga
    1.8k
    Da se to dogodi popusio bih mu kurac nasred Trga
  • jedan u nizu
    13.6k
    Ako svo troje završimo s 63 boda - Hajduk prvakIceMan

Ako Hajduk i Rijeka završe s istim - Rijeka prvakIceMan

kako sad ovo?
  • Pacho
    1.4k

Nadu se u Macoli nakon svakog kola pa dogovaraju. Zamisli koliko bi tu ljudi trebalo biti ukljuceno, ukljucujuci iz klubova koji se medusobno mrze.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Očekujem da bu u nekom trenutku u liveu Highdug prvi na tablici...
    Ali onda naši preplaćeni manekeni ipak zabijaju i ruše VŽ, a Reka se raspadne, Kova im uzme prvenstvo pa 4 dana kasnije kup i onda dolazi odvesti nas u LP
  • IceMan
    3.1k

Zato jer se u slučaju ako imamo isto bodova zatvara krug u troje di je Hajduk skupio najviše bodova. To se gleda.

A inače se u dvoje gleda međusobni omjer.
  • rokikaciga
    1.8k
    Jel ikad do sad odlucivala zadnja utakmica a da su mogla biti tri razlicita prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.