• serbus
    5k
    Ja bi prestao pratiti nogomet ako mu za srednjaka naknadno daju karton, pa to je to ljudi moji nogomet.
    Emocija, provokacija, odgovor na provokaciju dio igre.
    Nije uhvaćen za vrijeme tekme fora prošla igraj dalje.
    Jebote to kažnjavanje za skidanje dresa kod gola, srednjak pusti igru
  • Crle
    947
    U igri smo a pokazali smo koliko smo sposobni dobit goricu i lokomotivu kada je pod mus.
  • reziser
    7.5k
    Mi moramo pobijediti, pa kaj bude bude
    Bezz obzira na sve ja vjerujem u naslov
  • Droljo
    15.9k

Jebote tu se puše i na hladno. Samo da tovari ne budu :grimace: kompleks ili šta? Nema veze što smo mi živi i što mi sa pobjedom direktno izbacujemo te tovare iz igre. Bolje danas spušit naslov samo da oni ispadnu iz utrke. Strašno
  • Infinity
    18.2k
    3 tekme se igraju u isti termin, prve dve dajte jednu u petak i jednu u subotu raniji termin, ove 3 u subotu kasniji termin i svi sretniCrni86

Cetiri bi morale. Osijek - Istra igraju utakmicu koja odlucuje o plasmanu u Europu, a s obzirom da su Slaven i Varazdin u igri za cetvrto mjesto, utakmice ta tri klub bi morale biti odigrane u istom terminu.

Ne znam kako HNS to tretira s obzirom da cetvrto mjesto u Europu vodi tek nakon odigranog kupa, ali bi po meni Istra morala igrati kad i ostali zbog regularnosti.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Već vidim kmečanja ukoliko se naši potrude i nabiju Varazdina dok u isto vrijeme konkurencija kiksa.
    "Šafariću smeće, naguzija si se Dinamu"
  • Crni86
    10.2k
    onda tek se moze sve posloziti u subotu. Nadam se da ce tako i biti.
  • Petar86
    1.3k
    nije mi bilo jasno navijanje za RI kad su bili na +10, kamoli sad kad nam nasa pobjeda, a njihov X donosi naslov. Pacijenti ekstra klase
  • Noel
    11.5k
    Moramo se fokusirat na Varaždin a ne na Rijeku. Svi već pričaju hoće li se dogovorit Rijeka i Belupo. Fokus na našu pobjedu pa Rijeka kak odigra odigra.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Tko sad polaže malu maturu za trenera dinama - Kova na Kvarneru ili Šafa na Maxu? :grin:
  • IceMan
    3k
    Ako Hajduk i Rijeka imaju isti broj bodova, a mi npr izgubimo od Varaždina - onda je Rijeka prvak zbog boljeg omjera.
  • Jaro
    9.9k
    Jbt kuknjava - pa mi ak smo pravi jednu jebenu utakmicu - oduzimas Hajduku sansu i sebi omogucujes cekanje kiksa Rijeke. Nelose kako je izgledalo sinoc, a pogotovo prije mjesec dana...
  • Pacho
    891
    Jel mogu moderatori napraviti neki sticky ili linkati na post koji objasnjava scenarije iz zadnjeg kola? Inace cemo imati 600 postova s pitanjima sta ako ovo, a sta ako ono? Kao da je toliko tesko provjeriti.
  • Crle
    947
    Samo kako smo izgledali sinoć... :grimace:
  • mosad
    1.3k
    cekamo debile iz hns-a da objave termine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.