• Mali Zeus
    17.2k
    Ovo je katastrofa. Ja ne vidim kako ćemo u sadašnjem stanju pobijediti. A ni Rijeka.

Sahraniti smo ih u Splitu i sad smo ih vratili u život.
  • ElektricnaInfluencija
    328
    Eto, jučer su neki htjeli smjenjivat upravu i svi su šizili, a sad ćemo odjednom bit prvaci. Klasika. Ljudi, smirite se. Da Dinamo osvoji naslov, Rijeka mora kiksati protiv Slavena doma, a mi moramo pobijediti Varaždin. Šanse za to nisu prevelike. I ako osvojimo naslov, bit će to najgorkiji naslov, čak se može reći nezaslužen.
    Naravno, svi bismo željeli da Dinamo bude prvi, ali ostanimo realni i nemojmo biti previše euforični.
    Po meni, najbitnije je da za vikend što više ljudi dođe na tekmu i podrži naš Dinamo, bez razmišljanja o tome hoćemo li biti prvi ili ne, jer ova ekipa ove sezone sigurno nije zaslužila biti prva.
  • ŽacZgb
    268
    Kakva sezona… Hrpu puta smo mogli uzeti prvo mjesto i nismo. Sad smo od tekme protiv raspale Lokomotive,upisana 3 boda unaprijed i nadanja da ce Rijeka kiksati na titu došli do toga da smo i mi i riječani vratili tovare u igru.
    Mi i sa pobjedom protiv Varaždina ne ovisimo sami o sebi,a kak igramo i da igramo zadnje kolo protiv Šibenika doma ne bi stavio lovu na nas.
    Nadam se i dalje prvom mjestu,ali ova sezona je užasna za živce i jedva čekam da završi.
  • hb1
    106
    Ja ne mogu vjerovat da je Hajduk opet u igri, ovo je najveca nocna mora
  • rokikaciga
    1.2k
    Očekujemo "AGUEROOOOOOOOOOOOOOOOO" trenutak u nedjelju samo ćemo se mi derati "KULENOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĆ"
  • Crni86
    10.2k
    3 tekme se igraju u isti termin, prve dve dajte jednu u petak i jednu u subotu raniji termin, ove 3 u subotu kasniji termin i svi sretni
  • dzis
    1k
    Pa kak je hajduk bolji ako ima isti broj kao rijeka??
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Mmaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :cool:
  • Droljo
    15.9k
    Jel više dosta te lažne nade?gledatelj

Ozbiljno? Na dinamovom forumu? Živi smo još tjedan dana...
  • Paggini
    49.6k
    Svi vi koji naričete da je hajduk u igri, okrenite ploču na to da je vaš klub još uvijek u igri za prvaka
  • Crni86
    10.2k
    ovo prosirit treba da dode do medija pa da ga netko prijavi. Inace je sve uzalud
  • gledatelj
    875
    a nadam se stalno i stalno se iznova razocaram, al jbga
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Nema šanse da kazne "najzaštićenijeg igrača u povijesti nogometa"
  • Brusa
    3.1k
    sve bi banirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.