• Petar86
    1.3k
    Smatram da to ne ide bas tako. Vjerujem u sport i da se ne kupuju niti prodaju utakmice tek tako. Uostalom Dinamu to nikako ne igra, ne mogu oni prodajom prava za ne znam koje novce nadoknaditi koliko Dinamo gubi ne igranjem Lige prvaka i teze prodaje igraca jer ne vrijede isto kao prvaci i sad kao eventualno 3.
  • jedan u nizu
    13.2k

aha, zab sam da su ih ovi naguzili 3:0,
    mea culpa
  • NVKOD
    4.9k
    Rijeka će biti prvak ako...
    1. Pobijedi Slaven Belupo
    2. Remizira sa Slaven Belupom, Dinamo ne pobijedi Varaždin
    3. Izgubi od Slaven Belupa, ali i Dinamo izgubi od Varaždina, a Hajduk ne pobijedi Šibenik

Dinamo će biti prvak ako...
    1. Pobijedi Varaždin, a Rijeka remizira ili izgubi od Slaven Belupa
    2. Remizira s Varaždinom, a Rijeka izgubi od Slavena i Hajduk ne pobijedi Šibenik

Hajduk će biti prvak ako...
    1. Pobijedi Šibenik, a Rijeka i Dinamo izgube od Slavena i Šibenika
    2. Pobijedi Šibenik i zatvori se krug s Rijekom i Dinamom na 63 boda
    3. Pobijedi Šibenik, Rijeka izgubi od Slavena, a Dinamo remizira s Varaždinom
  • Infinity
    18.2k
    TV prava nikome ne mogu donijeti koliko im donijeti moze jedna titula. Hajduk i Rijeka jesu na svojoj razini, ali ne vidim zasto bi Dinamo sebi ovo dopustio. Titula i LP donose desetine milijun eura. I rivali bi u EL/KL uzeli 10+ milijuna eura.

To da je liga namjestena da bude zanimljiva mi zvuci kao glupost, jer mi prvi na to ne bi pristali. A da nas je netko krao i uradio protiv nase volje? Pa i nije. Jednostavno smo ocajni.
  • Odani Zgd
    510
    Ovaj tjedan treba preživjeti,samo da mi ne pojedemo fritulu na kraju
  • nwankwo646
    560
    Đalović se nada pobjedi u zadnjem kolu. Nadam se da se naš ne nada, nego je uvjeren u nju.
  • BigZ
    642
    Evo Perkovic dize igrace iz kreveta, vodi ih u bunker na 6 dana, pogledat ce se svih 35 utakmica Varazdina, trenirat ce se i uigravati za povijesnu utakmicu.
    U nedjelju, 18h, Kulenovic izlazi iz svlacionice mrkog i fokusiranog pogleda, Misic & Co gledaju u oci Varazdinaca kao Cro Cop u Wanderlei Silvu...

Kraj utakmice: 1-1
  • Droljo
    15.9k
    Jel to radeljić ima zlatni zub? :lol:
  • Pacho
    900
    Treba naci nekoga da prijavi masnog cetnika za onaj srednji prst
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Nadu se u Macoli nakon svakog kola pa dogovaraju. Zamisli koliko bi tu ljudi trebalo biti ukljuceno, ukljucujuci iz klubova koji se medusobno mrze.Pacho

Uostalom Dinamu to nikako ne igra, ne mogu oni prodajom prava za ne znam koje novce nadoknaditi koliko Dinamo gubi ne igranjem Lige prvakaPetar86

Titula i LP donose desetine milijun eura. I rivali bi u EL/KL uzeli 10+ milijuna eura.Infinity

9 od 10 klubova ima kladionice za sponzore, glavni sponzor lige je kladionica. Govorim teoretski naravno, nisam ni ja uvjeren u to nego mi golica maštu ta činjenica, ne mislim ni ja da su se sjeli na početku sezone napisati scenarij, nego pred kraj sezone. Zamislimo teoretski, kladionice odluče kraj sezone napraviti zanimljivim, Dinamo na kraju u filmskom scenariju uzme titulu, Rijeka kup, Hajduk ide u Europu i drži privid borbe za naslov do zadnjeg kola, nema raspada, bankrota i ostalih drama dok se sve ne završi. HNL je najbolja liga ikad i imat ćete za velike novce šansu kupiti prava za ovu ultra zanimljivu ligu i naravno gledanu ligu koja bilježi rekord posjećenosti. Vuk sit ovce na broju.
  • hb1
    106
    Samo nek završi ova sezona da mogu s mirom počet uzimat tablete za tlak i šećer
  • jakov1
    620
    pa to je to ljudi moji nogomet.
    Emocija, provokacija, odgovor na provokaciju dio igre.
    serbus

Mislis neki ostanak starog španjolskog mentaliteta, iz slavnih dana imperija. Potuć se za svaku najmanju uvredu, nikad se povuć, nikad predat, nikad korak nazad, biti spreman riskirati sve i uzeti sve. Provocirati protivnika zbog nedostatka hrabrosti i isprovocirati ga da se bori sa tobom na otvorenom bojnom polju.

Konkvistadorski mentalitet.

Krv nije voda.
  • Petar86
    1.3k
    bas mi to zvuci jako nerealno. Ajmo zamisliti da je to istina, koja bi budala u ime Hajduka potpisala da u dogovorenoj utrci za naslov bas on bude treci :rofl:
  • Infinity
    18.2k
    ne mislim ni ja da su se sjeli na početku sezone napisati scenarij, nego pred kraj sezoneMathiasovi Chageri

Tek ovo nema smisla. Zasto bi Hajduk pristao na taj scenarij? Prije desetak kola Hajduk je bio prvi, Dinamo je zaostajao desetak bodova. Tu profitira najvise Dinamo.

Zasto bi ekipa koja je dugo vremena bila u jako dobroj poziciji da osvoji titulu pristala da drug dva klub uzmu trofeje, a oni se zadovolje Europom koju bi svakako izborili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.