• rioda
    8.4k
    Čak je i sjever zašutio, ljudi su jednostavno ostali bez teksta nekon svega.skener

Mene je više iznenadio pljesak dijela sjevera kad su igrači krenuli prema tribini. Srećom nije dugo trajao
  • Benito
    1.2k
    Gledam u prazno već 2 sata. Ne dolazi mi do glave da smo mi ovo danas uspjeli napravit. Nemam riječi. Ovako izgubit naslov, težak udarac koji teško podnosim
  • Ritam Ulice
    491
    svi smo totalno sokirani. Ekipa je pokisla. Jos mi nije nis jasno
  • Gelipter
    4.2k
    Kakva sezona...
    Nismo zaslužili nakon svega osvojiti, ali kaj je najgore još se nadam nekom ludom scenariju i protivno volji pristajem na taj mazohizam. Sva sreća da je sljedeći tjedan zadnje kolo. Iako za dva tjedna će mi vjerojatno već jebeno faliti HNL.

Dečkima s tribine svaka čast na koreografiji. Mislim da jako puno ljudi uopće nije svjesno koliki je trud svaki put potreban da se tak nekaj izvede. To se vidi i po tome kaj je opet dosta ljudi unatoč svemu čekalo zadnju sekundu da se pojavi na sjeveru.

Imamo pravo kritizirati i biti nezadovoljni i tužni, ali svejedno opet moram reći da je puno dinamovih navijača baš ljigava vrsta navijača koji navijaju za uspjehe, a ne za Dinamo i jebeno su razmaženi. Ne kužim koji krc ti ljudi briju da predstavljaju i kome truciraju. Zadnju tekmu protiv Varaždina, ako se sutra riješi prvenstvo, za mene bi bila sramota da bude manje od 5 soma ljudi. Tko ne osjeća Klub i neće se pojaviti i kad nije veselje i euforija, ne mora doći ni kad smo "najbolji"! Mi smo tu zbog Dinama, a ne zbog preplaćenih seratora na terenu!
  • Jurki
    17.2k
    Hvala nasim balerinama na prekrasnoj sezoni.
    Zelim im se zahvaliti na pozrtvovnosti koju su dali za dres, grb i klub zbog kojeg ta cijenjena gospoda zive zivote koje si nas 99,9 posto moze samo zamisliti.
    A mi idemo na te utakmice, ocekujemo od njih pozrtvovnost.. a dobijemo - nista. Trosimo svoje tesko zarađene novce, ali nema veze.

Dragi nogometasi Dinama. Vi niste Dinamo, vi ste moj kurac.

Zelim Vam jos desetke i desetke milijuna eura na racunu, dobro zdravlje, da jebete najbolje picke na svijetu...da se smijete u facu nama debilima koji vas dođu podrzati... ali vam uz to zelim ljude koji ce iz vas izvaditi zadnju kap majcinog mleka koje ste popili i da proklinjete svaki taj kurcevi cent koji ce vam sjesti na racun. Jebem Vam majcino mlijeko da vam jebem.

Imate sve, pare, cajke, kurvetine.. a igrate ko picketine.
    Mater vam jebem.
  • Ritam Ulice
    491
    Volio bi da mi netko objasni kako profesionalni nogometas kao Misic svaki jebeni put posalje loptu 5 metara iznad gola. Kako je to jebeno moguce…
  • rakurs
    1.3k
    Znao sam da ne bude dobro čim su se unaprijed upisivala tri boda, ne samo ovdje, možda i najmanje ovdje. Cijeli fokus je bio na derbiju sutra kao da je Dinamo već pobijedio i da sad hajduk ima glavnu ulogu.

Potvrda da neće biti dobro bila mi je i igra Lokomotive koja je u par navrata tijekom 1. poluvremena lagano izigravala naše princezice. Ajde, čak su me penal i gol šokirali, ali igra u drugom poluvremenu je, kao što je netko već rekao, ličila na sve one utakmice iz kojih smo na kraju izlazili s jednim bodom ili bez njih. Ne mogu čak niti zamjeriti pristup, jebemu mater, Mišić je letio terenom, onaj koji kaže drugačije sere, RPG je isto bio posvuda, ma svi su, ali nije išlo. Pola ih nije za Dinamo nikada bilo, pola su glavama već negdje drugdje, a tek njih nekoliko ima mjesta u Dinamu i slijedeće sezone. Ali ne pod trenerom kao Mario Kovačević, nadam se da se neće radit ta greška.

Ona tišina na sjeveru je nešto što još nisam doživio, bila je to kulminacija svega kaj smo doživjeli ove sezone. Ne znam tko je kriv, ne volim upirat prstima, ali tom jebenom Mariću netko je dao da vodi sportsku politiku, čovjek je napravio užasan posao, a dovođenje Cannavara nam je bio posljednji čavao u lijesu za ovu sezonu.

Nije problem propušten naslov, problem je kaj se klub u zadnje vrijeme vodio amaterski, nešto nevjerojatno za klub kao Dinamo. Ne smijem niti reći kaj želim sutra, ali ako ću u zadnje kolo ući s mišlju da hajduk još ima priliku biti prvak...Uff
  • Nolifer
    11.1k
    Ovo je kao, kad si na faksu\srednjoj, na nekom važnom ispitu, kažeš ma budem to lako prošao i bolikurčina, a kad ono ispit te ošamari, pa si poslije prosut pepelom, jer nisi dovoljno učio neke elemente da prođeš taj laki ispit....
  • Felip
    523
    Niti prijateljsku s Lokosima više nismo u stanju dobiti kad nam je najpotrebnije. Čak ni kad nam Strukan i var pomažu. I možda je tako sada konačno najpoštenije za sve. Da bar Rijeka sutra završi ovu muku od sezone.
  • Boysica
    842
    Kad je odsvirao kraj samo sam sjela i buljila u teren ..
    Tisina... nemam komentara ... možda da prespavamo i ako neće nam nis bolje bit ni sutra , samo će se znat ko je prvak a nismo mi :sad:
  • Jurki
    17.2k
    zajebes milijardu puta na poslu.. svjesna si da sa 2 dobro odrađene sfvari mores sve ispraviti.. a tebe boli kurac.

Znam da previse ocekujem, ali ta nakupina preplacenih govana nemre ispraviti ovu gorcinu i ljutnju taman da potanjuraju ligu iduce godine.

I za temu sljedeceg trenera... zelim Attilu bica Bozjega... ganjaj pickice jebem im pleme preplaceno.
  • Crni86
    10.1k
    Preslikana tekma s goricom, samo smo dobili penal pa smo poveli. Bezidejnost, bez energije, bez malo rizikaa i iskreno samo sam cekao kad ce nam nesto onak uvaljat. Ovaj tutlek na klupi suti, ne mjenja, a mi nismo stvorili loksi dve prilike. I onda sere govna nismo bili pravi, pa kaj si napravio da budemo pravi? Baturina najlosji u ekipi igra cijelu tekmu. Napisao sam na poluvremenu za preporod ove ekipe je zaduzen pero sucic podizanjem svoje forme, ali ne moze on svaku tekmu sam iznosit i ovu je izborio penal… misic je totalno beskoristan…. opet neki poludbijanci di nema nase sestice….

Kod nas ove sezone jednostavno znas nakon prvih 5 minuta utakmice kako ce zavrsit.
  • IceMan
    3k
    Još se vozim doma… i popijem kaznu od murje.

Baš fenomenalna veče…

A da mi je netko ovo sve ujutro prepričavao :yawn: :monkey:

Sve okej za jedan dva loša rezultata… al kad ti ne uspiješ dobiti Varaždin, pa izgubiš od Istre, pa ne dobiješ Goricu, pa ne dobiješ Lokomotivu, a bodovi ti trebaju svi ti više no ikad u životu, i lišen si igranja termina srijeda - subota ( ispali iz kupa i Europe) - jednostavno nisi zaslužio i jebiga.

I to je sva i jedina istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.