• Jurki
    17.2k
    ovo me jos najvise jebe.. nema energije..

Zarađuješ stotine hiljada eura. Jedi travu mater ti jebem uvrijeđenu.
    Njima treba psiholog.
    Kaj meni psiholog ne treba kaj zarađujem 1100 eura mjesecno??
    picka im materina raspala smecari usrani. Poserem im se na svaki cent koji su zaradili.. ali ima Boga.. sve se to vrne.
  • Felip
    521
    I da, pridružujem se pohvalama za koreografije bbb, stvarno vrhunski izvedeno.
  • Crni86
    10.1k
    neke odbijene lopte i nasa reakcija su mi bile komicne. Nabrojao sam ovdje misica i batija, al nista manje u tim reakcijama nisu bili smjesni pjaca, kule, franjic ili rpg. Jbga s takvim pristupom nema jednostavno rezultata.

Kaj pjaca nije nikad igral na maksimiru da mu lopta prede prek noge 5 puta? Markan nas je izvuko ove sezone, al ajde nek mi neko objasni te oscilacije ko da ima 18 godina. Daj brate slomi tog kolingera 3 puta da zabimo dva laka gola i ajmo doma.

Mi igramo za titulu, 0:0 je i lagano se dodajemo pred nasim golom i cekamo…. Nezz kaj cekamo, da si sami zabe gol?

I znam da boli, boli i mene. Ali opet… mozda je i bolje da ne osvojimo titulu, nismo ozbiljno shvatili zadnje dve sezone, nismo se opametili, sad smo dobili posteno po glavi. Dotakli smo dno, i mozda nam je upravo to trebalo da se konacno trgnemo i ne zivimo u nekoj lazii da smo bas toliko superiorni nad ostatkom lige i da ne mozemo funkcionirati bez kvalitetnog vodstva. Na kraju nakon zadnje rijekine titule krenuo je nas povijesni pohod…
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Nezz kaj cekamo, da si sami zabe gol?Crni86

Čaše zveče, čaše zveče, svemir se okreće
    Dok Dinamo, dok Dinamo, u svoj napad NEĆE
  • NitkoBitan
    26.2k
    Nevistic medu igracima sa najvise dodira, jel se tako igra utakmica koja ti ovisi o naslovu prvaka?!

Kurac je njima stalo toliko da se bacaju na pod na kraju utakmice, sutra se se smjeskat na treningu i bolit ce ih k jer ista placa sjeda. Od njih nitko nece preuzet nikakvu odgovornost budite sigurni, a mnogi su i u takvoj tekmi izgledali kao da se zajebavaju na terminu.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Mi ove sezone nemamo game changera,što smo imali u Oršiću,pa djelomično Ivanušecu, i onda Petku prošle sezone.

Mi bi naslov,a glavni igrači Pjaca i Baturina nam nisu u stanju rješit ni male utakmice.

Dizanje forme Sučića nas je vratilo među žive, al nitko se nije priključio osim Stojkovića prošlo kolo.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Nek je i ta agonija završila. Barem ne moramo razbijat glavu s time hoće li tovari pustiti, jeli ima dogovora između Slavena i Rijeke, itd, itd. Nismo zaslužili, podbacili su svi, od igrača do uprave i predsjednika. Prvi minus u prvoj pravoj punoj sezoni. Što nas čeka, Bog zna, ali početak nije obećavajući.
  • Srelee
    137
    Kacavendu bi izbacio iz kluba za ono glumljenje u 80toj minuti i galamu prema sudcu.Nek ga je sram i stid,nek se zahvali kumovima Biscanu i Simicu sto je dobio ugovor dok je ozlijeden bio i prima po 500tisuca eura godisnje,poslije Dinama moze u slovensku ligu.
  • ToTo96
    0
    mozda nam je kriv Favbet i SSport? nista - idemo pravit nerede po nekom lille-u i gent-u ili pak freiburg-u? ha ha ha AJMO PURGERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Fabercaster
    288
    Sram vas i stid bilo!
    Od prvog Nevistića do zadnjeg Oliverasa. Da mi sad pozvone na vrata Pep Guardiola, Jose Mourinho i Jurgen Klopp ne mogu me uvjeriti da momčad koja je osvojila 11 bodova u Ligi Prvaka ne može osvojiti HNL. Da ne može biti bolja od momčadi koje su redom izbacivali tamo neka Zira, tamo neki Ružemberok i tamo neka Olimpija. Ovo se primarno odnosi na tebe Martine, tebe desetko Dinama! Feta Fetaj, nakartoniraniji igrač u HNL-u ove sezone koji je valjda danas imao zadatak da ti kurac drži na poluvremenu dok ideš pišat je imao nula prekršaja u cijeloj utakmici. NULA PREKRŠAJA! Davnih dana sam rekao da ćemo se udarati nogom u guzicu ako za tebe dobijemo 10 milijuna i nažalost sam bio u pravu. Danas Kanga uđe, jedan od ONIH stranaca koji je na tapeti i u roku 10 minuta izbori crveni karton. Mišić ga diže na noge i čovjek šepa do 16erca?! Frajer koji je tu došao tu nakon jedne Herthe i Cardiffa natjeravati se po pašnjacima Koprivnice, Kranjče, Pule i Varaždina pokaže u 10 minuta više volje od tebe. Sram te bilo Martine Baturino!

Ja sam ove godine jedna od onih očito budala koja je bila na svim domaćim tekmama. I ne mogu smisliti epitet koji će opisati koliko mi se gadite. I ne, nemate mi sa čime kontrirati, meni koji bi pobio pola Zagreba da mogu biti u vašim kopačkama. Meni, koji sam rigao u WCu kafića 15 minuta prije utakmice s Hajdukom od nervoze. I ne, nisam više za čistke. Neka svatko od vas ostane u klubu. Sve i jedan od vas. Lijepo je bilo igrati pod svijetlima Münchena i Londona. Zaslužili ste sada da igrate pod svijetlima Banja Luke, Belfasta i Prištine. Možda vas to dovede do stanja gdje ćete postati svjesni odgovornosti za svoja djela. Nisu vam valjali Jakir, Bjelica i Cannavaro. A što vam sad ne valja? Tko je sad odgovoran za ovakav rezultat protiv ekipe koja se od jučer u 20:00 ne bori za ništa? Ekipe koja je danas izašla u moodu termina koji ja igram svaku srijedu pa lagano popije pivu-dvije s dečkima nakon. Sram vas i stid bilo. I znajte jednu stvar dečki. Vi, i primarno vi ste ti koji su ovaj klub doveli do statusa „European Giants“ kak nam se tepalo neki tjedan. Ali isto tako ste i vi ti koji taj status sada guraju u blato. Sve je na vama.

Ljudi misle da je teško biti najbolji. I u krivu su. Sto puta je teže kad si najbolji pokazati opet iznova da si bolji od jednog Slavena od jedne Gorice od jedne Lokomotive, a pokazao si to već 50 puta. Ali dečki dragi ovo je Dinamo, ako to niste sposobni onda niste za ovaj klub. Otiđite negdje dalje pa ćete skužiti da vam je u najboljem slučaju isto ili samo gore. Na kraju ovog svega ja samo mogu reći da sam doživio svojevrsno olakšanje jer je konačno prevagnulo. Nakon dvije godine ljuljanja, od Lokomotive (3:0) do Lokomotive (1:1) napokon je vagnulo. Idem se odmoriti mjesec i pol dana zasluženo. Ja sam stvarno dao sve od sebe za vas, ja koji nemam apsolutno ništa od toga što sad u 1 ujutro pišem ovu čitabu. A vi se zapitajte jeste li vi dali sve od sebe, jer u konačnici svatko od nas kad legne navečer u krevet, shvati da primarno mora živjeti sa samim sobom, i ujutro se pogledati u ogledalo.

P.S svaka čast dečkima na crtanju i organizaciji koreografije..spavaš li mirno Legia Varšavo?
  • Facke
    5.9k
    Ljudi, igrame 35 kolo. I nasa momcad izgleda denes ovak. Pimplanje s loptu leve, desne, bezidejne i jalove. Same sam cekal da nam ga Lokomotiva zabi.Jednostvane ova nasa momcad nakon svega ovu sezonu nije shvatila nist. Ama bas nist. Nakon sih kikseva i losih igra ti ovak odigras v 35 kolu. Znaci nisu nist nafcili. Bas nist.
    Jos ak male razmislis da sme se vrnuli nazad u borbu nakon -8 na tablice i pogledas ove denes same ti je v glave "Decki pa koji vam je kurac". Mene je te neshvatljive.
    Nejde mi u glavu. Al druge nisme ni zasluzili. Mogel bi jos se i svasta napisati al ne vredi.Cemu.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    I koji me vrag natera da sad još i sažetke pogledam...Možemo sad opet o jebenoj upravi i trenerima i sto tisuća drugih stvari, ali ovaj pristup igrača danas (a i cijele sezone) je ajme meni majko mila. Ništa s ničim, zapakirano u ništa, trulo i tulavo s loptom, u fazi obrane kaos nakon dva, tri brža dodavanja Lokomotive i odmah panika. Baš teški reset svlačionice mora ići, ovo je užas
  • ShanKu
    1.5k
    Nikad jače i glasnije nisam navijal do ove tekme, pa se sad osječam jako razočarano kao nikad do ove tekme.
    Vidil se trud kod nekih igrača, čak su riskirali i ozljede u nekim situacijama, ali nekad za pobjedu nisu dovoljni pojedinci, nego svih 11 (u ovoj tekmi 14) igrača. Imali smo totalno krive izmjene u nastavku, a bolje ni nemamo na klupi :brow:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.