• pjetlić
    107
    Moram pohvalit organizaciju na sjeveru danas, ugodaj i navijanje.
    Priprema za koreografiju je na mom dijelu super isla, lijepo se sve svima objasnjavalo, ljude s djecom kojih je bilo bas dosta nije niko nista puno pitao ni micao. Bilo je dosta stranaca oko mene, njih isto niko nije nista pitao, valjda zato jer nisu bili talijani ;)

Na terenu groblje, na Slavenu su se na glavu bacali, danas opet setnja po ko zna koji put. I valjda 30. okvir gola.

Jebi ga, bas praznina, ali nisu zasluzili.

Najvise od svega me ubija kaj su tim svojim pristupom kroz sezonu sjebali cijelu jednu generaciju mladih igraca koji nisu mogli dobit ni minute kroz sezonu zbog njih. Da su rjesavali utakmice kak treba, decki bi mogli dobit po pol sata, mozda i koji start u zadnjim kolima. Glavno da oni biraju i predlazu ko bi mogao bit trener, pomislili da su LeBron James valjda.
  • ElDorado
    3.7k
    koji uglavnom špancira laganim korakom negdje oko centra i čeka. Najvise dodira s loptom u prvom poluvremenu imao je Nevistić. I to trener ne vidi. A svi na tribini vide. Kaze on visak dodira. Čestitam.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Čak je i sjever zašutio, ljudi su jednostavno ostali bez teksta nekon svega.skener

Danas sam bio na zapadu jer sam vodio djecu, taj muk sjevera je nešto što ne mogu riječima opisat, čak nije ni zvižduka bilo u tom trenutku,apsolutni muk tribine koja je gorila uz dvije veličanstvene koreografije.
  • IceMan
    3k

Da… muk.

Nismo zaslužili. Zapravo, mi jesmo.
    Al oni dolje nisu.
  • shameless86
    217
    ako ništa drugo,jos 90 min pa smo gotovi za ovu sezonu..
  • Ivanmtk
    1.3k
    Govor tijela na 1:0 me više boli nego rezultat. Ajde donekle mogu razumjeti i neki strah, iako je to tužno za igrače Dinama ali vidljiv je ove sezone, ali da nakon što provedeš ne gaziš do kraja, ne ideš po drugi, treći gol, nego igraš kao da si zadovoljan i čuvaš rezultat, to me baš dotuklo.
  • Ritam Ulice
    491
    Nakon penala nismo pucali po golu. Jebes sav trud tribina kroz cijelu godinu kad su igraci za kurac.
  • Ivan1
    12
    Znaci ako rijeka pobijedi sutra, nemamo vise sanse za naslov (zbog medusobnih omjera)?
  • DiddyGuela
    3.4k
    Jebes sav trud tribina kroz cijelu godinu kad su igraci za kurac.Ritam Ulice

Imam dojam da su se neke prijasnje momcadi Dinama vise trudile pred 1000 ljudi protiv Lokomotive nego ove princezice danas. Sramotna nakupina beskarakternih polovnjaka.
  • NKDZ86
    4k
    Ja sam šokeran. Nemam riječi.
  • serbus
    4.9k
    Igrali smo dobro bez lopte
  • Fabercaster
    294
    Ono što me najviše boli, a to sam komentirao i s kolegom na sjeveru...doslovce nakon 5 minuta se znalo što će bit.
  • crophantom
    368
    Slažem se, meni nakon prvih 10 minuta muka jebote, nagledao sam se ovakvih utakmica previše ove sezone da ne prepoznam kad ćemo sjebati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.