• Odani Zgd
    455
    Ako dovedemo 2-3 za uskočit odmah u prvih 11 ja zadovoljan,lova je problem,sad smo ostali sigurno uskraćeni za 30-40 milja....
  • ruicosta
    285
    Mislim da je danas riješena dilema Perković da ili ne...a po meni je najveći krimen za ovu sezonu na MM i ljudima koji su ga slušali.

Kriminalano odradjen prijelazni rok, miniranje NB, dovođenje FC...
  • fakin
    678
    Senatori odjebite iz Dinama
  • Cif
    334
    dva tri su premalo kad se treba riješiti bar 15 igrača
  • Odani Zgd
    455
    Slažem se,al i za riješit se 15 igrača i za njihove raskide ugovora treba love....sumnjam da će se to dogoditi
  • KtcGoat
    593
    Ne znam, mozda sam ja u kurcu, al nakon onog ponistenog gola, a pogotovo zbog penala, nebi se previse ni veselio pobjedi.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Kule igrao nekih 67 min previse
  • Cif
    334
    onda slijedi još jedna ovakva sezona
  • runtothehills
    491
    Cijelo prvo poluvrijeme bačeno u smeće i nakon 20 minuta ne mozemo shvatiti da su nam blokirali protok lopte sa visokom njihovom napadačkom trojkom i fokusom na Mišića, koji je dodirnuo mozda dvije polu lopte.
    I opet kao milijun puta ove godine stoperi se dodavaju dvadeset puta i konačna odluka je Teophilova duga lopta koji, s oproštenjem, nam ne moze graditi igru.
    Mozda sam ja glup ili prejednostavno vidim neke stvari, ali mislim da ako svaki HNL trener stavi flastera na Mišića mi se mozemo slikati.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Totalno beskrvno od pocetka, bas se nikakva energija nije osjetila na terenu, kao da nije kljucna tekma za naslov.

I onda dramatiziranje na kraju tekme, bacanje na pod i plakanje... gluma za zlatnu malinu. Skidajte si pol place il se gonite u k.
  • Do kraja2023
    299
    Jedino pozitivno s ove tekme je da su svim suparnickim navijacima sve teorije zavjere pale u vodu za sva vremena i ostalo im je samo ogledalo!
    A mi idemo dalje, nema predaje ima jos jedna tekma pa iduca sezona pa sezona poslje itd. Do kraja zivota sa Dinamom!
  • Ludovic IX
    8.3k
    Sad u sažetku vidio da galesic uzeo ono što je dao protiv hajduka
  • nwankwo646
    549
    Tako je kako je, nažalost. Opet, ovo mora do kraja svima otvorit oči glede igračkog kadra, Poljud i druge utakmice su opet počele magliti oči.
  • Boysica
    841
    Kapuljaču na glavu i sram me ... seratori ne senatori ...
    Sad i da popijem ban kraj je sezone ... i onak sam u k...u
  • gaTeDZG
    1.4k
    Korisnik; @gaTeDZG
    Razlog življenja; nepostojeći
    Trajanje; do početka iduće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.