• cibona
    5.1k
    Da, ali to što govoriš jednostavno nema smisla i kontradiktorno je. Kažeš da je Špikić najbolje hrvatsko desno krilo, dakle bolji i od Pašalića, a onda bi htio da potonjeg dovedemo na godišnju plaću u 1.2 milijuna eura.

S druge strane, svi znamo da je Špikić idealno rotacijsko krilo, ništa više, ništa manje. Što bi onda bio pašalić, budući da ga smatraš gorim od špikadone? Rotacijsko krilo s godišnjom plaćom većom od cijele svlačionice?

Niti Špikić niti pašalić nemaju kvalitetu za biti u prvih 11 dinama i trebamo se okrenuti novim opcijama na toj poziciji!
  • Orc123
    11.5k
    to nije ljubav, to je od ljubavi jace :rofl:
  • Captain America
    20k
    Naravno da je Špika idealno rotacijsko krilo i da nije bolji od Pašalića. Pa i prošlo i pretprošlo ljeto sam zagovarao dolazak Pašalića jer sam ga smatrao boljim od Špike.

"Najbolje hrvatsko krilo" je homage gospodinu koji je nakon 10 dana uvidio u kakvom je stanju klub i koji se nije ustručavao to svima sati do znanja dok je druge još držala euforija o najmoćnijem Dinamu u povijesti.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Samo ću reći kako je Marco Pašalić televizor u boji za sva naša desna krila. A sada je bespotrebno uopće pričati o njemu jer je preskup za nas. Imali smo priliku dok je bio jeftin, odnosno, po pristupačnoj cijeni, a sada je gotovo. Ne treba ga uopće više ni spominjati. Nema smisla.
  • Krizy
    56.3k
    Pašalić, Špikić, Cordoba imaju nešto zajedničko.
    Niti jedan od njih nije za prvih 11 Dinama.
  • Dadox
    205
    Meni Pašalić definitivno ima mjesta u prvih 11 Dinama.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Mi non stop ponavljamo kako neki igrač koji je bolji i od Špikića i od Mbukua i od Cordobe nije igrač za prvih 11 Dinama. A koga bi vi na desnom krilu? Lamine Yamala? Da Stojkovića svaku utakmicu zajebavamo i stavljamo ga da igra desno krilo? Ok, on je to solidno, a nerijetko i vrlo dobro odigrao, al nije to njegova pozicija.
  • vjeko1701
    14.8k
    "Najbolje hrvatsko krilo"Captain America

Pošto sad otvoreno priznaš da sa ovime namjerno pališ forum, očekujem da će nakon danas to stati.
  • Krizy
    56.3k
    Pašalić nije radio razliku ni u HNL-u.
    Najbolja sezona s 24 godine mu je 9 golova i 5 asistencija za Rijeku, a sezonu iza je bio dosta lošiji.
    U SAD-u ima 5 golova i 2 asistencije u 13 utakmica, u ligi s 30 klubova. I kao takav je 37. igrač po G+A u MLS-u, a ovdje se predstavlja kao neka dominacija.
  • Brusa
    3.1k
    A koga bi vi na desnom krilu?Blueshadow86

Za prvih 11, nekoga tko je bolji od Špike, Cordobe i Pašalića...
    Edit: jer bez zajebancije, Pašalić nije neki veliko poboljšanje u odnosu na Špiku..
  • jedan u nizu
    13.2k
    Pašalića je tražila Verona ovu zimu. Prošlo ljeto se pisalo o interesu Wolverhamptona.Captain America

pisalo se, trazili ga ... bla bla bla
    zasto nije otisao?
    Zasto ga nisu kupili? Jer vide da igrac ne vrijedi koliko rijeka trazi za njega.
    On moze bit rotacijski igrac i za Veronu i za Wolvese, ali ne moze biti nositelj.
    Ja bih rekao da je dinamo ipak korak vise od Verone i slicnih klubova. I kada bi kupovali nekog aiz Verone, to bi morao biti igrac koji odskace tamo, a ne jedan Pasalic koji je tamo samo jedan od igraca.

Odabrao je ligu gdje će biti najbolje plaćen.Captain America

to je njemu na dusu.
    Nemam problema s tim da igraci idu za lovom, njihova stvar.
    Ali onda ne mozes ocekivati da ces biti reprezentativac ili napraviti karijeru ako odaberes Ameriku ili Arabiju. Jednostavno ne mozes.

I kao šlag na torti ti dođe ponuda prema kojoj ti plaća ide gora možda 6 puta (sumnjam da je imao više od 200K u Rijeci), a od iduće sezone se spominje 9 puta veća plaća.Captain America

to je jedini nacin da neki klub iz MLSa privuce nekog igraca iz europe. Tako da mu ponudi bolje financijske uvjete. Ono sto je nekada bila Kina, sada je arabija, a MLS je tu da ne uzima najeve talente na zalazu karijere, nego osrednje igrace koji ne mogu ostvari i transfer niti u Veronu

Rijekini rashodi prema ovogodišnjem financijskom izvješću su iznosili 17 milijuna eura. Naši rashodi su prema ovogodišnjem izvješću iznosili 70 milijuna eura. Prošlogodišnja Rijeka se borila s nama do predzadnjeg kola za naslov, a ovogodišnja će se boriti do zadnjeg kola, a i favorit je za osvajanje naslova.Captain America

Budzet jednog Milana je oko 400mil eura, a nas 70, pa smo ih opet dobili.
    Chelsea, Tottenham, West Ham .. itd itd Nije budzet sve na svijetu, jer da je, mi nebi bili ovako zaljubljeni u nogomet.

Koliko je stranaca napravilo razliku u ekipi Dinama? Ja pamtim Ettoa, Moralesa, Fernandesa, Soudanija, Cufrea, Tonela i Thea. 7 igrača u 20 godina koji su napravili razliku u ekipi Dinama.Captain America

Mi moramo kupovati i domace i strance, to je svima jasno. Najveci profit cemo zaraditi na domacim, mladim talentima. Ostali su tu za popunjavanje kadra.
    Mozemo mi kupiti i HNL igrace, ali govorim cijelo vrijeme, to ce biti rotacijski igraci.
    Mi tu govorimo o pojacanjima, o nekome tko ce raditi razliku, a to nece biti igraci poput Pasalica ili Spikica.
    Oni ce biti rotacijski igraci, koji ce biti solidni za HNL prilike, ali nece zabijati 15 golova i 15 asista imati po sezoni.

Osim mladih talenata koje smo kupili, koji igraci iz HNLa su napravili razliku, kako i sam kazes za strance.
    Nabroji mi domace igrace, iz HNLa, koji su napravili razliku, a da nisu mladi talenti.
  • Captain America
    20k
    Pošto sad otvoreno priznaš da sa ovime namjerno pališ forum, očekujem da će nakon danas to stati.vjeko1701

"Drugo najbolje hrvatsko krilo" onda od danas :up:
  • Viola
    434
    Dobar mlad igrač, dobar na lopti, dobar u defenzivi, ali trenutno mislim da još nije na nivoju Dinama..
  • Blueshadow86
    3.2k
    Edit: jer bez zajebancije, Pašalić nije neki veliko poboljšanje u odnosu na Špiku..Brusa

Pa dobro, poštujem mišljenje. I ja bi volio nekoga tko je bolji od ove trojice, četvorice spomenutih.
    Meni je dovoljna Špikićeva statistika u Dinamu da vidim o kakvom je igraču riječ. A o njegovom umjetničkom dojmu, tj. čudnim, da ne kažem glupim odlukama bi se dalo svašta napričati.
    Svaka njemu čast, čini se ok dečko, ali ne želim više da je on ikad u nekim ozbiljnijim kombinacijama kod nas.
  • Tongo Doumbia
    6.5k
    Da me se pita koga bi na desnom krilu, možda ne bih naveo Pašalića kao opciju, ali on za razliku od ovih “naših” može zapamtiti i ponavljati jednu stvar. Ubaci se u sredinu s loptom, na liniji čekaj i raširi.

Jebi ga, Cordoba je brz, ali na pripremama 10 puta završio u debelom offsideu jer ima očajan tajming. Tako da od te njegove brzine ekipa nije imala ništa. Uostalom, on nije u kadru već jako dugo. Plus nam je Pašalić korisniji na postavljeni blok protiv kojeg se i borimo 80 posto utakmica.

Mbuku uopće nije krilo, to ni ne računam, a Špika nakon 4 godine treba doć nazad i tu ne vidim nikakvu motivaciju niti zdrav razum da odigra nešto.

Može li se izmisliti nekakav novi Soudani iz Portugala? Stalno se proteže “Oršić kad je došao”. Ne vidim razlog da riskiramo s igračima Istre za 2-3 milijuna eura pa to uspoređujemo s Oršinim ili Petkovim dolaskom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.