• T90d
    3.3k

Hvala :lol:

"Pošteni" Hajduk, pljuvanje na 100 000 "članova" sa pričom o puštanju (a sami članovi UNH pišu o tome). Dalje nisam morao čitati.
  • Sajla
    24.5k
    tekst počinje sa "Zagrebački, a i neki domaći mediji"... smeće orjunaško, nek crkne u svom jadu.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Uvijek taj zli Dinamo negdje vreba iza ćoška i, zamisli, kupuje igrače iz HNL-a...Kakav pacijent majko mila — Dr Hofmann

jel se istom logikom može primjeniti priča i na varaždin - magarad?
    ako je sporan belcar pa kako onda nije šego, koji također trune u magarećem toru?
    da magarad nije uzela šegu varaždincima, ovi bi bili ispred njih i revači bi ostali bez europe :cool:
  • Paggini
    99.5k
    Ak ne mozete na wc procitajte — Olmic

Neimenovani izvor: glasovi u mojoj glavi
  • Dzoni
    8.2k
    Hahahahahahahaha neimenovani pouzdani izvor, kao da gledam članak srpske propagande
  • Omake
    21.6k
    nabijem ga na ćaćin opanak
  • Mali dioničar
    20.7k
    Hajdukov moto, njegova Mia san mia. Rečenica koja najbolje opisuje vladavinu Našeg Hajduka.

Autor Renato Čupić:

Ne Hajduče, za nikoga ti ne moraš igrati. Pripremaj se za svoju iduću sezonu.
  • Droljo
    32.2k
    Ona vijest kako 'interventna policija čuva hajdukove igrače na treningu'
    Zanima me koji pandur je čuvao livaju i jel ga prošao koji put?
  • Filip85
    1.6k
    tekst kao da čitaš politiku ili večernje novosti u predvečerje rata 1991.
  • Pacho
    21.1k

I jos su Varazdin pobjedili na Poljudu nakon retardiranog penala, a u VZ su bivsi bili tici promasivali nemoguce. Da se razumijemo, ja ne mislim da je VZ pustao, ali cudno bas kako tu nisu nasli prostora za zavjere.
  • Thor
    4.2k
    upravo me poteralo,fala, bas mi je nekaj tak dobro doslo za ciscenje:vomit:
  • Jurki
    27.9k
    procital sam nazalost to smece od clanka.
    Filipe Cuicu jebem ti pleme, nakot i okot u 15.tom koljenu i napred i natrag. Gnome raspali mrtvi. Smece tovarsko.. sljedece sezone gledaj svoje groblje od kluba kak se bori za peto mjesto. Fuj :vomit:

Pozalil sam kaj sam se nafcil citati.

Odose na blok listu.. ajmo sljedeci.
  • Felip
    841
    Filipe Cuicu jebem ti pleme — Jurki

Wtf? :rofl:
  • Jurki
    27.9k
    Renato isti kurac..mater mu jebem tovarsku.

Skmicilo mi se pred ocima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.