• Toni90d
    1.8k

Hvala :lol:

"Pošteni" Hajduk, pljuvanje na 100 000 "članova" sa pričom o puštanju (a sami članovi UNH pišu o tome). Dalje nisam morao čitati.
  • Sajla
    8.6k
    tekst počinje sa "Zagrebački, a i neki domaći mediji"... smeće orjunaško, nek crkne u svom jadu.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Uvijek taj zli Dinamo negdje vreba iza ćoška i, zamisli, kupuje igrače iz HNL-a...Kakav pacijent majko milaDr Hofmann

jel se istom logikom može primjeniti priča i na varaždin - magarad?
    ako je sporan belcar pa kako onda nije šego, koji također trune u magarećem toru?
    da magarad nije uzela šegu varaždincima, ovi bi bili ispred njih i revači bi ostali bez europe :cool:
  • Paggini
    49.2k
    Ak ne mozete na wc procitajteOlmic

Neimenovani izvor: glasovi u mojoj glavi
  • Dzoni
    1.3k
    Hahahahahahahaha neimenovani pouzdani izvor, kao da gledam članak srpske propagande
  • Omake
    8.2k
    nabijem ga na ćaćin opanak
  • Mali dioničar
    17.2k
    Hajdukov moto, njegova Mia san mia. Rečenica koja najbolje opisuje vladavinu Našeg Hajduka.

Autor Renato Čupić:

Ne Hajduče, za nikoga ti ne moraš igrati. Pripremaj se za svoju iduću sezonu.
  • Droljo
    15.9k
    Ona vijest kako 'interventna policija čuva hajdukove igrače na treningu'
    Zanima me koji pandur je čuvao livaju i jel ga prošao koji put?
  • Filip85
    181
    tekst kao da čitaš politiku ili večernje novosti u predvečerje rata 1991.
  • Pacho
    842

I jos su Varazdin pobjedili na Poljudu nakon retardiranog penala, a u VZ su bivsi bili tici promasivali nemoguce. Da se razumijemo, ja ne mislim da je VZ pustao, ali cudno bas kako tu nisu nasli prostora za zavjere.
  • Thor
    109
    upravo me poteralo,fala, bas mi je nekaj tak dobro doslo za ciscenje:vomit:
  • Jurki
    17.1k
    procital sam nazalost to smece od clanka.
    Filipe Cuicu jebem ti pleme, nakot i okot u 15.tom koljenu i napred i natrag. Gnome raspali mrtvi. Smece tovarsko.. sljedece sezone gledaj svoje groblje od kluba kak se bori za peto mjesto. Fuj :vomit:

Pozalil sam kaj sam se nafcil citati.

Odose na blok listu.. ajmo sljedeci.
  • Felip
    519
    Filipe Cuicu jebem ti plemeJurki

Wtf? :rofl:
  • Jurki
    17.1k
    Renato isti kurac..mater mu jebem tovarsku.

Skmicilo mi se pred ocima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.