• blue heart 72
    2.2k
    oprosti, ali smiješna usporedba. Naravno da ne uspoređujem cijele karijere, nego kontekst. Miki još uvijek igra vrlo zahtjevnu Serie A, dok se raKITIĆ vratio kao rekreativac i u tom ritmu je i nastavio u HNL-u
  • scooniepenn
    4.4k

Aki je pokazao da više ne može, a Miki je jednako tako pokazao da može na razini Serie A. Mislim da se tu odgovor nameće sam po sebi. Više puta sam uspoređivao Tea i Ademija u kontekstu fizikalija i godina koje su obrnuto proporcionalne, a ovdje je usporedba jednaka. Potpiše se na 1+1 pa se vidi kako će izgledati sljedeće sezone. Manje će se raubati Miško, a imati igrača klase Badelja u rotaciji je savršeno.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Treba nam mlađi, agresivniji, rastrčaniji zadnji vezni.
    Jel nam nije cijela ova sezona pokazatelj toga s obzirom kakve smo golove najčešće primali? Ova sezona nam treba biti škola, a vi bi Badelja i Mišića u veznom redu za iduću sezonu?
  • scooniepenn
    4.4k

Je li netko napisao da trebaju igrati zajedno ili da je Miki tu rotacija i za odmijeniti Miška? Misliš li da vezna linija Stojković, Badelj, Ljubičić protiv recimo Osijeka ne bi izdominirala? Hajdemo se ne šaliti.
  • rakurs
    1.3k
    Nekako sumnjam da četvorica trenera koji su s njime radili ove sezone ne bi shvatili da bi nešto dobili s njime na desetki ili povučenoj špici. Niti jednu minutu nije igrao na tim pozicijama, a jasno je da i neće jer će tamo igrati Stojković. Sjećam se da se kada je dolazio spominjao u kontekstu polušpice i da su svi bili u čudu kada ga se krenulo upotrebljavati većinom na desnom krilu. Ne znam, možda si u pravu, ali njegovo dovođenje i cijeli ovaj period je najbolji primjer apsurdnosti transferne politike pod Marićem. Bez vizije, samo natrpavanje momčadi.

Ja govorim o njemu u kontekstu desnog krila jer ga se tamo upotrebljavalo, isto kao što se o Ljubičiću sudi po igrama na lijevome beku ili Kaneku na desnome krilu, a znalo se da je u Japanu igrao WB.
  • Dinamovapriča
    209
    Milan Badelj je zasluzio da osjeti pravi huk sjevera. Nazalost kad je igro, bilo je najgore vrijeme sto se tice kluba i navijaca. Miki vrati se doma, svaki navijac ti je duzan da osjetis plavi pakao. :pray:
  • scooniepenn
    4.4k

U dijelu u kojem spominješ apsurdnost naše sportske politike se apsolutno slažemo. Uostalom njega je Marić prezentirao kao napadača i desno krilo kad je doveden 5 do 12, nakon što nije pronašao zamjenu za vlastitu besmislenu prodaju Brodića. Iz moje perspektive Mbuku je pokazao na poziciji gdje nikada nije igrao, u vrlo ograničenoj minutaži, puno više od Cordobe. Dapače, i brojke su mu vrlo konkretne. Jakiru je on serviran 5 do 12 pred sam početak sezone tako da mi nije čudno što nije previše igrao. Kod Bjelice je ako se ne varam i najviše igrao (na desnom krilu istina), ali je očito procijenio da mu ne može dati puno minuta na 10-ki pa hajdemo vidjeti što može na desnom krilu. Cannavaro mu nije dao previše prilike, to je činjenica, ali s obzirom na dosta njegovih nelogičnih poteza i nije mi to presudan faktor. Što se tiče Perkovića, on je nastavio stavljati Stojkea na desno krilo, što je prvi napravio Cannavaro, a i ostali potezi su čisto zdrava logika i nema mu se što zamjeriti. Meni jedino nema smisla, ako već Stojke igra desno krilo gdje u pravilu igra odlično, zašto ne probaš s Mbukuom na 20 minuta do pola sata kao zamjenom za Baturinu.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ma nemam ja ništa protiv Badelja, dapače. Samo bi volio da nam je u udarnih 11 neki razbijač u veznom redu, trkač, agresivac, kako god.
    Uglavnom, vidjet ćemo sve. Da je Marić ostao, svašta bi mi se vrzmalo u glavi, ovako se uzdam da Boban i ostali znaju šta rade.
  • rioda
    8.4k
    Mislite da Miki moze nama donijet nesto ili ce bit kao Raketa Hajduku. Tu su po godinama, a i slican stil igreOlmic

Može, i naravno da on kod nas ne bi imao punu minutažu svaku utakmicu.
  • Laugreano
    4k
    Mislim da ce se mnogi iznenadit koliko je Badelj zapravo defanzivno dobar. Nije potrebno bit mesar za biti defanzivno dobar zadnji vezni.
    Tu se daje primjer Selahija kao agresivnog i dobrog defanzivca. A koliko puta se covjek pogubi u pozicioniranju da mu ni najveca agresija i brzina ne mogu pomoci. Badelj je vecinom tamo di treba bit. Zato je i bio godinama u vrhu presjecenih lopti u Serie A.
  • Mihaljević
    12.9k
    Badelj je igračina i nemoguće je kakve gluposti se pišu, Svakom igraču koji je nešto bitno dao za ovaj klub i reprezentaciju na zalasku karijere treba pokušati vratiti a pogotovo ako je taj igrač prvotimac u Seriji A već dobrih desetak godina.
  • skener
    2.7k
    Rakitić je doveden u klub da zapali mase, on je doveden da bude spasitelj.
    Badelj, ako dođe, dolazi u svoj klub, dolazi pomoći klubu prema kojem ima emocije.

To je velika razlika
  • emreli21
    322
    Mi smo najcudniji navijaci na svijetu. Theophile koji je 1989. godiste, a 7 godina igra HNL, pa i kad ga nitko nije htio kao slobodnog igraca nam je brutalan. A Badelj koji je isto 1989. godiste, a ima dobre trkacke brojke u Serie A nam je 'starac'. Da se razumijemo, ja sam za obojicu, nista protiv Theophilea. Ali nema smisla...
  • Paggini
    49.2k
    Badelj neće igrati 36 utakmica po 90 minuta s Krovinovićem, eto vam razlike.
  • scooniepenn
    4.4k

Theophile koji je 1989. godiste, a 7 godina igra HNL, pa i kad ga nitko nije htio kao slobodnog igraca nam je brutalan.emreli21
    Ovo baš i nije istina. Stvar je u tome da Teophille s obzirom da je poprilično zaradio u karijeri nije želio ići bilo gdje. To je ako se ne varam pričao i on sam i Marina kad je objašnjavao na kojoj je razini spremnosti Teo bez obzira na neigranje. Da su svi 35-godišnjaci i 70 posto spremni kao Teo bilo bi odlično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.