• OsamŠest
    5k
    Nicolas Milanovic kaj je zapeo negdje na putu do nas potpisao za Aberdeen.Crni86

Kod Karlovca sa Garcijom.
  • Mihaljević
    12.9k
    A Segecic za rapid becTranzicijski Napad

y233861711036822.jpg
  • vlatkomarkovic
    977
    A buraz pa ovo trubi cijeli forum već godinama sad ti tu privatiziraš tu misao kao da ste ti i Boban osmislili taj masterplan... Da se razumijemo, Boban mi je topčina, ovo ide više tebe.mali M

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/zaokret-u-dinamu-okrecemo-se-mladima-sa-strancima-ne-mozemo-napraviti-razliku/2559499.aspx

On je bio mnogima idol. Toliko o tome kako svi na forumu trube godinama isto...
  • Niko1986
    1.5k
    Previše se brinete… Pa za ovaj prijelazni rok imamo skaute Džemu i Šokotu koji će pronaći prava pojačanja.
  • prefontaine
    2.1k
    Džemo je orijentiran na tržište BiH i ex-YU zemalja, a Tomo traži talente iz Portugala. Što se toga tiče, mislim da smo super pokriveni
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    sve za 10 , tako piše u ugovoru odkad su zaposleni , problem je samo u tome da ni jedan igrač nije doveden ni iz BiH a niti iz Portugala /Brazila govornog područja. I u Maju vlaku smo imali vrhunskog scouta koji mrsni iz Zagreba nije
  • mali M
    7.5k
    ne dajem klikove Indexu pa neznam na koga aludiraš, ali vidim da ozbiljno misliš da si otkril taktiku koju govore svi oko mene već 40 godina...

Ja zbilja neznam tko na ovom forumu misli da je loša ideja kupiti top stranca a ostalo se osloniti na domaće talente... ali neka, evo ja se nadam da će tvoja (i Bobanova) inovativna ideja biti misao vodilja našoj upravi iduće sezone... živio ti nama brate!
  • vlatkomarkovic
    977

Znači tu ima brdo ljudi koji dijele mišljenje koje je Maric iznio...

Ja ne znam zašto misliš da je ovo unisona ideja Foruma, jer vrlo očito nije. Al, ok. Ne svojatam ja tu ideju, samo što nisi čitao cijelu raspravu pa tu sada zaključuješ da sam ja ovo napisao iznebuha. Ja sam ovo iznio jer sam se raspravljao s osobom koja bi naturala Dinamo s igračima iz Ligue 2.
  • Brusa
    3.1k
    Znači tu ima brdo ljudi koji dijele mišljenje koje je Maric iznio...vlatkomarkovic

Marić je jedno mislio, drugo govorio, a treće radio...
  • Jos-Optimus
    5.5k
    pa Osijek je bliži Teheranu od Zagreba za 200 km :rofl:
  • NVKOD
    4.9k
    Ne bi se previše zaletavao s transferom Lisice u Dinamo iz nekoliko razloga:

1. Nije igrač prevage. Jasno, ima tih 6 G i 5 A u 37 utakmica, tj. u 2788' (253' po G/A), no u većini utakmica je samo ok. Zabio je on i asistirao protiv Dinama, Rijeke i Hajduka, ali zar se kupuje igrača na temelju tih nekoliko utakmica? Opet ulazimo u sheme da ako igrač odigra dobro nekoliko tekmi, da je automatski pojačanje za Dinamo. Nama trebaju Majeri, Ivanušeci, a ne Lisice. Također, ne kupuju se Hrvati samo zato jer su Hrvati, kupuju se igrači.

2. Bakrar. Samo se valja sjetiti sage s njim - slikan u dresu da bi onda to propalo, a trebali smo masnu lovu platiti za njegovo dovođenje. I gdje je sad? Propao. Prošle sezone 35 utakmica (1480') samo 4 komada u MLS-u, a ove u 13 nastupa (413', nije ni prvotimac više) 0 golova i asistencija. Igrači koji poput njega odigraju jednu dobru polusezonu ne vrijede toliku lovu. Nisu svi igrači iz HNL-a vrijedni Dinama, pogotovo ne iz puno manjih klubova. Pa Galešiću je trebalo dosta da se navikne na zahtjeve, a bio je jedan od najboljih stopera lige.

3. Jasno da se ne kupuju uvijek igrači za prvih 11 jer se treba popuniti klupa, ali imam osjećaj da Mateo nije ni za klupu Dinama. Lako igrati na polukontre i kontre u Istri gdje imaš brdo prostora, ajde da vidimo protiv bunkera gdje igramo u 90 % svih utakmica u HNL-u. Špikić koji je imao puno brutalnije brojke se nije snašao u Dinamu, a kamoli netko slabiji.
  • modri-kibic
    399

Mudražija, Soldo, Ljubičić i Lisica
  • NVKOD
    4.9k
    Ono što nam slijedi će graničiti s ludilom. Tri mjeseca ponavljanja istih članaka, istih imena, pričanja kako je "koračić do potpisa", kako bi "sve trebalo biti uskoro dogovoreno", kako se samo "čeka potpis igrača" i sl.

Kad se samo sjetim transfer sage s Ivanušecom i te shizofrenije, a tek Taylor. Olivari nas je danima uvjeravao kako je sve gotovo, kako stiže na Maksimir, a kad ono ćorak. Pa ti novinari bi majku prodali za koji dodatan klik, tako da kad nam vele da sigurno dolaze navedeni igrači, ne vjerujem dok ih ne vidim na službenim stranicama kluba.

Zato: Čuvajte se lakih žena, sporih konja i transfera koji su "na korak do potpisa".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.