• Kujtim Shalla
    4.8k
    pa to upravo i ja kažem . Samo se nadam da ni 5 posto nije istina
  • Droljo
    15.7k

Ajmo ovako. Peti klub druge francuske lige je En Avant Guingamp koji po TM vrijedi 18.35 mil a peti klub HNL-a je Slaven Belupo koji na istom portalu ima vrijednost 8 mil eura. Igrači i trener iz belupa su nam super a iz francuske druge ne. Kako to sad?
  • Zg123
    1.8k
    Kakav je ovo naslov u 24 sata “Dinamo zeli oteti Istri ponajboljeg igraca”. Ne razumijem to cemo mu prisloniti pistolj na glavu i uzet ga bez odstete? Pa stvarno su ti novinari takva gamad
  • vlatkomarkovic
    967

Probaj ovo što sam ti napisao ranije
  • ToTo96
    0
    Lisica je sasvim dobar igrač za naš Dinamo, ali trebamo uložiti 8-12 milijuna u nove, skuplje i kvalitetnije igrače s dovoljno iskustva.
  • Dadox
    200
    pa kad je Mmae doveden tu se pisalo o velikom pojačanju.Ista forum struka.
  • Dadox
    200
    Daj jednoga navedi,a 12 milona ćemo uložiti u pojačanja nikada!
  • vlatkomarkovic
    967
    Ajmo ovako. Peti klub druge francuske lige je En Avant Guingamp koji po TM vrijedi 18.35 mil a peti klub HNL-a je Slaven Belupo koji na istom portalu ima vrijednost 8 mil eura. Igrači i trener iz belupa su nam super a iz francuske druge ne. Kako to sad?Droljo

Znači imaš hrpu članaka gdje se dokazuje da vrijednost igrača jako ovisi o nacionalnosti i zemlji u kojoj igra.

Kažem ti odi i napravi onu analizu, šta je to tako teško? Evo ja imam doma FM reci mi šta da složim pa ću poslati rezultate nakon simulacije. Mogu ti izvrtiti 10 simulacija, ako će ti biti lakše. Pogledaj kakve su karijere imali igraci nakon što su dominirali Ligue 2, ako nisu bili klinci i koliko je tu bilo one season wondera. Također pa šta su klubovi u Ligue 1 glupi? Šta su Slavija, Sparta, Ferencvaros, Bodo i drugi glupi?

Mislim možeš napraviti analizu za ligue 2 i dokazati mi da sam u krivu. Ali opet Dinamo ne može vladati tim tržištem. Mislim otkuda Ligue 2 uopće možemo u Segundu. Al evo ti i primjer Dinama, doveo si 4 igrača iz ligue 2 i svi su tamo bili dobri i samo ti je jedan starter. Mislim jel to slučajno?

Ti si odlučio uzeti tezu Ligue 2=najbolji value for money i ne želiš odustati od te teze. A nemaš niti jedan jedini empirijski dokaz, dapače ignoriras kontradokaze. I da je, a nije, ali da je najbolje value for money, Dinamo nije u situaciji to iskoristiti. Jer samo da se izgradi struktura za Francusko tržište potrošiti ćeš toliko novaca da izgubis value for money.
  • Droljo
    15.7k
    Aj dobro
  • vjeko1701
    14.8k
    A kakve karijere imaju nositelji Istre i Slavena a da nisu prodani prije 19. rođendana ili igrači na razvojnoj posudbi iz prva tri kluba hrvatske?

Evo, napravi ovo kaj si predložio za francusku 2. ligu i onda napravi isto sa HNL-om koristeći igrače koji ne igraju za Dinamo, Rijeku, Osijek ili Hajduk.

S tim da ne govorim da mi moramo harati 2. fra ligom. Ali isto tako se ne smijemo fokusirati na igrače donjeg doma HNL-a.
  • sarenicvjetic
    93
    Kaj vi radite u klubu to je strašno.
    Na temelju jedne polusezone dolazi lisica,dolazi valincic.
    Poveznica Dabac,koji će naravno kroz kombinacije sebi napunit džepove,kao sto je Šimić sa Japancima,a kasnije Marić sa francuzima.
    Zašto ste tako očiti?gle čuda nijedan od nabrojanih bio ostavio trag u Dinamu.
    Od 70 milja koliko smo potrošili, na rad škole0,da dignemo školu koja je pala na niske grane,koja ne proizvodi vise.
    Koliko smo uložili u novu tehnologiju i struku da dignemo razinu skole i da možemo vabit nove klince..
    Jednu veliku 0..strasno
  • Dzoni
    1.3k
    jedne polusezonesarenicvjetic

Ni to čak, nego na temelju 3 utakmice od kojih niti jedna protiv bunkera protiv kojih Dinamo igra 90% vremena
  • ElDorado
    3.7k
    Prvo se pol godine kukalo kaj ce nam stranci trebaju igrat domaci. E sad ni jedan domaci nije igrac za Dinamo. I kaj bumo sad?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.