• Brusa
    3.5k
    uvijek su argumenti Orša i Petko... 1 na 1000 se dogodi tako nešto...
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ljudi moji pa ti svi igrači Istre su završetkom sezone bili osmi na tablici i sada su zaredali tri Xa. Ne dovodi se igrača radi tri dobre utakmice. Ta ista Istra je tri utakmice bez pobjede trenutno, mislim koji kurac?
  • Pacho
    2.4k

I jos isticanje da je Petko imao 0 golova u X sezona. Valjda onda trebamo takve traziti. To je jamacno dobitna formula.
  • Droljo
    18.6k

Precjenjuješ našu ligu i kvalitetu klubova u istoj. Izuzev dinama.
  • Dadox
    525
    stvarno ne kužim kaj misliš…Ne dovodimo mi igrače za 5-10milona eura pa se traži nepogrešivost struke.Navedi koji nam je igrač platežno dohvatljiv i da bi bio voljan doći,a da se ne “kockamo” kao s Oršićem,Lisicom ili Špikićem.
  • IceMan
    3.3k
    Sviđa mi se smjer u kojem je Zvone krenuo.

I ne kužim hejt za Lisicu, pa dečko ima 21 godinu i brdo HNL utakmica. I to ove sezone - fenomenalnih utakmica.

Meni je tiha patnja sad postao Franjić, e kad bi on ostao … :fear:

Kakva je opće situacije glede njega? Imamo il nemamo pravo otkupa?

Jedino me malo muči to čišćenje svlačionice, jasno je da se mora, al kolko će nas koštat to Marićevo prljavo rublje (a i prethodno prije njega) tek ostaje za vidjet…
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    neće koštati ništa više od ovog ako je bar pola istina što Boban pravi. Sve osim Ljubičica niti jedan navedeni nije pojačanje za Dinamo u odnosu na ono što imamo
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Jedino s čim se ne kockamo (toliko) je klasa tipa Džeko ili Modrić, ali takvog možeš imat jednog u rosteru i na jednu sezonu, naravno da to ne može bit okosnica transfer politike.
  • dinon7
    1.9k
    Sve mogu shvatiti ali spominjanje Vinka Rozića u kontekstu pojačanja za Dinamo… jebiga ali nemogu
  • Dadox
    525
    Ja bi osobno radije Rozića nego Lisicu.Takve brze,eksplozivne igrače trebamo i takvi se danas traže.Dominirao je i u juniorima i nije mi jasno da je tako olako pušten.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Znam da su ovo poprilično novinarska nabadanja, ali iskreno, meni je sve ovo što se povezuje s Dinamom identično kao i Mbukui, Cordobe, Kange, Mmaeei. Nitko od ovih nije ni blizu pojačanje, u najboljem scenariju samo prinove. Samo što sad više nije u pitanju Matheus Liscawu, nego Mateo Lisica pa je sve ok. Lisica, Jagušić, Valinčić, Soldo, to su solidna pojačanja za Rijeku.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    pa to upravo i ja kažem . Samo se nadam da ni 5 posto nije istina
  • Droljo
    18.6k

Ajmo ovako. Peti klub druge francuske lige je En Avant Guingamp koji po TM vrijedi 18.35 mil a peti klub HNL-a je Slaven Belupo koji na istom portalu ima vrijednost 8 mil eura. Igrači i trener iz belupa su nam super a iz francuske druge ne. Kako to sad?
  • Zg123
    2.1k
    Kakav je ovo naslov u 24 sata “Dinamo zeli oteti Istri ponajboljeg igraca”. Ne razumijem to cemo mu prisloniti pistolj na glavu i uzet ga bez odstete? Pa stvarno su ti novinari takva gamad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.