• Mr Anderson
    11.6k
    Treba dovesti Lisicu za desno krilo i Vuka iz Varaždina za lijevo,a Jaganjca za centarfora.
  • OsamŠest
    5k
    JaganjcaMr Anderson

Halila na stopera..
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Pozitivna stvar oko Lisice je da već ima solidan broj prvoligaških sezona a tek 21 godinu. Barem može još napredovati.vjeko1701

S ostatkom se slažem, a ovo se može gledati iz druge perspektive. Klasičan modus operandi tih manjih klubova je da gurnu nekog igrača što je prije moguće u seniore kako bi se stvorio hype oko mladog igrača pa ga pokušaju što ranije "uvaliti" nekome jer se u tim godinama kupuje potencijal, a gdje ćeš bolje pozornice od seniorskog nogometa? Tako je Istra napravila s Lisicom. Ako je netko ekstra talent u mlađim kategorijama, njega onda pokupi neki veći klub, npr. u slučaju Istre onaj mali Rocco Živković koji je otišao u Salzburg i onda Istra od "2. klase talenta" napravi projekt kluba kao što je Lisica kojeg gurnu u vatru s 16 godina. Logično, prve dvije sezone nije puno participirao, a onda su ga s 18 godina baš isforsirali pa je odigrao 28 utakmica u sezoni 21/22 s učinkom 2 G/A, dakle ništa posebno i tada ga nisu uspjeli prodati pa je sljedeće 2 sezone bio zamjena. I onda dolazi ova sezona gdje u nikad gorem HNL-u uspije skupiti velebnih 5 golova i asistencija kao krilo koje nije nešto posebno brzo, dobar u defanzivi, upitnih odluka u napadu i bez nekog driblinga. Djeluje kao krilo za neku radnu momčad. Naravno, baš se u Dinamu nađu naivci kojima su mediji isprali glavu sa strancima ili tako površno razmišljaju pa su odlučili preplaćivati domaći škart.

Jedino što se madam je da sve to nije niti blizu istine, jedino ogroman + za Ljubičića, ali ovo ostalo mi se nikako ne sviđa u kojem to smjeru ide.
  • Laugreano
    4k
    Od naše , slovenske i BiH lige, najbolja desna krila su Florucz iz Olimpije i Guliashvili iz Sarajeva.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Hmmm...nadam se da će se neke igrače i transferirati jer se opet natrpavamo po nekim pozicijama, npr desno krilo. Imamo Cordobu, Mbukua, navodno se Špika vraća, sad još bi i Lisicu doveli.
  • Paggini
    48.8k

S tim da Mbuku nije desno krilo nego 10ka, ofenzivni veznjak, ali da.

Veća gužva će biti na osmici, pogotovo ako se dovede defanzivno orijentirana šestica i prekomandira se Mišić na osmicu gdje i pripada.
  • Mr Anderson
    11.6k
    S tim da Mbuku nije desno krilo nego 10ka, ofenzivni veznjak, ali da.Paggini

Kažu da nije, ali kod nas je korišten uglavnom kao desno krilo.
    Veća gužva će biti na osmici, pogotovo ako se dovede defanzivno orijentirana šesticaPaggini

To najavljujemo već nekoliko prijelaznih rokova i nikako da dođe.
  • Paggini
    48.8k
    To najavljujemo već nekoliko prijelaznih rokova i nikako da dođe.Mr Anderson

Da, zato i nisam previse odusevljen ni sa Ljubicicem, Mierezom, Lisicom i ostalim imenima koja se vrte jer nitko od njih nije lijevi bek niti je Ademi tip šestice koja nam nasušno fali.

Mislim, rano je naravno, nije ni počelo, ali već 10 prijelaznih rokova krenu ta imena izlaziti i opetovano nema lijevih bekova ni šestica u razmatranju, s iznimkom Taylora koji je bio hail mary transfer realno.

Primarno me te dvije pozicije interesiraju, a sve ostalo je samo bonus. Može i Selahi besplatno, nije masterclass, ali znamo sta cemo dobiti i to sta cemo dobiti je svemirski brod za sve ostale prinudne sestice u klubu.

Također, volio bih da se i sa Franjicem kombinira na poziciju šestice, kao backup ili kao prva, ovisno o zeljama trenera.
  • OsamŠest
    5k
    Ja imam dojam da će se dosta pojačanja dovesti, a da će biti kao grom iz vedra neba. Boban mi djeluje kao tip koji neke stvari neće reći ni prvom suradniku.
  • blue heart 72
    2.2k
    Samo se bojim jedne stvari, da se ne pretrpamo igračima srednje kvalitete. Jasno je da ne možeš imati 11 kapitalaca u ekipi, ali ono što mi se ne sviđa je da se spominje puno imena, a od tih svih imena (osim Ljubičića) iskreno, nitko od njih za nas nije pojačanje, nego samo prinova. Plus uz sve to puno vlastititih igrača sa kojima nismo na čisto, što i kako dalje sa njima. Dio njih je još uvijek u kadru, dok je dio njih razasut po posudbama. Ono što trebamo uz dva tri POJAČANJA je i dobro provjetravanje kadra
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Ova imena šta se spominju su u Ranku Marića ,kao da njegov duh još seta hodnicima Maksimira. Kakav crni lisica jbt , Kovačević trener , Zvone daj se malo trzni
  • Jos-Optimus
    5.5k
    crna rupa nam je već dugo najbolji igrač, ma koliko to tebi smetalo
  • scooniepenn
    4.4k

Vidis meni osim od Hajrovica u prvoj sezoni nije bio bolji ni od Kadziora. Poljak nam je bio brutalno koristan i pouzdan. Odmah bih potpisao igraca istih karakteristika i doprinosa kao sto nam je donio Kadzior.
  • scooniepenn
    4.4k

Ne da kazu da nije, vec nisam nigdje vidio da je to igrao. Vecina ga je proglasila promasajem, a da na svojoj prirodnoj poziciji nije odigrao 90 minuta. Meni je to za vjerovali ili ne.
  • vlatkomarkovic
    963
    Pravi trener sa dobro odabranih 11 iz francuske druge lige osvoji hnl sa 20 bodova prednosti.Droljo

Pa odi 5 godina unazad na sofi ili koliko god hoćeš uzmi najbolje ocijenjene igrače i vidi gdje su danas, ali nemoj uzimati wonderkindove koji su bili na posudbi ili su kostali već tada +10 milja eura jer to Dinamu nije dostupno.

Možeš upaliti i FM, izeditiraj takvu ekipu u HNLu i daj im trenera po tvom smeku i vidi kako ćeš završiti.

Mislim ima sigurno podcijenjenih igrača tamo, ali ima i klubova koji puno kvalitetnije skautiraju i poznaju tu ligu i mogu bolje naći takve igrača nego li bi mi ikada mogli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.